Kızlar bsy sorcam ya kafama cok takılıyor benm son regl tarihim 31 Aralık döngülerim uzundur pko hastasıyım büyük ihtimal 16sı 17sinde filan yumurtladım o dönemde ilişki oldu tamamen tesadüf tabi sonra ben 23ünde diş çektirdim ve 25inde test yaptım hiç bsy cıkmadı ilaç kullandım antibiyotik neyse kutu bitti ben o hafta termale gittim bide regl olamıyorum diye de suya girdim bolca kasıklarım agrımaya başladı regl olcam diye bekliyordum olmadı 4 subatta tekrar test yaptım baya koyu çizgiler cıktı ultrasyonda da göründü doktor bsy olmaz dedi ama kafama takılıyo ilk zamanlarda sıkıntı yaratırmı böle seyler acaba
İnşallah görürsünüz çok heyecanlı bir bekleyiş adetim bir gün gecikti aslında olması gerekenin gecesinde yaptım bazen diyorum keşke erken öğrenmeseydim çünkü beklemek baya zor ctesiye kadar inşallah benim de sizin gibi artar :) Haberinizi dört gözle bekliyorum :)
Insallah goruruz artar tabi sizin de :) Cumartesi belki kalp atisini bile duyabilirsniz ben dayanamadim biraz erken gidicem :) Yazarim buraya doktordan cikinca durumu
Kızlar bsy sorcam ya kafama cok takılıyor benm son regl tarihim 31 Aralık döngülerim uzundur pko hastasıyım büyük ihtimal 16sı 17sinde filan yumurtladım o dönemde ilişki oldu tamamen tesadüf tabi sonra ben 23ünde diş çektirdim ve 25inde test yaptım hiç bsy cıkmadı ilaç kullandım antibiyotik neyse kutu bitti ben o hafta termale gittim bide regl olamıyorum diye de suya girdim bolca kasıklarım agrımaya başladı regl olcam diye bekliyordum olmadı 4 subatta tekrar test yaptım baya koyu çizgiler cıktı ultrasyonda da göründü doktor bsy olmaz dedi ama kafama takılıyo ilk zamanlarda sıkıntı yaratırmı böle seyler acaba
Ögrenene kadar hic bir sey olmuyormus iciniz rahat olsun ultrasonda da gorduyseniz bence hersey yolundadir :) ya hep ya hic diye bir olay var zaten bebege zarar verseydi olanlar bebegin gelisimi ilerlemezdi. Demek ki etkilememis :)
Ögrenene kadar hic bir sey olmuyormus iciniz rahat olsun ultrasonda da gorduyseniz bence hersey yolundadir :) ya hep ya hic diye bir olay var zaten bebege zarar verseydi olanlar bebegin gelisimi ilerlemezdi. Demek ki etkilememis :)
Arkadasım acil doktoru kana o bakmıstı kalıtsal Bi zarar vermez dedi ama işte insan herseyi düşünüyor valla cok değişik Bi süreçmiş ben kesin gec öğrenirim diyordum tesadüfen öğrendim zaten ama garip duygular
Arkadasım acil doktoru kana o bakmıstı kalıtsal Bi zarar vermez dedi ama işte insan herseyi düşünüyor valla cok değişik Bi süreçmiş ben kesin gec öğrenirim diyordum tesadüfen öğrendim zaten ama garip duygular
bende de var sırt ağrısı. normalde ağrımaz çok uzun ayakta kalırsam ancak belim ağrır.
şimdi direk sırtım ağrıyor.
kasıklarımda da sürekli bir hareket var.
Rabbim nasip ettiyse sağlıkla kucağınıza alacaksınız.
Ben inanıyorum.
Bi sorun olacak, 0.6 lık neden kullanıyorsunuz.
80 kilo üzerimisiniz? 0.4 doz üzeri tedavi ye giriyor çünkü.
Ben 0.4 lük kullanıyorum. İlk gebeliğim de de 0.4 kullandım.
Sonralara doğru bacaklarımda problem yaşadım. Damar cerrahisine gittim. Orda proftan öğrendim. Ben dozda bı değişiklik yapmaya gerek var mı diye sorduğumda dozunu değiştirmem 0.4 doz üzeri tedaviye giriyor demişti.
Canım ben pıhtılaşma için 3 doktor gezdim ikisi 0,4 clexan yazmış bu doktorum oksapar 0,6 yazdı 62 kiloyum hepsi de 60 üzeri olduğumu sordu özellikle sorun olmaz inşallah bilmiyorum
Merhabaaa :)
Bugün kesemizi gördük. Henüz küçük olduğu için bebeği göremedik haftaya tekrar gideceğiz.
Doktorlarınız takviye vitamin herhangi bir ilaç yazdı mı acaba ?