2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de 14 şubatta doktora gideceğim. Henüz kan testi yaptırmadım, hemşireme mesaj attım şimdi ne yapıyoruz diye cuma günü gel dedi. Cuma günü tam 5. hafta bitmiş olacak. Ne oluyor 5. hafta bitince? Keseyi görmeyi mi bekliyoruz? Gebe kalmaya o kadar odaklandım ki buralara hiç çalışmamışım

benim 6+5de kese gorundu canim kalp atisi yoktu
ben de bugün 6+1 de kalp atışı görünmedi. doktor da inanılmaz olumsuz biriydi. lekelenmem de var düşük olur gibilerinden konuştu ama kanama alanı yok bi yerde. evde isrirahat ediyorum 6+6'da tekrar gidicem kalp atımı için. hayırlısı artık.

muhtemelen keseyi gorursun canim

canim bazi doktorlar gercekten pat diye soyluyorlar olumsuz seyleri sen olumsuz dusunme insallah 14 subatta hepimiz minigimizin kap atisini duyariz doktor bana 6+5dedi ama kalp atisimi bende duyamadin

Artış olması güzel %60 a kadar yükselmesini bekliyo doktorlar.sen keseyi görmedinmi.

Ben 4+6 da keseyi görmüştüm muhtemelen keseyi görürsün :) 14 Şubatta birçok kişinin tatlı bir telaşı olacak, umarım hepimiz bebeğimizin sağlıkla büyümeye devam ettiği haberini alırız, içimiz rahatlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…