- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Telefonm donuyor o yoruma sana mi mi yapmişim cok özür dilerim ya
Amin amin insallahRabbim hepimize sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin♥
Farkinda diğilimdim telefon donuyor ondan olmuş demekkiBeni de alıntılamışsın o yüzden şaşırdım önemli değil canım.
Hayirlisi ile gelir inşallah bebişlerKizzzlaar cinsiyetin tartışması mi olur eminimki burdaki herkes önce sağlıklı hayırlı evlat dilemistir
Bende deli gibi bir kızımın olmasını istiyorum ama bu erkek olunca üzüleceğim anlamına gelmiyor... benimki birde ikiz biri kız biri erkek olursa çok sevinirim ama iki kız iki erkek oluncada üzülmem hakkımda hayırlısı ne ise o olsun..
Lütfen konuyu kapatalım isteyen istediğini paylaşsın beğenmediğiniz konulara yorum yapmazsınız olur biter
Ben burda konuşulan her konuyu zevkle takip ediyorum şuan hayallerimizi yaşıyoruz bunlar en güzel dönemler tadını çıkaralım
Cinsiyet mevzusunu sakın ha kapatmayın en geç ben öğreneceğim daha gelip ortalığı senlendirecgim
Canım pozitif yorumun için teşekkür ederim. Tabi ki heyecanla bekliyoruz ozaman, inşallah gönlümüzdeki gibi gitsin hepimizin her şey. Kusura bakmayın benim abim var 2 kardeşiz annem bile cinsiyet hakkında konuşunca küçüklükten beri hoşuma gitmez hep kızla erkek eşit görülsün isterim bu nedenle hassasiyetim. Kaldı ki bu devir de ne farkı var kızla erkeğin. Ben çocuğuma ilgili hayal kurarken onun kişiliği, zevkleri, hobileri gibi konularda hayal kuruyorum inanın. Hepimizin bebisleri sağlıklı mutlu ve hayırlı evlatlar olarak büyüsün. Aslında bunu demek istedim kötü bir şey demek istemedim ama herkes bir anda üstüme yürüdü. Ben de bilmiyorum bebeğinin cinsiyetini ama net öğrene kadar da burayı meşgul etmek istemem, net öğrenince bende yazacağım tabiki herkes yazsın. Mesela bebeğimiz doğunca onu dinletecegimiz bir müzik listesi yapalım, ya da ona günlük yazalım, cinsiyetini bilmesek de kitaplar alabiliriz...Herşey giyim kuşam, pembe-mavi değil bu anlamda yazdım, kimse anlamadı ama olsunKizzzlaar cinsiyetin tartışması mi olur eminimki burdaki herkes önce sağlıklı hayırlı evlat dilemistir
Bende deli gibi bir kızımın olmasını istiyorum ama bu erkek olunca üzüleceğim anlamına gelmiyor... benimki birde ikiz biri kız biri erkek olursa çok sevinirim ama iki kız iki erkek oluncada üzülmem hakkımda hayırlısı ne ise o olsun..
Lütfen konuyu kapatalım isteyen istediğini paylaşsın beğenmediğiniz konulara yorum yapmazsınız olur biter
Ben burda konuşulan her konuyu zevkle takip ediyorum şuan hayallerimizi yaşıyoruz bunlar en güzel dönemler tadını çıkaralım
Cinsiyet mevzusunu sakın ha kapatmayın en geç ben öğreneceğim daha gelip ortalığı senlendirecgim
Sen arada kaynadın benceKız ben ne dedimmmmmay daha ağzımı açmam var ya.
Kız Sen takvimde cogul gebelik yapmişsin heralde yannişlik olmuşYa kizlar kimse.kimseyi kandirmasin kendinizi de kandirmayin bi yada iki ayni cinsiyetin ustune gonlumuzden gecen farkli cinsiyet olsun isteriz . Tabi yine hayirlisi icin dualarimizi ederiz.. Yani bu a normal birsey degil.
Hep cinsiyet muhabbeti yapilmiyor. Gebelige dair her konuya giriliyor. Bugun cinsiyetten konusulur yarin baska seylerden. Ben elestirenlerin empati yeteneginin olmadigini dusunuyorum...
Amin tatlım ben habire erkek görüyorum ruyamdaHayirlisi ile gelir inşallah bebişler
Valla ben erkekleri başklarinki olarak görüyordum kendimi de kız bebekAmin tatlım ben habire erkek görüyorum ruyamda
Hassas donemlerdeyiz tatlımCanım pozitif yorumun için teşekkür ederim. Tabi ki heyecanla bekliyoruz ozaman, inşallah gönlündeki gibi gitsin hepimizin her şey. Kusura bakmayın benim abim var 2 kardeşiz annem bile cinsiyet hakkında konuşunca küçüklükten beri hoşuma gitmez hep kızla erkek eşit görülsün isterim bu nedenle hassasiyetim. Kaldı ki bu devir de ne farkı var kızla erkeğin. Ben çocuğuma ilgili hayal kurarken onun kişiliği, zevkleri, hobileri gibi konularda hayal kuruyorum inanın. Hepimizin bebisleri sağlıklı mutlu ve hayırlı evlatlar olarak büyüsün...
Bende ne görüyorsam çıkıyor oğlumu da rüyamda görmüştüm benValla ben erkekleri başklarinki olarak görüyordum kendimi de kız bebekkarişik
Kız evlat candir geri boş babamda hiç yapmadi 3 erkek kardeşim var saygisizliğa hiç izin vermedi yetiştirme tarzi cok onemli ablalarina saygili olmazsa dayak yerHassas donemlerdeyiz tatlımevet cinsiyet konusuna katiliyorum benim annemde erkekleri kayiriyordu hep ama biricik babam hep kızlarının tarafindaydi şimdi anamda biz kızların değerini daha iyi anlıyor
Benimde cikar ama bu sefer karişiktiBende ne görüyorsam çıkıyor oğlumu da rüyamda görmüştüm ben
Benle abim küçüken beraber okula gidiyorduk uyuz abim ben okula gidene kadar boynumdan kedi gibi tutup götürüyordu bir gün dayanamayıp anneme söyledim annemde babama babam bir güzel hasadı onu sen nasıl benim kızıma dokunursun dedi ogun bugün korkudan yaklaşması banaKız evlat candir geri boş babamda hiç yapmadi 3 erkek kardeşim var saygisizliğa hiç izin vermedi yetiştirme tarzi cok onemli ablalarina saygili olmazsa dayak yer
Canım pozitif yorumun için teşekkür ederim. Tabi ki heyecanla bekliyoruz ozaman, inşallah gönlümüzdeki gibi gitsin hepimizin her şey. Kusura bakmayın benim abim var 2 kardeşiz annem bile cinsiyet hakkında konuşunca küçüklükten beri hoşuma gitmez hep kızla erkek eşit görülsün isterim bu nedenle hassasiyetim. Kaldı ki bu devir de ne farkı var kızla erkeğin. Ben çocuğuma ilgili hayal kurarken onun kişiliği, zevkleri, hobileri gibi konularda hayal kuruyorum inanın. Hepimizin bebisleri sağlıklı mutlu ve hayırlı evlatlar olarak büyüsün. Aslında bunu demek istedim kötü bir şey demek istemedim ama herkes bir anda üstüme yürüdü. Ben de bilmiyorum bebeğinin cinsiyetini ama net öğrene kadar da burayı meşgul etmek istemem, net öğrenince bende yazacağım tabiki herkes yazsın. Mesela bebeğimiz doğunca onu dinletecegimiz bir müzik listesi yapalım, ya da ona günlük yazalım, cinsiyetini bilmesek de kitaplar alabiliriz...Herşey giyim kuşam, pembe-mavi değil bu anlamda yazdım, kimse anlamadı ama olsunben doğru dediğime inanıyorum..
Bebeğimiz için bisey almak istemek sadece giyim-kusam, pembe beşik-mavi besik midir? Kitaplar alin, ona okuyacaginiz, hayvani, doğayı, insanı sevdirecek kitaplar..Ona bir günlük yazın, bir müzik listesi hazırlayın..Onunla yapacağınız hobi aktiviteleri biriktirinBebeklerimiz güzel büyüsün, toplumumuz güzel olsun..Bu nedenle kiz-erkek-pipi-çıkıntı muhabbetleri herkesin ilgisini çekmiyor olabilir. Benimle aynı fikirde olanlar da elbet vardır. Şahsen benim çocuğumun cinsiyeti onla yaşayacaklarımı etkilemiyor, sağlıklı ve mutlu olmasi yeterli, bu nedenle de aşırı aşırı merak da etmiyorum. Yanlış anlasildiysam özür dilerim. Bazen 3-4 kızı olup tek oğlu olanlar görüyorum ve oğullarını daha bir kayırıyorlar, bu durumun daha anne karnında başlaması hiç hoş değil, kişisel algılanmasın lütfen tekrar belirtiyorum. QUOTE]
Ben buyuk ben oldugum için dayak işleri bendeydi ben atardimBenle abim küçüken beraber okula gidiyorduk uyuz abim ben okula gidene kadar boynumdan kedi gibi tutup götürüyordu bir gün dayanamayıp anneme söyledim annemde babama babam bir güzel hasadı onu sen nasıl benim kızıma dokunursun dedi ogun bugün korkudan yaklaşması bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?