2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hadi gözün aydın, zamanla biraz morarma oluyor ben boşluğunu alıyorum öyle yapıyorum bir de koldan da yapınca 4 seferde bir aynı yere denk geliyor çok rahat ettim.
Koldan yapmada teredut ettim biraz. kasa denk gelmeyecekmis havasini nasil aliyorsun ben direk yaptim da sorun olurmu acaba

Koldan yapmada teredut ettim biraz. kasa denk gelmeyecekmis havasini nasil aliyorsun ben direk yaptim da sorun olurmu acaba

Yok yok sorun olmaz havası az oluyor hazır çözelti olduğu için, benim de almayı unuttuğum oluyor iğneyi yukarı gelecek şekilde tutunca en üst kısmında az bir boşluk oluyor onu alıyorum ben.

Kol için ise eşim sıkıyor kolumu ben yapıyorum hiç zor değil zaten karnımız büyüyünce gerginleşince kol daha çok tercih ediliyormuş doktorum bana öyle demişti ben de yeni başladım kola

Hadi gözün aydın, zamanla biraz morarma oluyor ben boşluğunu alıyorum öyle yapıyorum bir de koldan da yapınca 4 seferde bir aynı yere denk geliyor çok rahat ettim.
Canim kan sulandiricida havasini almaya gerek yok direkt vuruluyor.

Canım çok şükür sevindim senin için, bende şimdi geldim hastaneye sıra bekliyorum inşallah benim bebişim de iyidir

Anladim canim tesekkur ederim cevabin icin peki ne zamana kadar kullanıcaz bunu doktorum bilgi vermedi bende sormayı unuttum bidaki kontrolümde soracağım biraz arasirdim doguma kadar sanırım
bende pıhtılaşma yok ama tasiyiciyim tedavi seyri nasıl olur bilemiyorum

Ne güzel 13.haftada belli oldumu cinsiyeti darısı bana inşallah haftaya 2li testim var 2li testte mi öğrendin

Canim hayirli olsun allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin bence insanlarin bos yorumlarini kafana hic takip üzülme gayet eglenceli ve birbirimize yardimci bir topik bizim burasi . zaten zor gunlerdeyiz insanlari kirmayin bence

Canım ben doğuma kadar kullanıcam hematolog karar veriyor senin de gitmen gerekebilir, ama bende pıhtılaşma sorunu var senin kullanman gerekmez belki bazılarına 28. Haftaya kadar coraspin yeterli diyorlar

Kızlar 15 ya da 16. Haftada kontrole giden oldu mu? Çarşamba günü kontrolüm var 15+4 olacak.Herhangi bir kan testi oluyor mu?En son randevum 18 marttaydı 1 ayda gorusecektik ama haftasonu yine sokağa çıkma yasağı olursa diye randevuyu öne aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…