2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
16/18 haftalarda bebeğin omurilik açıklığına bakılıyormuş ultrasonda Spina Bifida diye bir tarama sonrasında da kan vericeksin dedi doktorum benim bugün 16+0 haftaya randevum var benimde

16/18 haftalarda bebeğin omurilik açıklığına bakılıyormuş ultrasonda Spina Bifida diye bir tarama sonrasında da kan vericeksin dedi doktorum benim bugün 16+0 haftaya randevum var benimde
Hayirli haberlerle git gel canim

Canım ben doğuma kadar kullanıcam hematolog karar veriyor senin de gitmen gerekebilir, ama bende pıhtılaşma sorunu var senin kullanman gerekmez belki bazılarına 28. Haftaya kadar coraspin yeterli diyorlar
Ben şuanda enox coraspin ve progestan kullanıyorum bi önceki gebeligim 22 haftalik erken doğumla sonuçlandığı icin takipteyim rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin insallah

Kızlar sizde sürekli yeme isteği yok mu ben normalde pek yiyen insan değilim tutarım diyordum başlarda ama sürekli acıkıyorum uykumdan uyanıyorum yemezsem tansiyonum düşüyor
Bende öle oldum. Normalde pek yemem böle yemeği bile pinçik pinçik ederdim simdi tavayı sıyırıyorum yemezsem krize giriyorum kötü oluyorum baya mümkün değil oruc tutmam

Bende korkuyorum keşke evde ultrason aletş ılsaydı acaba kalbimi durdu falan diye çok korkuyorum

Haha öyle oldu canım şükür ki hallettik vuu mayın tarlası çok hassasız çok tehlikeliyizz
Ay öyle valla. Eşim bile evde yaklaşacağı zaman nabzımı ölçüyor önce. Özellikle bulantım varken çok çekilmez oluyorum.
Bende öle oldum. Normalde pek yemem böle yemeği bile pinçik pinçik ederdim simdi tavayı sıyırıyorum yemezsem krize giriyorum kötü oluyorum baya mümkün değil oruc tutmam
Kızlar şu yemek olayı bende ilginç. Ben zaten kilo veriyordum bu haftaya kadar henüz düzgün beslenmeye başlayamadım. Yemek üzerinden 1 saat geçiyor. Açlıktan enerjim düşüyor, tansiyonum düşüyor. Sanki dünyaları yerim gibi. Yemeğe bi oturuyorum 2 lokma sonra aşırı şişmiş gibi hissediyorum kalkıyorum. Haliyle 1 saat sonra yine acıkıyorum. Zaten bulantılar da tam geçmedi. Bu beslenme olayına alışamadım.

Hiç de öle değil bence hiç bir belirtisi olmadan 15.haftada bebeğinin kalbi duran 2 tane ablam var doktorunuz sizi rahatlatmak için söylemiş ayrıca 9 ay kanaması olup sağlıklı doguranlarda var normalde pek polemiklere karısan biri değilim ama. Burası Bi topik ve burda benide ilgilendirmeyen veya dikkatimi cekmeye konular konısuluyo ve ben hep geciyorum hatta bazen okumuyorum ama bunu burda dillendirip de gerginlik yaratmanın ne alemi var konuyu cinsiyertçiliğe kdr getirmişsiniz herkes sizin kdr meraksız olmayabilir bence Bu tarz seyler de cok da muhalefet olmaya kalp kırmaya gerek yok çünkü yazı diliyle olmuyo kimse birbirini tanımıyor veya kmse kimseyi alttan almak zorunda değil neyse k bakmayın tutamadım kendimi sakin olmakda fayda var buraya kafa dağıtmaya giriyoruz sonucta Allah sizinde gönlünüze göre versin..

İştahsızlık işte aslında açsın ama yemek istemiyorsun bende öle olurum zannetmiştim ama ben gidişle goril gibi olcam yıllarca 48 kilodan yukarı cıkamamıstım

16. Ve 18.haftalar arası 3lü tarama testi yapılıyor sanırım

İştahsızlık işte aslında açsın ama yemek istemiyorsun bende öle olurum zannetmiştim ama ben gidişle goril gibi olcam yıllarca 48 kilodan yukarı cıkamamıstım
Ben şu an aydınlanma yaşadım yalnız. Evet ya tam olarak iştahsızlık yaşıyorum. Ve bunun iştahsızlık olduğunu yeni farkediyorum. Ama hani istahimiz artıyordu. Ya ne güzel senin bulantılar da olması gereken zamanda bitti. Boşver istediğini ye zaten bir aydan sonra yiyemicez sismekten

Bende ilk hamile kalmadan önce 57 kiloydum boy 1.70 çok zayıftım ben 57 den 80 nin üstüne çıktım aman dikkat et bende çok aç gözlüydüm bir oturuşta bir kuzuyu yiyecek gibiydim herkes hayret ediyordu bana

Bende ilk hamile kalmadan önce 57 kiloydum boy 1.70 çok zayıfım ben 57 den 80 nin üstüne çıktım aman dikkat et bende çok aç gözlüyüm bir oturuşta bir kuzuyu yiyecek gibiydim herkes hayret ediyordu bana
80den kaça düştün peki? Hamilelik kilosu değil mi?
Benim de boy 172 ve 63 kiloyum su an ben pek kilo almak istemiyorum çünkü çok iri oluyorum bana yakışmıyor.
Doktorum da kilo konusunda takıyor. Bu ay sadece 1 kilo alabilirsin dedi. Neler yemem ve yememem gerektiğini söyledi ama ben ne yesem raziyim pek yiyemedigim için. İştahım artsa diyeti de uygulayacagim ama hala midem düzelmedi tam olarak.

Kız dalgamı geciyosun

Bende ilk hamile kalmadan önce 57 kiloydum boy 1.70 çok zayıftım ben 57 den 80 nin üstüne çıktım aman dikkat et bende çok aç gözlüydüm bir oturuşta bir kuzuyu yiyecek gibiydim herkes hayret ediyordu bana
Sonra verdin mi peki o kiloları sende zayıfmıssın

70 e düştüm canım.. aslında iştahın açılması lazımdı ama sıkma canıni açılır iştahın.. Bende şuan hiç birsey yiyemiyorum 3 aydan sonra iştahım yerine gelir diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…