2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yok ya ciddiyim Sen anlatinca farkettim kafa bi milyon
Alla alla açılır zamanla inşallah valla yemesi keyifli oluyormus ama gece hafiften mide yanmaları başladı ben de de neyse ki uykumu kacırcak kdr değil şimdilik bi elma yiyip yatıyorum

Hm o zaman hamilelik sonra temizinden bi 10 kilo gidiyor. Iyi bari diyetle mi gitti kendiliğinden mi? Evet di mi artık istahimin açılması gerek artık moralimi bozuyor bu durum. Annem de normal benim de 4 ay sürdü diyor ama herkes normale döndü burada bile Kaçıncı gebelik peki bu seferki?

Yaaa bak öle olursa çok üzülürüm walla dünya kıyafetim var hepsine veda edemem cok sevdiğim daracık elbiseleriö pantolonlarım ay cok üzücü spora filan gideriz belki
Her bünye aynı değil umarım fazla kilo almazsınız ama yemeye dikkat
Benim hiç bir kıyafetim birdaha olmadı zaten.. Doğumdan sonra eski kilona dönsen bile şişlik kalıyor atması uzun sürüyor.. Benim doğumdan sonraki kilom değişmedi ama elbiselerin bedeni düştü ilk doğum yaptığımda 44 beden anca oluyordu sonraki aylarda 42 ye 40 düştüm..

Alla alla açılır zamanla inşallah valla yemesi keyifli oluyormus ama gece hafiften mide yanmaları başladı ben de de neyse ki uykumu kacırcak kdr değil şimdilik bi elma yiyip yatıyorum
Yani benim bulantılar tam geçmeden başladı ki mide yanmalarım. Bir de kısa süreli hıçkırık tutuyor midedeki gazdan. Teker teker gelmiyorlar
Elma iyi mi geliyor, onu da denerim. Kim ne derse deniyorum. Yalnız elma şey mi, şimdi hamileler arasında söylemek istemiyorum ama çok özür dileyerek ekşi elma mı? Ayy hemen aldırırım eşime.

Ben 34 düm 36 olayım zaten bazı kıyafetler bol gelirdi zaten zayıflıktan dolayı hep dar alırdım en azından hafif toplanmış olursam daha dolgun olur elbiseler filan bakalım benm elti 45 kiloyla hamile kaldı su an yine 45 kilo oda cok zayıf o kdr da zayıf olmak istemiyorum

Ben yeşil elma yiyorum cok ekşi olmayan

Yok canım direk doğumla beraber gitti birde sezeryan benimki normal olsa belki daha çok giderdi..
Bu ikinci olacak canım ikiz bekliyoruz..
Olabilir canım bulantısı uzun süren oluyor ama geçer iştahı yoksa atıştırmalık deneyebilirsin ben öyle yapıyorum dün akşam mesela sadece salata yedim miden boş kalmasın diye ekmek arası domates kaşar tarzı şeyler de tuketebilirsin ben en kötü ekmek zeytin yiyiyorum

Şu anki kilon boyuna göre normal zaten de ben doğumdan sonra da gider zannediyordum. Ama verilmiyormuş demek ki artık doğumda ne giderse o
Salata iyi geliyor gerçekten bir de zeytin. Zaten evdek zeytinler bitiyor sürekli. Mesela şimdi bilgisayar başından kalkınca yine zeytin yicem.
Maşallah ya bu ikizler nasıl tutuyor ayrı mucize. Allah şimdiden sizlere bağışlasın 3 evladınızı da.

Kızlar demir hapını sabah açmı alıyorsunuz tokmu bazı arkadaşlar mide bulantısı yapıyor demişti aç alıncamıydı ? benim gyno ferro sanol diye bir hap

canım tüp bebek bizimkiler
Amin canım Allah hepimizinkini bizlere bagislasin
Bende zor elde ettiğim için homini gırtlak oldum bebeğim yesin aç kalmasın dedim sonrası bana kilo olarak kaldı

canım tüp bebek bizimkiler
Amin canım Allah hepimizinkini bizlere bagislasin
Bende zor elde ettiğim için homini gırtlak oldum bebeğim yesin aç kalmasın dedim sonrası bana kilo olarak kaldı
Hiç göze gelmiyor dediğin gibi onlar iyi olsun da. Ah annelik işte.

Ben daha başlamadım ama tok diye hatırlıyorum canım..
Canım aç diyor ama doktor tokta alabilirsin farketmez dedi bulantı yapar diye arkdşlar bahsediyordu burdaki geçenlerde bulantı yapanlar tok mu alıyordu birşeyler demişlerdi bakalım iki türlü deneyim olmazsa

Canım aç diyor ama doktor tokta alabilirsin farketmez dedi bulantı yapar diye arkdşlar bahsediyordu burdaki geçenlerde bulantı yapanlar tok mu alıyordu birşeyler demişlerdi bakalım iki türlü deneyim olmazsa
Belkide yanlış hatırlıyor olabilirim 6 sene oldu kullanmayali ama sanki gün içinde tok içiyordum diye hatırlıyorum..

Kızlar, deneyimli anneler size bişeyler soracağım. Bebeğin ilk hareketini kaçıncı haftada hissederiz ve yani nasıl bişey bu hareket ayırt edebilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…