2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Mermaid1991

Gerginlik yaratmak için yazmadım ben yazdıkça fikirler dökülüyor ortaya işte demek istediğinizi anladım ama neyse yarın cinsiyet öğrenmeye gidicem 15 haftam bitti heralde görünür eğer kız cıkarsa vajina sını gördüm değilde fıstıgıno gördüm dicem madem konu bu He vajina tıpsal Bi terim penis gördük demiyorlar neticede neyse sizin için fıstıgını bıddıgını gördüm dicem hahaha amacım ne germek ne de gerilmek sadece uyarıda bulunuyorum sizlerin iyiliği için neyse bu konuyu kapatıyorum kendi adıma tşkler iyi niyetleriniz için

Bende bu sefer tutamadım kaçtır görüyorum böle gerginlik yaratılan konuları o kdr da saçma geliyo ne bileyim ben burda eğleniyorum benle aynı seyleri yasayan insanlarla paylasmak zevk veriyor benm fikirlerimi kimse kabul etmek zorun da değil ama işte binlerce kişiye acık bi mecra olacak arada böle seyler

Hahaha Allah iyiliğini versin

Yani buranın amacı da beraber hoş vakit geçirmek bilgi konusuna gelince herkesin bilgisi farklı çıkabiliyor Hamilelikle en doğru bilgiyi doktorlarımız verir.. Burda bebegin tekmesinden, gelişiminde, cinsiyetin den, kıyafetinden, bahsedeceğiz şahsen ben o amaçla giriyorum.. Daha erken olduğu için kıyafet paylaşmadık yakında aldiklarimizi da burda paylaşacağız..

Yani bilgi konusunda benmde sıkıntım yok doktora her an ulasabiliyorum ama herkes bu sartlarda olmayabilir ama benm girme amacım eğlenmek He bazen bilmediğimiz seyleri de öğreniyoruz en azından adını duyuyoruz neyse artık sabırlı olmak için kendme söz verdim sabır lazım olcak ilerde

Karışmayayım diyorum olmuyor.Burası herkesin istediğini yazma paylaşma platformu neden birbirimizi yazdıklarından ötürü yargılarız ki ? Burada başka bir başlıkta gittiğimiz tüp bebek merkezi yorumlarını paylaşıyorduk negatifler pozitifler yapılan uygulamalar falan derken maalesef o dönemde gerginlikten ötürü şahıslar arası ağza alınmayacak kelimelerle kavgalar oldu.Sonuç faydalı olacak başlıkta uzun süre sessiz kaldı.Gereksiz yere hem üzüldük hem de faydalanamadık.Lütfen işimize gelmeyen bilgi varsa yorum yapmayız olur biter.Herkes özgür kimse de kimsenin yazdığını yargılamazsa çok daha güzel olur.Naçizane şahsi fikirlerimi yazdım yargılanmamak dileğiyle .

Ağrılarının başka bir sebebi olmamasına sevindim canım. Oğluşun da hayırlı evlat olsun inşallah

Cinsiyet diye ortalık calkalanmis Bu topikte gecenin bir yarısı karbonat testini önermiş biri olarak söylüyorum hepsi işin heyecanı ve eğlencesi.. en başından beri o kadar nötrdüm ki cinsiyet konusunda. Ben bu evladı 9 yıl boyunca hayırlı zamanda hayırlısıyla diyerek beklemişim, hayırla sağlıkla gelmesi disinda hicbirseyin önemi yok benim için. Ama erkek olursa onunla nasıl tepinecegimizi, nasıl kuduracagimizi , enerjimizi nasıl harcayacagimizi hayal ediyordum, kız olursa da nasıl giyinip süslenip karşılıklı keyifler yapacağımızı. Nifty testi ile öğrendim bebeğimin kız olacağını ve evde geçirdiğimiz bu günlerde değişik bir heyecan oldu bana. Kız kıyafetlerine bakmaya başladım, orgulere başladık ailecek. Erkek olsaydı da erkek kıyafetlerine bakacaktik. Sonuç degismeyecekti. Doktora gidip geldikçe hepimiz öğrendiğimiz şeyleri de paylaşıyoruz burada yeri geldikçe. Ama burada ansiklopedi yazmiyoruz. Sevinclerimiz, uzuntulerimiz, korku ve heyecanlarimizi tabii ki paylaşacağız. Üzmeyelim birbirimizi, ne büyük bir mucizeye şahitlik ediyoruz hepimiz ayrı ayrı bünyelerimizd, tadını çıkaralım

Benim gazım hala aynen devam ediyor, çok afedersiniz ama neredeyse hamileliğin başından beri geçirmekten koro halinde bogurmeye terfi ettim Allah'tan evdeyim, disarilarda ne yapardım bu şişkinlik ve gazla bilemiyorum, karnından çok midem çıktı. Son zamanlarda da reflü benzeri yanma hissediyorum. Ne yesem bastırmiyor, ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda tecrübesi olan varsa her türlü öneriye açığım

Gazını tutmayıp cikarmak
Baharatlı yemekler yememeye çalış, yemeklerine birazcık kimyon kullanabilirsin gaza iyi geliyor canim..

Canım senin plt ile ilgili Sıkıntın mi var

Eğer gece yatınca çok oluyorsa yanma yastığını yükselt iki yastıkla anca geçti gece çok rahatsız etmişti. Doktor bir ilaçta verdi benimki gebelikteki mide bulantısı değilmiş gebelikte ortaya çıkan reflüymüş doktorumun dediğine göre sabah iyiyim bir iki yemek yedikten sonra bulantı, yanma ,acı su

Ay işte ne zaman geçecek artık bu günler bakalım. Yani neredeyse 4 aylık olacağız artık.

Arkadaşlar burası kadınlar klubü yani bir bilgi platformu ya da wikipedia değil tabiki doktorlarımızdan öğrendiğimiz bilgileri veya kendimizin emin olduğu bilgileri paylaşıyoruz ama kendi adıma tüm arkadaşlarımızın kontrolden sonra yazdıklarını yaşadıklarını güzel heyecanlarını aynı heyecanla takip ediyorum. Eminim ki çoğumuz da öyledir. Bence şu dönemde başkalarının mutluluklarıyla mutlu olabilmeli samimi bir ortam yakaladığımız bu başlığı bu samimiyette devam ettirmeliyiz Hem belli bir haftadan sonra bebeklerimizin bizi hissettiğini de unutmayalım gerginlik onları da etkileyecektir. Bence çevremize güzellik saçalım ortamları daha da güzel hale getirmeye çalışalım Aranırsa bulunmak isterse moral bozacak şeyler illaki bulunur biz bunları bırakıp bu güzel konuşmalara devam edelim

Ben de aynı durumdayım. +1

Sagol canim inşallah cikinca haber ver canim merak ederim seni
Gittiğime gideceğime pişman oldum öyle dengesiz bi doktora geldim ki kız zorla aldım ultrason kağıdımı vermiyordu bebeğimle ilgili hiç birşey demedi sadece kalp atışını dinletti eee nede olsa devlet hastanesi dicem de ilk defa böylesine denk geldim nasıl sinirim bozuldu özelin gözünü seveyim ya 2 hafta önce özele gitmiştim nasıl ilgilenmiştiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…