- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
- 133
İnşAllah canımAnladım canım çok sağol.. bende deniycem bi bakalım inşAllah bulantı yapmaz bendede
Midemde gaz olmuyor canım benim. Canım hiç bir şey istemiyor zoraki yiyorum yemesem midem bulanıyor açlıktan, yesem içim almıyor bir garip durum yani:) ilk gebeliğimde herşey normal seyrindeydi yine öyle çok iştahlı değildim toplamda 13 kilo aldım. Bunda da büyük ihtimal öyle olur diye düşünüyorum.
Gerginlik yaratmak için yazmadım ben yazdıkça fikirler dökülüyor ortaya işte demek istediğinizi anladım ama neyse yarın cinsiyet öğrenmeye gidicem 15 haftam bitti heralde görünür eğer kız cıkarsa vajina sını gördüm değilde fıstıgıno gördüm dicemBen kendimi fikrimi belirttim ama gerginlik yaratanlar sizsiniz herkes fikrini söylemekte serbest. Ayrıca o arkadaş şuan zaten panik bide bebeğini kaybedebileceği düşüncesine içine soktunuz gerçekten herkes biraz donup kendine baksın. Ayrica konu siz ve sizin gibilerin verdiği gereksiz ve abartılı tepkiler yüzünden cinsiyetçiliğe döndü. Ben cinsiyetcilikle alakalı bir şey demedim. Sadece konunun sürekli bebek cinsiyetine dönmesi, ohhh çok şükür erkek, pipi gördüm, kapı gibi pipi resmi var a dönmesi beni SIKTI. Ayy bebeğinin vajinasini gördüm çok mutluyuuumm doktor resmini verdi bakın kralicemin vajinasina, bakin falan muhabbeti dönse komik değil miBenim gibi düşünenler de vardır illaki sizin gini bunların sürekli konuşulmasından zevk alanlar da. Allah sizin de gönlünüze göre versin ne diyeyim. Gerginliğe döken sizlersiniz kusura bakmayın da. Ayrıca bu haftalarda cinsiyet tam belli bile değil boş muhabbet oluyor.
Bende bu sefer tutamadım kaçtır görüyorum böle gerginlik yaratılan konuları o kdr da saçma geliyo ne bileyim ben burda eğleniyorum benle aynı seyleri yasayan insanlarla paylasmak zevk veriyor benm fikirlerimi kimse kabul etmek zorun da değil ama işte binlerce kişiye acık bi mecra olacak arada böle seylerBu yazdıklarınızı ben dahil bütün arkadaşlar anlatmaya çalıştı, ama ısrarla böyle şeylerden bahsetmeyin diyor, yani konu cinsiyet değil sadece bilgi amaçlı konuşalım diyor.. Burda her telden konuşuluyor konunun nerden nasıl geldiğini anlamadan taaa nerelere uzadığını görüyoruz.. yazmayacam yazmayacam dedim kendimi tutamadım.
Hahaha Allah iyiliğini versinGerginlik yaratmak için yazmadım ben yazdıkça fikirler dökülüyor ortaya işte demek istediğinizi anladım ama neyse yarın cinsiyet öğrenmeye gidicem 15 haftam bitti heralde görünür eğer kız cıkarsa vajina sını gördüm değilde fıstıgıno gördüm dicemmadem konu bu He vajina tıpsal Bi terim penis gördük demiyorlar neticede neyse sizin için fıstıgını bıddıgını gördüm dicem hahaha amacım ne germek ne de gerilmek sadece uyarıda bulunuyorum sizlerin iyiliği için neyse bu konuyu kapatıyorum kendi adıma tşkler iyi niyetleriniz için
Ay kız alemsin valla
Yani buranın amacı da beraber hoş vakit geçirmekBende bu sefer tutamadım kaçtır görüyorum böle gerginlik yaratılan konuları o kdr da saçma geliyo ne bileyim ben burda eğleniyorum benle aynı seyleri yasayan insanlarla paylasmak zevk veriyor benm fikirlerimi kimse kabul etmek zorun da değil ama işte binlerce kişiye acık bi mecra olacak arada böle seyler
Yani bilgi konusunda benmde sıkıntım yok doktora her an ulasabiliyorum ama herkes bu sartlarda olmayabilir ama benm girme amacım eğlenmek He bazen bilmediğimiz seyleri de öğreniyoruz en azından adını duyuyoruz neyse artık sabırlı olmak için kendme söz verdim sabır lazım olcak ilerdeYani buranın amacı da beraber hoş vakit geçirmekbilgi konusuna gelince herkesin bilgisi farklı çıkabiliyor Hamilelikle en doğru bilgiyi doktorlarımız verir.. Burda bebegin tekmesinden, gelişiminde, cinsiyetin den, kıyafetinden, bahsedeceğiz şahsen ben o amaçla giriyorum.. Daha erken olduğu için kıyafet paylaşmadık yakında aldiklarimizi da burda paylaşacağız..
Kizlar günaydin geldim doktordan şukur bebiş iyi ağrilarimin rahim buyumesinden kaynakli olduğunu soyledi bol dinlen dedi oruç içinde sordum kesinlik tutmuycaksin izim vermiyorum dedi bu donemde bebek gelişim aşamasinda falan filan dedidevlet hastanesini enfeksiyon içim verdiği haplara cok kizdi hemen birak dedi kesinlikle birdaha içme dedi bu arada bebiş bacak arasini tam acmişti cinsiyeti %100 erkek dedi hatta pipisinide gösterdi
Gazını tutmayıp cikarmakBenim gazım hala aynen devam ediyor, çok afedersiniz ama neredeyse hamileliğin başından beri geçirmekten koro halinde bogurmeye terfi ettimAllah'tan evdeyim, disarilarda ne yapardım bu şişkinlik ve gazla bilemiyorum, karnından çok midem çıktı. Son zamanlarda da reflü benzeri yanma hissediyorum. Ne yesem bastırmiyor, ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda tecrübesi olan varsa her türlü öneriye açığım
Canım senin plt ile ilgili Sıkıntın mi varYok canım önce şu kan testlerini tekrar yapıp dahiliyeye göstereceğim
Bu nasıl anlaşılacak dahiliye yönlendiriyor sanırım. Ben kendimi bildim bileli plt ya sınırda ya sınırın altında, gebelikte olmadı yani. Siz de iğne kullandınız mı?
Yok çok şükür kanama vs olmadı hiç. Genetik testleri birkaç düştükten sonra yapıyorlarmış haftaya randevu aldım şansımı deniycem İnşallah en azından o zamana kadar bebeğime bir sey olmaz
Eğer gece yatınca çok oluyorsa yanma yastığını yükselt iki yastıkla anca geçti gece çok rahatsız etmişti. Doktor bir ilaçta verdi benimki gebelikteki mide bulantısı değilmiş gebelikte ortaya çıkan reflüymüş doktorumun dediğine göre sabah iyiyim bir iki yemek yedikten sonra bulantı, yanma ,acı suBenim gazım hala aynen devam ediyor, çok afedersiniz ama neredeyse hamileliğin başından beri geçirmekten koro halinde bogurmeye terfi ettimAllah'tan evdeyim, disarilarda ne yapardım bu şişkinlik ve gazla bilemiyorum, karnından çok midem çıktı. Son zamanlarda da reflü benzeri yanma hissediyorum. Ne yesem bastırmiyor, ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda tecrübesi olan varsa her türlü öneriye açığım
Ay işte ne zaman geçecek artık bu günler bakalım. Yani neredeyse 4 aylık olacağız artık.Midemde gaz olmuyor canım benim. Canım hiç bir şey istemiyor zoraki yiyorum yemesem midem bulanıyor açlıktan, yesem içim almıyor bir garip durum yani:) ilk gebeliğimde herşey normal seyrindeydi yine öyle çok iştahlı değildim toplamda 13 kilo aldım. Bunda da büyük ihtimal öyle olur diye düşünüyorum.
Ben de aynı durumdayım. +1Benim gazım hala aynen devam ediyor, çok afedersiniz ama neredeyse hamileliğin başından beri geçirmekten koro halinde bogurmeye terfi ettimAllah'tan evdeyim, disarilarda ne yapardım bu şişkinlik ve gazla bilemiyorum, karnından çok midem çıktı. Son zamanlarda da reflü benzeri yanma hissediyorum. Ne yesem bastırmiyor, ne yapacağımı şaşırdım. Bu konuda tecrübesi olan varsa her türlü öneriye açığım
Gittiğime gideceğime pişman oldum öyle dengesiz bi doktora geldim ki kız zorla aldım ultrason kağıdımı vermiyordu bebeğimle ilgili hiç birşey demedi sadece kalp atışını dinletti eee nede olsa devlet hastanesi dicem de ilk defa böylesine denk geldim nasıl sinirim bozuldu özelin gözünü seveyim ya 2 hafta önce özele gitmiştim nasıl ilgilenmiştilerSagol canim inşallah cikinca haber ver canim merak ederim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?