2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim doktorum özel de neye aynı anlattiklarini bende yaşadım 550 TL muayene ücreti verdim kalp atışını dinletip iyi dedi sadece ultrason resmini istememe rağmen çıkarmadı bidaha uğraşmayalım dedi almadan geldim

Canim kontrolun nezmn ?ikili test yaptiracak misin gittiginde ?

Benimde yanmam çok oluyor sıcak süt içince hafifletiyor sende bi dene istersen

Bende üç tane doktor değiştirdim bir tanesi hastanedeydi direk gir yat baktım çık bu kadar sinir oluyordum bi konuş göster yok diğeri muayenehane de çok ilgili beslenme listesine kadar hazırlayacağını söyledi en az yarım saat konuşuyordu anlatıyordu ama ücreti baya çok geldi şimdi ki doktorum ikisinin ortası sorarsan cevap veriyor ultrasonda da gösteriyo fiyatıda orta derece bunda kaldım

Bilmiyorum canım ama ben 2 hafta önce gittim 70 tl verdim yarım saat ultrasonla muayene etti konuştu ilgilendi

Hayırlı geceler hanımlar göbeği hafif çıkan oldu mu acaba ?bugun komşum göbegimin belli olduğunu söyledi .12 hafta bitti yeni dedim daha erken değil mi çıkması
Benim cıktı göbek. Ayva göbeği gibi duruyor. Gaz dedim ilk başta ama değil sabah kalktıgımda bile duruyor çünkü. Ve dolgun bir hissi var bastırınca.

Canım bana iyi gelen tek şey sakız çiğnemek oldu. Mideyi gerçekten rahatlatıyor. Bende sürekli hazımsızlık oluyodu. Çoğu şeyi denedim ama sakız en iyi çare oldu.

arkadaşim kimse kimseyi zorla tutmuyor burda fark ettiysen hic sana katilan olmadi madem boyle dusunuyosun sen muhatap alma bu grubu biz sevinclerimizi paylaşiyoruz burada amma dert olmis sana cinsyet meselesi ya

Hayırlı geceler hanımlar göbeği hafif çıkan oldu mu acaba ?bugun komşum göbegimin belli olduğunu söyledi .12 hafta bitti yeni dedim daha erken değil mi çıkması
Canım eğer zayıfsan daha çabuk belli oluyor göbek. Bende göbeğimi açıp baktığımda şişkinliği görüyorum.

al benden de o kadar en sonunda yazdim hepimiz hamişiz burda niye gerip strese sokuyor anlamiş degilm suan hepimiz ayni duygulari yaşiyoruz en iyi biz anliyoruz birbirimizi

Canım eğer zayıfsan daha çabuk belli oluyor göbek. Bende göbeğimi açıp baktığımda şişkinliği görüyorum.
Yok aslında çok zayıf biri değilim ama göbeğim çok belli olmazdı .bu sıralar sanki çıktı gibi dedim .daha doktora bile gidemedim neydeyse 1 ayı geçecek virüs korkusundan.aslında bulantılarım hala var ama orucu sorardım tutayım mı diye

Bugün Necla doktoruna oruç konusunu sormuştu canım, doktoru kesinlikle izin vermiyorum demiş. Bebeğin beslenme dönemleri çünkü demiş. Bence de doktor haklı, dönem olarak tam beslenme dönemine giriyoruz. Artık bebek bizim yediklerimizden beslenmeye başlıyor.

Bnce oruc tutabilirsin diyen doktordan kaçın ben bugune kdr duymadım tutabilirsin diyen ZTen dinin izin verdiği bşeyide doktora sormak ne biliyim bana garip geliyo tabi tutmak isteyeni de anlıyorum huzursuzluk hisseder insan tutmayınca ama bebeğim de aç kaldığını düşünmek daha huzursuz edici bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…