2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim fikrimde bu yönde. Hamilelik normal bir süreç değil çünkü. Daha ilk zamanlar ne zorluklar yaşıyoruz. Şimdi bebeklerin bizden beslenme dönemi. Bu süreçte de eksik kalacak bi durum olmasını istemem. Tabi herkesin kendi seçimi. Ben doktora sormaya gerek bile duymadım, çünkü o düşüncede değilim. Ama farklı düşünenlere de tabi ki saygı duyuyorum. O yüzden oruç tutmakta kararsız kalanlar bence doktora sorup geçerli açıklama alabilirler.

kizlar bugun bunlari aldm gorunce dayanamadm artk degşrse benm cinsyet birinize hediye ederm
Kız cocugu kıyafetlerine bayılıyorum küçükkende bende cok süslüydüm simdilerde cok sadeyim ama hala gözüm gitmiyor değil allı pullu seylere cok güzelmiş inş değişmez de giydirirsin sende

kizlar bugun bunlari aldm gorunce dayanamadm artk degşrse benm cinsyet birinize hediye ederm
Çoooook tatlııııı. Bende bugün 12+2’yim. İkili test yaptırdım. Ultrasonda herşey güzel çıktı. 13+4 gözüktü ama. Cinsiyeti de kesin olmamakla birlikte kız olabilir diye belirtti. Bende bugün böyle bişey görsem dayanamaz alırdım.

Ve üstelik bu dönemde daha bi dikkatli olmak gerekiyor yedigimize ictigimize malum virüs yüzünden..hiç ama hiç zamanı değil orucun bence de

Kız cocugu kıyafetlerine bayılıyorum küçükkende bende cok süslüydüm simdilerde cok sadeyim ama hala gözüm gitmiyor değil allı pullu seylere cok güzelmiş inş değişmez de giydirirsin sende
bende oyleyim ya acayip severdim suslu şeyleri simdi rengim ful toprak tonlari isallah canm

yaaa hadi bakalm canm bende 12+2 de gttim bana da yuzde 70 kiz dedi ama yanilma payi olur bu haftalarda dedi bekliycez bakalmsaglicakla ilerleyn canm sizde gozun aydin

Gazını tutmayıp cikarmak
Baharatlı yemekler yememeye çalış, yemeklerine birazcık kimyon kullanabilirsin gaza iyi geliyor canim..
Kimyon ve rezeneyi hep unutuyorum Alışkanlık haline getirmem lazım

Gece yatınca değil uyanıkken, tatlı yiyorum olmuyor , tuzlu yiyorum ehh iste.. ilk dönem yanma olmuyordu gazı bir şekilde idare ediyordum. Şimdi hem gaz hem yanma , deli deli dolandiriyor evin içinde beni Allah'tan gazı cikarabiliyorum da sancı yapmıyor, bir de cikaramayip sancı çekenler var. Buna şükür

Ben de aynı durumdayım. +1
Heyoo yalnız değilim

Benimde yanmam çok oluyor sıcak süt içince hafifletiyor sende bi dene istersen
Pek süt içen biri değilim onu da bir deneyeyim

Hayırlı geceler hanımlar göbeği hafif çıkan oldu mu acaba ?bugun komşum göbegimin belli olduğunu söyledi .12 hafta bitti yeni dedim daha erken değil mi çıkması
Ben önceden kilolu idim böyle göbeğim vardı, sonra 25-30 kilo verdim. Simdiki göbeğim bana eski halim gibi geliyor ama dün beni de komşum gördü, göbeğin çıkmaya başlamış dedi, arada gidip aynaya bakıyorum ben de Gobisimi seviyorum

Canım bana iyi gelen tek şey sakız çiğnemek oldu. Mideyi gerçekten rahatlatıyor. Bende sürekli hazımsızlık oluyodu. Çoğu şeyi denedim ama sakız en iyi çare oldu.
Sakizda bir sürü katkı maddesi var diye uzak duruyorum zaten ömrümce doğru düzgün sakız çiğnemiş biri değilim ama onu da deneyeyim

Çok ciciler Sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun inşallah tatlım. Ben cinsiyeti telefonda öğrendiğim için sadece yelek , patik falan var şimdilik, örgü olarak yapılanlar. Dışarı çıkınca ilk iş birşeyler bakmak olacak

Benimki tüp bebek doktorum ısrarla gel dedi yoksa ben bir doktor ayarladım kendime çokta ilgili sorduğum şeyleri yanıtlıyor bakalım busefer de gideceğim bir daha gel derse doktorcum her ay 550 TL aşıyor beni diyeceğim

He valla bende özele gittim parmaklarına kadar saydı bebeğin nasil güzel ilgilendi devlet doktorum da cok iyi ama hastasi cok olduğu için fazla ilgilenmiyorlar o zaman sen doğru düzdün bilgide alamadin

550 mi ben şok ben iptal..ya anlayamıyorum bu kadar abartı rakamları ne yapıyor yani kuşmu konduruyor..ilk kontrolde doktorumu öpecem 250 tl cik olduğu için muayenesi

benm de 5 yasinda bi oglum var tum testler karbonat yuzuk cevirme cin takvimi kiz diyo gönul de oglumuz var bide kizimiz olsa diyor bakalm nasibimizde ne olucak canim seninde gonlune gore olsun isalah
Mrb cok merak ettim bende 5 haftalik hamileyim bu yuzuk cevirme ve karbonat nasil oluyor

Hayırlı geceler hanımlar göbeği hafif çıkan oldu mu acaba ?bugun komşum göbegimin belli olduğunu söyledi .12 hafta bitti yeni dedim daha erken değil mi çıkması
benimki çıktı biraz sanki göbeğim de biraz vardı göbek mi bebek mi anlamadim
ayy bunlar çok tatliiiii

550 mi ben şok ben iptal..ya anlayamıyorum bu kadar abartı rakamları ne yapıyor yani kuşmu konduruyor..ilk kontrolde doktorumu öpecem 250 tl cik olduğu için muayenesi
Sorma canım yaa tüp bebek tedavisi buyunca bir muayene ödüyorsun gebelik takibi olunca 550 kontrol süresi de 21 gün bidha çağırdığında 21 gün geçmiş oluyor hooop yeniden muayene ücreti ödüyoruz
Hani ekstra birşeyler yapsa gözüme gelmez inanirimisin sadece iyi diyip gönderdi beni

Sagol canim allah razi olsunaynen katılıyorumbu arada nerdeydin kız özlettin kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…