- 11 Şubat 2020
- 134
- 162
- 18
- 35
Benim fikrimde bu yönde. Hamilelik normal bir süreç değil çünkü. Daha ilk zamanlar ne zorluklar yaşıyoruz. Şimdi bebeklerin bizden beslenme dönemi. Bu süreçte de eksik kalacak bi durum olmasını istemem. Tabi herkesin kendi seçimi. Ben doktora sormaya gerek bile duymadım, çünkü o düşüncede değilim. Ama farklı düşünenlere de tabi ki saygı duyuyorum. O yüzden oruç tutmakta kararsız kalanlar bence doktora sorup geçerli açıklama alabilirler.Bnce oruc tutabilirsin diyen doktordan kaçın ben bugune kdr duymadım tutabilirsin diyen ZTen dinin izin verdiği bşeyide doktora sormak ne biliyim bana garip geliyo tabi tutmak isteyeni de anlıyorum huzursuzluk hisseder insan tutmayınca ama bebeğim de aç kaldığını düşünmek daha huzursuz edici bence
Kız cocugu kıyafetlerine bayılıyorum küçükkende bende cok süslüydüm simdilerde cok sadeyim ama hala gözüm gitmiyor değil allı pullu seylerekizlar bugun bunlari aldm gorunce dayanamadm artk degşrse benm cinsyet birinize hediye ederm
Çoooook tatlııııı.kizlar bugun bunlari aldm gorunce dayanamadm artk degşrse benm cinsyet birinize hediye ederm
Ve üstelik bu dönemde daha bi dikkatli olmak gerekiyor yedigimize ictigimize malum virüs yüzünden..hiç ama hiç zamanı değil orucun bence deBenim fikrimde bu yönde. Hamilelik normal bir süreç değil çünkü. Daha ilk zamanlar ne zorluklar yaşıyoruz. Şimdi bebeklerin bizden beslenme dönemi. Bu süreçte de eksik kalacak bi durum olmasını istemem. Tabi herkesin kendi seçimi. Ben doktora sormaya gerek bile duymadım, çünkü o düşüncede değilim. Ama farklı düşünenlere de tabi ki saygı duyuyorum. O yüzden oruç tutmakta kararsız kalanlar bence doktora sorup geçerli açıklama alabilirler.
bende oyleyim ya acayip severdim suslu şeyleri simdi rengim ful toprak tonlariKız cocugu kıyafetlerine bayılıyorum küçükkende bende cok süslüydüm simdilerde cok sadeyim ama hala gözüm gitmiyor değil allı pullu seylerecok güzelmiş inş değişmez de giydirirsin sende
Allahımmmm çookk tatlışlarrrrkizlar bugun bunlari aldm gorunce dayanamadm artk degşrse benm cinsyet birinize hediye ederm
yaaa hadi bakalm canm bende 12+2 de gttim bana da yuzde 70 kiz dedi ama yanilma payi olur bu haftalarda dedi bekliycez bakalmÇoooook tatlııııı.Bende bugün 12+2’yim. İkili test yaptırdım. Ultrasonda herşey güzel çıktı. 13+4 gözüktü ama. Cinsiyeti de kesin olmamakla birlikte kız olabilir diye belirtti. Bende bugün böyle bişey görsem dayanamaz alırdım.
Bu cumartesiydi yasak olur diye pazartesiye attılar canım..Canim kontrolun nezmn ?ikili test yaptiracak misin gittiginde ?
Kimyon ve rezeneyi hep unutuyorumGazını tutmayıp cikarmak
Baharatlı yemekler yememeye çalış, yemeklerine birazcık kimyon kullanabilirsin gaza iyi geliyor canim..
Gece yatınca değil uyanıkken, tatlı yiyorum olmuyor , tuzlu yiyorum ehh iste.. ilk dönem yanma olmuyordu gazı bir şekilde idare ediyordum. Şimdi hem gaz hem yanma , deli deli dolandiriyor evin içinde beniEğer gece yatınca çok oluyorsa yanma yastığını yükselt iki yastıkla anca geçti gece çok rahatsız etmişti. Doktor bir ilaçta verdi benimki gebelikteki mide bulantısı değilmiş gebelikte ortaya çıkan reflüymüş doktorumun dediğine göre sabah iyiyim bir iki yemek yedikten sonra bulantı, yanma ,acı su
Heyoo yalnız değilimBen de aynı durumdayım. +1
Pek süt içen biri değilim onu da bir deneyeyimBenimde yanmam çok oluyor sıcak süt içince hafifletiyor sende bi dene istersen
Ben önceden kilolu idim böyle göbeğim vardı, sonra 25-30 kilo verdim. Simdiki göbeğim bana eski halim gibi geliyor ama dün beni de komşum gördü, göbeğin çıkmaya başlamış dedi, arada gidip aynaya bakıyorum ben deHayırlı geceler hanımlar göbeği hafif çıkan oldu mu acaba ?bugun komşum göbegimin belli olduğunu söyledi .12 hafta bitti yeni dedim daha erken değil mi çıkması
Sakizda bir sürü katkı maddesi var diye uzak duruyorum zaten ömrümce doğru düzgün sakız çiğnemiş biri değilim ama onu da deneyeyimCanım bana iyi gelen tek şey sakız çiğnemek oldu. Mideyi gerçekten rahatlatıyor. Bende sürekli hazımsızlık oluyodu. Çoğu şeyi denedim ama sakız en iyi çare oldu.
Çok cicilerkizlar bugun bunlari aldm gorunce dayanamadm artk degşrse benm cinsyet birinize hediye ederm
Evet bu hafta sonu da yasak var, randevusu cumartesi olan varsa ona göre ayarlama yapsın şimdidenBu cumartesiydi yasak olur diye pazartesiye attılar canım..
İkili testi doktor gerek duyarsa yapcaz galiba bir gidelim bakalım ne diyecek..
Benimki tüp bebek doktorum ısrarla gel dedi yoksa ben bir doktor ayarladım kendime çokta ilgili sorduğum şeyleri yanıtlıyor bakalım busefer de gideceğim bir daha gel derse doktorcum her ay 550 TL aşıyor beni diyeceğimBende üç tane doktor değiştirdim bir tanesi hastanedeydi direk gir yat baktım çık bu kadarsinir oluyordum bi konuş göster yok diğeri muayenehane de çok ilgili beslenme listesine kadar hazırlayacağını söyledi en az yarım saat konuşuyordu anlatıyordu ama ücreti baya çok geldi şimdi ki doktorum ikisinin ortası sorarsan cevap veriyor ultrasonda da gösteriyo fiyatıda orta derece bunda kaldım
He valla bende özele gittim parmaklarına kadar saydı bebeğin nasil güzel ilgilendi devlet doktorum da cok iyi ama hastasi cok olduğu için fazla ilgilenmiyorlar o zaman sen doğru düzdün bilgide alamadinGittiğime gideceğime pişman oldum öyle dengesiz bi doktora geldim ki kız zorla aldım ultrason kağıdımı vermiyordu bebeğimle ilgili hiç birşey demedi sadece kalp atışını dinletti eee nede olsa devlet hastanesi dicem de ilk defa böylesine denk geldim nasıl sinirim bozuldu özelin gözünü seveyim ya 2 hafta önce özele gitmiştim nasıl ilgilenmiştiler
Ciddi misin ay ne güzel olur valla arkadaş oluruz bu karantina günlerdi ne güzel olduKızlar biz yanlis yere gelmişiz. Hadi toplanın gidiyoruz. Whatsapp grubu kuracakmışız.
550 miBenimki tüp bebek doktorum ısrarla gel dedi yoksa ben bir doktor ayarladım kendime çokta ilgili sorduğum şeyleri yanıtlıyor bakalım busefer de gideceğim bir daha gel derse doktorcum her ay 550 TL aşıyor beni diyeceğim
Mrb cok merak ettim bende 5 haftalik hamileyim bu yuzuk cevirme ve karbonat nasil oluyorbenm de 5 yasinda bi oglum var tum testler karbonat yuzuk cevirme cin takvimi kiz diyo gönul de oglumuz var bide kizimiz olsa diyorbakalm nasibimizde ne olucak canim seninde gonlune gore olsun isalah
Benim de sali kontrolum var ,insallah cinsiyet tahmini yapar 12 +1 olcam.Bu cumartesiydi yasak olur diye pazartesiye attılar canım..
İkili testi doktor gerek duyarsa yapcaz galiba bir gidelim bakalım ne diyecek..
benimki çıktı biraz sanki göbeğim de biraz vardı göbek mi bebek mi anlamadimHayırlı geceler hanımlar göbeği hafif çıkan oldu mu acaba ?bugun komşum göbegimin belli olduğunu söyledi .12 hafta bitti yeni dedim daha erken değil mi çıkması
ayy bunlar çok tatliiiiikizlar bugun bunlari aldm gorunce dayanamadm artk degşrse benm cinsyet birinize hediye ederm
Sorma canım yaa tüp bebek tedavisi buyunca bir muayene ödüyorsun gebelik takibi olunca 550 kontrol süresi de 21 gün bidha çağırdığında 21 gün geçmiş oluyor hooop yeniden muayene ücreti ödüyoruz550 miben şok ben iptal..ya anlayamıyorum bu kadar abartı rakamları ne yapıyor yani kuşmu konduruyor..ilk kontrolde doktorumu öpecem 250 tl cik olduğu için muayenesi
Sagol canim allah razi olsunAğrılarının başka bir sebebi olmamasına sevindim canım. Oğluşun da hayırlı evlat olsun inşallah
Cinsiyet diye ortalık calkalanmisBu topikte gecenin bir yarısı karbonat testini önermiş biri olarak söylüyorum hepsi işin heyecanı ve eğlencesi.. en başından beri o kadar nötrdüm ki cinsiyet konusunda. Ben bu evladı 9 yıl boyunca hayırlı zamanda hayırlısıyla diyerek beklemişim, hayırla sağlıkla gelmesi disinda hicbirseyin önemi yok benim için. Ama erkek olursa onunla nasıl tepinecegimizi, nasıl kuduracagimizi , enerjimizi nasıl harcayacagimizi hayal ediyordum, kız olursa da nasıl giyinip süslenip karşılıklı keyifler yapacağımızı. Nifty testi ile öğrendim bebeğimin kız olacağını ve evde geçirdiğimiz bu günlerde değişik bir heyecan oldu bana. Kız kıyafetlerine bakmaya başladım, orgulere başladık ailecek. Erkek olsaydı da erkek kıyafetlerine bakacaktik. Sonuç degismeyecekti. Doktora gidip geldikçe hepimiz öğrendiğimiz şeyleri de paylaşıyoruz burada yeri geldikçe. Ama burada ansiklopedi yazmiyoruz. Sevinclerimiz, uzuntulerimiz, korku ve heyecanlarimizi tabii ki paylaşacağız. Üzmeyelim birbirimizi, ne büyük bir mucizeye şahitlik ediyoruz hepimiz ayrı ayrı bünyelerimizd, tadını çıkaralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?