- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Guzel anneler hepinize iyi haftalar, belirtileriniz var mi? Neler hissediyorsunuz?
Kese için gitmedim canım çarşamba perşembe umrede gideceğim inşallah doktorum o zaman 2binlere ulaşır gözükür demiştiArtış olması güzel %60 a kadar yükselmesini bekliyo doktorlar.sen keseyi görmedinmi.
Dün kek yaptım kabartma tozu koymayı unutmuşum bugünde kumandayı buzdolabına koyarken yakaladım kendimi çok dalgın hissediyorum
merhaba canim bende boraz bulanti var bulanti olmasa bir sey yemek istemiyorum pek birde is yapinca kalbim boyle kut kut atiyor nefes nefese kalıyorum ve uyku sizlerde neler var
İyi haftalar, benim 3-4 arası çok uykum geliyor işyerinde gözlerim kapanacak gibi oluyor, onun haricinde bir değişiklik yok.
Konsantrasyon sorunu bende de var, fiziken iş yerindeyim, ruhen nerdeyim bilmiyorum. Yakında geciken işler yüzünden papara işitcem :)Dün kek yaptım kabartma tozu koymayı unutmuşum bugünde kumandayı buzdolabına koyarken yakaladım kendimi çok dalgın hissediyorum
Tam da şuanki halim, kafam masaya düştü düşecek :)İyi haftalar, benim 3-4 arası çok uykum geliyor işyerinde gözlerim kapanacak gibi oluyor, onun haricinde bir değişiklik yok.
Daha önce ileri hafta gebelik kayıplarınız var mı?Canım ben pıhtılaşma için 3 doktor gezdim ikisi 0,4 clexan yazmış bu doktorum oksapar 0,6 yazdı 62 kiloyum hepsi de 60 üzeri olduğumu sordu özellikle sorun olmaz inşallah bilmiyorum
Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu sefer. Ortada olumsuz düşünmenizi gerektirecek bir şey yokken olumsuz düşünmeyin, doktor güzel konuşmuş. Sarı akıntı birkaç gün geldi bende az az. Sonra kayboldu. Normal olduğunu duymuştum.Merhaba sevgili anne adayları öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun sonu güzel bi şekilde sonuçlanır İnşAllah. Kısaca bende kendimden bahsedeyim aslında sosyal medya ve sitelerde çok takılmam ama bu annelik duygusu beni çaresiz bırakıp benim gibi bu durumu yaşamış veya yaşamakta olan birilerinden destek almak için bugün üye oldum. İlk hamileliğim 22 kasım 2019 da 12 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtajla sonuçlandı çok kötü bi süreçti benim için.Sat 31 Aralık önce 28-29 Ocakta idrar testi yaptım ikisinde de silik ikinci çizgiyi görünce 30 ocakta kan verdim beta hcg 59,6 çıktı değer düşük belkide ilk gebeliğimden kan daha sıfırlanmamıştır diye düşündüm ama içim rahat etmedi 3 şubatta kadın doğum uzmanına gittim tekrar kan verdim değerim 618,0 olmuş 4 günde 2 kattan fazla yükselmiş ben yine telaş yaptım bi sıkıntı mı var mol gebelik filan mı diye ama doktor endişe etme çok güzel artmış dedi içim biraz rahatladı yarına randevum var doktor eğer herşey yolundaysa keseyi görebileceğimizi söyledi. Bende malesef şuan heyecan veya sevinçten daha çok korku var ikinci hamileliğimde olumsuz sonuçlanırsa bu durumu kaldıramam gibi hissediyorum 5 gündür ara ara sarı renkte akıntım oluyor bu durumda beni çok korkutuyor bu konuda bilgisi olan var mı bu sarı akıntı sorun oluşturur mu ?
Benim ilk gebeliğimde kahverengi lekelenmelerim olmuştu ve 2 hafta sonra o kötü sonuçla karşılaşınca sarı akıntı beni doğal olarak hemen korkuttu.Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bu sefer. Ortada olumsuz düşünmenizi gerektirecek bir şey yokken olumsuz düşünmeyin, doktor güzel konuşmuş. Sarı akıntı birkaç gün geldi bende az az. Sonra kayboldu. Normal olduğunu duymuştum.
Yoğunluğunu bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Enfeksiyon falan olabilir mi? Siz ilk gebeliğinizde kahverengi lekelenmeyi görmüşsünüz, kolayca ayırt edersiniz. İnşallah her şey yolunda gider, ilki öyle oldu diye bu da öyle olacak diye bir şey yok. Sizin bu dönemde olabildiğince stresten uzak kalmanız lazım.Benim ilk gebeliğimde kahverengi lekelenmelerim olmuştu ve 2 hafta sonra o kötü sonuçla karşılaşınca sarı akıntı beni doğal olarak hemen korkuttu.
İş yerimde o kadar stressiz bi yer ki anlatamamYoğunluğunu bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Enfeksiyon falan olabilir mi? Siz ilk gebeliğinizde kahverengi lekelenmeyi görmüşsünüz, kolayca ayırt edersiniz. İnşallah her şey yolunda gider, ilki öyle oldu diye bu da öyle olacak diye bir şey yok. Sizin bu dönemde olabildiğince stresten uzak kalmanız lazım.
Yeşilde gelebilir korkmayın.Merhaba sevgili anne adayları öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun sonu güzel bi şekilde sonuçlanır İnşAllah. Kısaca bende kendimden bahsedeyim aslında sosyal medya ve sitelerde çok takılmam ama bu annelik duygusu beni çaresiz bırakıp benim gibi bu durumu yaşamış veya yaşamakta olan birilerinden destek almak için bugün üye oldum. İlk hamileliğim 22 kasım 2019 da 12 haftalıkken bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtajla sonuçlandı çok kötü bi süreçti benim için.Sat 31 Aralık önce 28-29 Ocakta idrar testi yaptım ikisinde de silik ikinci çizgiyi görünce 30 ocakta kan verdim beta hcg 59,6 çıktı değer düşük belkide ilk gebeliğimden kan daha sıfırlanmamıştır diye düşündüm ama içim rahat etmedi 3 şubatta kadın doğum uzmanına gittim tekrar kan verdim değerim 618,0 olmuş 4 günde 2 kattan fazla yükselmiş ben yine telaş yaptım bi sıkıntı mı var mol gebelik filan mı diye ama doktor endişe etme çok güzel artmış dedi içim biraz rahatladı yarına randevum var doktor eğer herşey yolundaysa keseyi görebileceğimizi söyledi. Bende malesef şuan heyecan veya sevinçten daha çok korku var ikinci hamileliğimde olumsuz sonuçlanırsa bu durumu kaldıramam gibi hissediyorum 5 gündür ara ara sarı renkte akıntım oluyor bu durumda beni çok korkutuyor bu konuda bilgisi olan var mı bu sarı akıntı sorun oluşturur mu ?
Çok sık değil zaten ara ara geliyor neyse daha yarın kesemizi görebilecek miyiz bakalımYeşilde gelebilir korkmayın.
İlk 18 hafta kayıpları bebekle ilgili akıntıya kesinlikle bağlamayın.
Sarı önemli değil.
Benden yeşil geliyordu. Şimdi beyaz geliyor.Çok sık değil zaten ara ara geliyor neyse daha yarın kesemizi görebilecek miyiz bakalım
insallah guzel sonuclar alirsin yani bizlerde senin guzel haberlerini bekliyoruzÇok sık değil zaten ara ara geliyor neyse daha yarın kesemizi görebilecek miyiz bakalım
Valla hiç bir şey karınlarımızdaki bebişlerden önemli değil. Benim de son teslim tarihli işler var elimde, genel müdürü oyalıyorum bitirdim bitirmek üzereyim diye, halbuki daha yeni başladım desem yeridir. Ne olabilir ki, en kötü kovar, ki öyle kolay değil adam kovmak, bebeğimden daha mı önemli? Gerçekten değmez. Siz kendinize ve karnınızdaki mucizeye odaklanın.İş yerimde o kadar stressiz bi yer ki anlatamam
Yarın olumlu bir haber alırsam hemen size haber veririm.insallah guzel sonuclar alirsin yani bizlerde senin guzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah inşallah tez vakitte tekrar gebe kalırsınız.Kızlar benim durumda netleşti bugün çokşükür keseyi gördük rahimde.bebek sol tüpümden çıkmış tam olarak rahime yerleşti iki gün içinde.dış gebelik düşünmüyor doktorlarım artık.fakat kan değerim 1226 iken 1147 olmuş düştüğü için doktor büyük ihtimalle düşüreceksin dedi.bende şusn düşük yapmayı bekliyorum.şayet düşüremezsem ilaç veya kürtajla alınacakmış. Lütfen banada dua edin. Anlayacqğınız artık ekim annesi değilim.bebeğim şuan 6 haftalık ama benim değil. Onu düşürmek için dua ediyorum düşünsenize. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizlerle.Ben çok istemiştim yaş 38 ve ilk çocuğum olacaktı. Tüp bebek denemiştim olmamıştı bu mucize gibi kendiliiğinden bana gelmişti. Dünyalar benim olmuştu. Şükür namazı kılmıştım sadaka veröiştim olmadı işte vardır bundada bir hayır. Şimdiden bebek odası takımları beşik vs bakınıyordum.minnacık papuçları bile vardı hatta emziği.eşime süpriz yapmıştım. Anı defteri satın almıştım bebeğimin her gününü not almak için. Artık tüm hayallerim çöp.umarım bundan sonrası iyi olur.sizden bolca dua bekliyorum çünkü iki canlısınız karnınızda melekl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?