2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Onsuz olmaz asla diycegin bi durum yoksa bence de farklı bi doktorla devam et ..rutin takip için gerekli değil bence her gidişte 550 gayme vermek ..insanın içini acıtır valla çocukların bir sürü ihtiyacını görürsün her ay arta kalan parayla

Bende her gittiğim de artık gelmeyeceğim diyorum ilk ay kanamam olduğu için o takip etmek istiyor yoksa benimde içim acıyor 550 verince bu sefer de gideceğim gel dese para konusunu açacağım..

He valla bende özele gittim parmaklarına kadar saydı bebeğin nasil güzel ilgilendi devlet doktorum da cok iyi ama hastasi cok olduğu için fazla ilgilenmiyorlar o zaman sen doğru düzdün bilgide alamadin
Evet kuzum alamadım çünkü vermedi sadece söylediği tarama testin de bi sıkıntı olmadığıydı okadar

Sagol canim allah razi olsunaynen katılıyorumbu arada nerdeydin kız özlettin kendini
Ben bu ara iyice sapıttım, yatıyorum, kalkıyorum, ders çalışayım diyorum onu da ağırdan alıyorum, AÖF sınavları ertelemedi, mecbur motoru takip son hızla calisicam önümüzdeki günlerde sabah akşam yemek ayarlıyorum o kadar, onun dışında örgü, dizi, film, haber izleme vs.

İnşallah ya ilk duyduğumda ikiz diye korktum geçen rüyamda 4üz görünce çok mutlu oldum bütün gün gözümün önüne geldiler çok tatliydilar

Oo dorduz ha ,hızını alamamissin kuzum sakin ol, ikiz iyidir

Kızlar evde zaman geçmiyor bende dedim prensesime pamuk bebek öreyim zaman gecer bide sitres güzel olur derdim bende bide ben diyorum şimdiden boyle azar azar alcak bebişlerimize birden almak biraz zorlucak azar azar daha iyi olur diye düşünüyorum tabi öncelik kızımın yazlık elbiselerini almam lazim

Senin onemli işlerin var bebiş uğur getirsin sana sınavın güzel geçer inşallah

Kızlar iyi geceler
Cinsiyet muhabbeti dönmüş. Okurken bile nasıl gerildim. O arkadaş nasıl yazabiliyo öyle bişey. O konuyla ilgili yazmak konuyu tekrar açmak istemiyordum ama okuduğumdan beri düşünüyorum dayanamadım artık. Burda cinsiyetçi davranan tek bir hamile arkadaşımın dahi olduğunu düşünmüyorum. Kız da olsa erkek de olsa evlattır ya. Biz eğlencesine bakıyoruz tahmin yapıyoruz merak ediyoruz. Evet en önemlisi de bu sadece merak yani. Yoksa hepimiz için öncelik sağlıklı olması. Diğer arkadaşlarla aynı şeyleri yazdım gibi oldum ama lütfen istemeyen huzursuz olan takip etmesin burayı ya da sessizce takip etsin huzur bozmasın! Bu kadar basit. Çok gerildim üzüldüm çünkü okurken bile. Karşıdaki arkadaşı düşün sen. Başlıkta hamile bilgi sayfası felan yazıyor da bizim haberimiz mi yok? Bilgi her yerde nette arasan bulursun ya da doktoru arasan ama bence burda samimi bi ortamımız oldu ve bu çok hoş. Yeri geldiğinde bilgi de paylaşırız ama önemli olan aynı duyguları paylaşmak bu dönemde yaşadığın şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak, mutluluğuna ortak olmak, hüznünü telâşını paylaşmak. Ha bu arada Necla34 ımızı da çok seviyoruz. Oğluşun hayırlı olsun kuzum ay oğul mu dedim bak gene kesin cinsiyetçilik olmuştur(?) Allahım ya

Çok sağol canim bende sizi seviyorum yeri geliyor bazi günler en yakin arkadaşlarimla bile bu kadar cok şey paylaşmiyoruz acisi ile tatlisi ile biz güzel bir aile olduk bana göre

Çok sağol canim bende sizi seviyorum yeri geliyor bazi günler en yakin arkadaşlarimla bile bu kadar cok şey paylaşmiyoruz acisi ile tatlisi ile biz güzel bir aile olduk bana göre
Bence de bu arada bişe sorcam şimdi ben yarın doktora gidicem pipi görmesem ne gördüm dicem ? Ya da görsem diyemicem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…