2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
gülüyorum ama nasıl sinir oldum valla konu nasıl cinsiyetçilikle ilişkilendirildi anlamadım. Neyse canın sıkılmıştır zaten daha da sıkmayayım. Boşver sen de
Yok sıkmıyorum canim herkezin fikri kendine rabbim hepimizin bütün gruptaki annelerin gönlüne göre versin sağlikli kucağimiza almayi nasip etsin başka bişey istemem

Yok sıkmıyorum canim herkezin fikri kendine rabbim hepimizin bütün gruptaki annelerin gönlüne göre versin sağlikli kucağimiza almayi nasip etsin başka bişey istemem
Amin canım benim amin inşAllah
Inşallah hayirli haberlerle git gel özele mi gitcen
Evet özel canım
Hayırlısıyla git gel, bize de güzel haberler ver
Pipili de olsa pipisiz de olsa söyle, merak ederiz biz Her iki haber de güzel bizim için
İnşAllah kuzum evet yazcam dayanamam ki hiç. Çünkü neden yazmayayım Aynen öyle kız olsa ayrı sevinecem erkek olsa ayrı ikisi de sevinç sebebi çünkü

Günaydın anneler sabah 9:30 da randevum var 2 hafta önce kanamam olmuştu kese etrafında kanama alanı varmış ona bakacaklar geçmiş mi devam mı ediyor diye.
Dün gece sadece 3 saat uyudum her hastaneye gidişimde bebeğimin kalbi atıyor mu atmıyor mu diye düşünmekten bi hal oldum. Aslında bu kadar stresli biri değilim ama hamilelikte kendimi tanıyamıyorum çok evhamlı oldum

Kısaca hepinizin duasına talibim lütfen bebişim için bi dua edin teyzeleri

Hayirli olsun pasa cok sevindim senin adina

İnşAllah kuzum evet. Aslında gitmicektim ama bulantı ilacım bitti onsuz gene kötü oluyorum gidip yazdırcam. Bebişi de görmek istiyorum ve cinsiyetini de inşAllah öğrenirim
CAnım bir şey soracam sen hangi bulantı ilacı kullanıyorsun acaba

Bende kullanıyorum çok evham yapıyorum kullandığım halde bişey olur mu diye hayırlısıyla hareketlerini hissedebilseydik biraz daha rahatlıycaz inşallah
Evet canim ayni durumdayiz rabbim korusun onları cok merak ediyorum sürekli doktora gitmek istiyorum

Kızlar lütfen cevap verin, korkuyorum ben aslında hiç bulantı yaşamadım elhamdülillah ama 2 gün önce yediğim birseyden 5 dkk sonra öğürme geldi fakat çıkartmadım.. Sonrası müthiş bir baş ağrısı.
Dün de aynısı oldu baharatlı birşey yedim ve akşamına birden midem bulandı ve hepsini geri çıkarttım.. Gece uykumdan uyandım midemde birşey olmadığı halde yine çıkarttım. Korkuyorum bebeğime birşey olur diye mide bulantısı kusmak ilk 3 ay normal derler ama bende 3 ay sonra olunca acayip korktum ne yapmalıyım sizce acile gitmeye de korkuyorum

Canım benim de hiç bulantım olmadı bir haftadır bulantı çok şiddetli baş ağrısı var Çevremde 3 aydan sonra başlayan arkadaşlarım var ama umarım bebeğimiz de iyidir bu aydan sonra da başlamaz 14-15. Haftalara kadar devam da edebiliyormuş inşAllah o zaman geçer bizimkilerde

Canım inşAllah hayırlı haberlerle gelirsin merakla bekliyoruz dualarımız seninle

Telefon alışverişi forumda yasak arkadaşım. Ben şahsen rahatsız da olmuyorum kimse de iyi ki erkek iyi ki kız muhabbetine girmedi sadece ilk heyecanlarımızı paylaşıyoruz.

Bu başlıkta her konu konuşuluyor, o haftalarda gündem cinsiyetse cinsiyet, bebeğin hareketleri ise hareketleri, tarama testleri haftası ise tarama testleri, kıyafetler, beşikler, ağrılar, sızılar, vitaminler vakti gelince doğum aklına gelebilecek her konuda deneyimlerimizi paylaşıyoruz bunu bilerek girersen hayal kırıklığına uğramazsın.

kizlar bugun bunlari aldm gorunce dayanamadm artk degşrse benm cinsyet birinize hediye ederm

Ayyy bayıldım ben daha hiçbirşey almadım Bugün yemek tariflerimi yazmaya başladım ona hatıra kalsın diye. Hamilelik günlüğü de aklımdaydı ama onu bir türlü beceremedim.

Canım sen tüp bebek doktoruna mı devam ediyorsun hala takip için, sonuna kadar o mu bakacak? Ben bıraktım tüp bebek doktorunu normal doktora gidiyorum artık ondan merak ettim

Yok canım korkma sakın benim de 3 ay hiç bulantım olmadı kusmadım geçen hafta biraz fazla peynir yedim yağlı idi bir de o bana bir dokundu kustum baya aynen senin gibi başım da ağrıdı. Geçti çok şükür birşey olmaz bebeğine merak etme doktorumla da konuştum 3 ay bitti bulantı bitti gibi kesin birşey yok herkesin hamileliği farklı dedi.

Sanada çok geçmiş olsun canım, en çok bebek için endişeleniyorum bende. Boş mide de bulanır mı bulaniyormuş.. Safra çıkarttım afedersin nasıl korktum ilk defa başıma geldi. İnşallah geçer canım

Sağol canım içimi rahatlattın, nette 2.3. Trimester bulantı normal değil'i görünce tırstım bebeğime birşey olmasın da diğerlerine katlanırım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…