Yok sıkmıyorum canim herkezin fikri kendine rabbim hepimizin bütün gruptaki annelerin gönlüne göre versin sağlikli kucağimiza almayi nasip etsin başka bişey istememgülüyorum ama nasıl sinir oldum valla konu nasıl cinsiyetçilikle ilişkilendirildi anlamadım. Neyse canın sıkılmıştır zaten daha da sıkmayayım. Boşver sen de
Inşallah hayirli haberlerle git gel özele mi gitcenİnşAllah kuzum evet. Aslında gitmicektim ama bulantı ilacım bitti onsuz gene kötü oluyorum gidip yazdırcam. Bebişi de görmek istiyorum ve cinsiyetini de inşAllah öğrenirim
Hayırlısıyla git gel, bize de güzel haberler verBence debu arada bişe sorcam şimdi ben yarın doktora gidicem pipi görmesem ne gördüm dicem ? Ya da görsem diyemicem mi
Amin canım benim amin inşAllahYok sıkmıyorum canim herkezin fikri kendine rabbim hepimizin bütün gruptaki annelerin gönlüne göre versin sağlikli kucağimiza almayi nasip etsin başka bişey istemem
Evet özel canımInşallah hayirli haberlerle git gel özele mi gitcen
İnşAllah kuzum evet yazcam dayanamam ki hiç.Hayırlısıyla git gel, bize de güzel haberler ver
Pipili de olsa pipisiz de olsa söyle, merak ederiz bizHer iki haber de güzel bizim için
Öyle yapıcam inşallah kuzumBirdahakine özele gidersin canim ilgilensin senle bebişinle
Nereye gittin , hangi hastaneEvet kuzum alamadım çünkü vermedi sadece söylediği tarama testin de bi sıkıntı olmadığıydı okadar
Okmeydanı SSKNereye gittin , hangi hastane
Hayirli olsun pasaKizlar günaydin geldim doktordan şukur bebiş iyi ağrilarimin rahim buyumesinden kaynakli olduğunu soyledi bol dinlen dedi oruç içinde sordum kesinlik tutmuycaksin izim vermiyorum dedi bu donemde bebek gelişim aşamasinda falan filan dedidevlet hastanesini enfeksiyon içim verdiği haplara cok kizdi hemen birak dedi kesinlikle birdaha içme dedi bu arada bebiş bacak arasini tam acmişti cinsiyeti %100 erkek dedi hatta pipisinide gösterdi
CAnım bir şey soracam sen hangi bulantı ilacı kullanıyorsun acabaİnşAllah kuzum evet. Aslında gitmicektim ama bulantı ilacım bitti onsuz gene kötü oluyorum gidip yazdırcam. Bebişi de görmek istiyorum ve cinsiyetini de inşAllah öğrenirim
Evet canim ayni durumdayiz rabbim korusun onları cok merak ediyorum sürekli doktora gitmek istiyorumBende kullanıyorum çok evham yapıyorum kullandığım halde bişey olur mu diye hayırlısıyla hareketlerini hissedebilseydik biraz daha rahatlıycaz inşallah
Cok sekermiş canim benimki daha belli olmadi bende almakistiyorum artikkizlar bugun bunlari aldm gorunce dayanamadm artk degşrse benm cinsyet birinize hediye ederm
Canım benim de hiç bulantım olmadı bir haftadır bulantı çok şiddetli baş ağrısı varKızlar lütfen cevap verin, korkuyorum ben aslında hiç bulantı yaşamadım elhamdülillah ama 2 gün önce yediğim birseyden 5 dkk sonra öğürme geldi fakat çıkartmadım.. Sonrası müthiş bir baş ağrısı.
Dün de aynısı oldu baharatlı birşey yedim ve akşamına birden midem bulandı ve hepsini geri çıkarttım.. Gece uykumdan uyandım midemde birşey olmadığı halde yine çıkarttım. Korkuyorum bebeğime birşey olur diye mide bulantısı kusmak ilk 3 ay normal derler ama bende 3 ay sonra olunca acayip korktum ne yapmalıyım sizceacile gitmeye de korkuyorum
Canım inşAllah hayırlı haberlerle gelirsin merakla bekliyoruz dualarımız seninleGünaydın annelersabah 9:30 da randevum var 2 hafta önce kanamam olmuştu kese etrafında kanama alanı varmış ona bakacaklar geçmiş mi devam mı ediyor diye.
Dün gece sadece 3 saat uyudum her hastaneye gidişimde bebeğimin kalbi atıyor mu atmıyor mu diye düşünmekten bi hal oldum. Aslında bu kadar stresli biri değilim ama hamilelikte kendimi tanıyamıyorum çok evhamlı oldum
Kısaca hepinizin duasına talibim lütfen bebişim için bi dua edin teyzeleri
Ben ve benim gibi bir çok kişi bu forumu bilgi edinme ve bilgi paylaşımı açısından kullanıyor isterseniz kendi aranızda whats app grubu kurup istediğiniz ve kimseye faydası olmayan konulardan konuşun. Kimsenin çocuğunun cinsiyetinin diğer insanlara bir katkısı yok, sürekli bu konunun uzatılmasının faydası yok. Makul ve akıllı düşünen her insan bu düşüncede olur zaten.
kizlar bugun bunlari aldm gorunce dayanamadm artk degşrse benm cinsyet birinize hediye ederm
Sorma canım yaa tüp bebek tedavisi buyunca bir muayene ödüyorsun gebelik takibi olunca 550 kontrol süresi de 21 gün bidha çağırdığında 21 gün geçmiş oluyor hooop yeniden muayene ücreti ödüyoruz
Hani ekstra birşeyler yapsa gözüme gelmez inanirimisin sadece iyi diyip gönderdi beni
Kızlar lütfen cevap verin, korkuyorum ben aslında hiç bulantı yaşamadım elhamdülillah ama 2 gün önce yediğim birseyden 5 dkk sonra öğürme geldi fakat çıkartmadım.. Sonrası müthiş bir baş ağrısı.
Dün de aynısı oldu baharatlı birşey yedim ve akşamına birden midem bulandı ve hepsini geri çıkarttım.. Gece uykumdan uyandım midemde birşey olmadığı halde yine çıkarttım. Korkuyorum bebeğime birşey olur diye mide bulantısı kusmak ilk 3 ay normal derler ama bende 3 ay sonra olunca acayip korktum ne yapmalıyım sizceacile gitmeye de korkuyorum
Canım benim de hiç bulantım olmadı bir haftadır bulantı çok şiddetli baş ağrısı varÇevremde 3 aydan sonra başlayan arkadaşlarım var ama umarım bebeğimiz de iyidir bu aydan sonra da başlamaz 14-15. Haftalara kadar devam da edebiliyormuş inşAllah o zaman geçer bizimkilerde
Yok canım korkma sakın benim de 3 ay hiç bulantım olmadı kusmadım geçen hafta biraz fazla peynir yedim yağlı idi bir de o bana bir dokundu kustum baya aynen senin gibi başım da ağrıdı. Geçti çok şükür birşey olmaz bebeğine merak etme doktorumla da konuştum 3 ay bitti bulantı bitti gibi kesin birşey yok herkesin hamileliği farklı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?