2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Hayırlı haberlerle gel inşallah

Canım sen tüp bebek doktoruna mı devam ediyorsun hala takip için, sonuna kadar o mu bakacak? Ben bıraktım tüp bebek doktorunu normal doktora gidiyorum artık ondan merak ettim
Evet canım 8 10 haftaya kadar takip etmek istedi 12. Haftaya yine çağırdı bende gitmeyi düşünmüyorum artık bu sefer de gidip bırakmayı düşünüyorum hem biraz uzak kalıyor hemde pahalı gereksiz geliyor bana..

Canım hiç korkma normal bunlar. Bende de boş mideyle kusma hissi geliyor arada. Boş olduğu için safra suyu geliyor sadece. Mide boşken bu dönem daha çok bulanmaya başladı bende. O yüzden sık aralıklarla bişeyler atıştır. Geçen canım patates kızartması çekmişti, yedim. Beni mahvetti, sabahtan akşama kadar kustum. Bazı şeyler ağır geliyor, hele baharatlı ve kızartmalar.

Hepimizin midesi hassaslaştı demekki canım ay ilk defa olunca o renkte çok korktum.. Şuan tekrar çıkartacağım diye birşey bile yemek istemiyorum ama mecburen yemeliyim. Erken sevindim bulantım yok diye

Doğru canım, gerçi özel muayenelerde çok pahalı iyi düşünmek lazım, zaten ben de en son 12 +3 te gittim tüp bebek doktoruma detaylı ultrasonu yaptı saldı beni sorun yok dedi

Plt düşük çıkıyor benim dahiliye doktoru başka testler de yaptırdı kan sulandiriciya gerek yok dedi ama insan ister istemez tedirgin oluyor yine de
Bende suan kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum canım eğer gerekli ise çok önemli sizin kaç çıktı plt değeriniz

8 ve 12 de de ayrı ücret odedin mi? Bazı tüp bebek merkezleri 8. Haftaya kadar kontrolleri de kapsayan paket fiyat veriyorlar merak ettim.

8 ve 12 de de ayrı ücret odedin mi? Bazı tüp bebek merkezleri 8. Haftaya kadar kontrolleri de kapsayan paket fiyat veriyorlar merak ettim.
Canım gebelik oluştuktan sonra ücret aldılar keseyi görmeye gidince para verdik yani..

Canım gebelik oluştuktan sonra ücret aldılar keseyi görmeye gidince para verdik yani..
Ay cnm allah kolaylık versin cok yakın arkadaşımda senin gibiydi bi de gebelik ikizdi tüp bebek doktoru 8. Hafta anlamadi başka doktora gitti o anladı. Her seferine kalp atışı kese falan derken epey para döktü.İnsan o anda para gözetmek istemiyor zaten çok uğraşıyorsun manende yıpranıyorsunuz ama maddiyatta bir yere kadar.Insanin aklında hep bir şüphe oluyor allah sizlere güç kuvvet versin.

Maşallah canım
22 mayıs ramazan bayramı değil mi ona göre ayarlayında tatil olursa

Çok sevindim canım kanama alanın geçmiş mi bende hiç bilmiyorum nelere bakılıyor acaba

Maşallah canım ❤
22 mayıs ramazan bayramı değil mi ona göre ayarlayında tatil olursa
Kız bi an korkuttun beni hemen takvime baktım 23 Mayıs Cumartesi bayram arefesi o yüzden cuma tatil değil
Eğer bu virüsten dolayı bi sıkıntı çıkmazsa sabah işten izin alıp randevuya giderim ordan da bayram tatili için memlekete yolculuğa geçeriz Ayy şimdiden çok heyecanlandım çünkü biz daha aileme haber vermedik

Çok sevindim canım kanama alanın geçmiş mi bende hiç bilmiyorum nelere bakılıyor acaba
Allah razı olsun canım bu süreçte sende benimle aynı sıkıntıları yaşamıştın doktorum kanama alanı geçmiş dedi ama benim kendi doktorum çok pozitif biri küçük kanama alanlarını dert etmiyim diye söylemez o yüzden şuan bi sıkıntı yok için rahat olsun demesi beni çok mutlu etti bide kanama ve lekelenmem bittiği için progestan kullanmana gerek yok artık bırak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…