2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar doktordan geldim smdi fıstıgını fındıgını yediğim demek isterdim ama pipisini yidiğim diyorum Çin takvimi tuttu neclanın tahmin malesef tutmadı her sey normalmiş 14 cm olmus bacaklar dahil 3lü 4lü test yapmıcaz 4 hafta sonra detaylı usg yapılacak 4lü biraz riskli cıkıyor kafanı karıstırmayalım ama istersen yapalım dedi bilmiyorum ne kdr dogru önemli olan 2li ve ayrıntılı dedi artık vicdanına bırakıyorum tabi ee artık maviş maviş şeylere bakiciğiz

Gozun aydin ,darisi basimiza bende cok merak ediyorum cinsiyetleri

Ben 22si diye hatirladım
Aaa baya oldu nasıl söylemeden durdun

Ayy ne güzel bir haber hadi gözün aydın canım. Benim yapıldı ama erken haftada yapıldı tek tek organlarına bakıldı bebekle anne arasındaki kan akışına bakıldı 18. hafta daha da detaylı olabilir

Ayy maşallah kocaman olmuş cinsiyeti öğrendiğine gore en güzel ve zevklisi bebek alışverişi

Çok iyi canım çok sevindim geçmesine şükür benimkide azalmış leke geçmişti dün doktordan sonra gene geldi herlde az kalan yerden geliyor doktor bi 10gün daha dikkat et dedi ilaçlarıda elimdekiler bitene kadar devam et dedi lekelenme devam ederse devam der belki ilaçlara. Dün akşam yediklerimi çıkardım ondan sonra geldi belki o sırada kasılıyor ya vücut ondan çıktı diye düşündüm bide kan sulandırıcıya başladım dün tekrar 3gün kullanmamıştım oda yapmış olablr dedim bakalım umarım geçer oda iğnelerinde bıraktın mı canım

Oh çok şükür çok sevindim gözün aydın canım
Hayırlı olsun oğluşun canım ay çok güzel ya İnşAllah ben de öğrenirim

Gözün aydın canım uzun süre gitmeyince insan merak içinde oluyor bende merak içindeyim..

Gözün aydın hayırlı olsun oglusun
İlk çocuk erkek olunca anneye çok değer veriyor kız olunca babacı oluyor
Oğlum bana aşık babası kıskanıyor bizi

merhaba hayırlı uğurlu olsun vede geçmiş olsun size :=) bende yarın ikili teste gideceğim. fakat bu detaylı ultrason tetonoz aşıları şeker takviyeleri hakkında tüm forumun ne düşündüğünü merak ediyorum.. benim annem ilk doğumunda 9. ayda hastaneye gidip doğurmuş sadece.. tabiki yıllar önce ama bu kadar detaylı bakımların benim düşündüğüm gibi doğru olmadığını düşünen var mı? bir sektöre sadece para kazandırıyormuşuz gibi geliyor.. tabiki çok problemli hamilelikler için konuşmuyorum ama gidişat belli olanların fikirlerini merak ediyorum..

Oh çok şükür çok sevindim gözün aydın canım

Hayırlı olsun oğluşun canım ay çok güzel ya İnşAllah ben de öğrenirim
Artık zamanı geldi ilk kontrolde öğrenirsin benmde 25 nisandı ben dayanamadım bgn gittim artık 15 hafta bitti

Ay canim cok mutlu oldum hayirlisi ile kucağina alirsin inşallah bebişi cinsiyeti belli mi

Ay canim ne güzel yanıldım demekki rabbim kucağina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…