Gozun aydin ,darisi basimiza bende cok merak ediyorum cinsiyetleriKızlar doktordan geldim smdi fıstıgını fındıgını yediğim demek isterdim ama pipisini yidiğim diyorum Çin takvimi tuttu neclanın tahmin malesef tutmadı her sey normalmiş 14 cm olmus bacaklar dahil 3lü 4lü test yapmıcaz 4 hafta sonra detaylı usg yapılacak 4lü biraz riskli cıkıyor kafanı karıstırmayalım ama istersen yapalım dedi bilmiyorum ne kdr dogru önemli olan 2li ve ayrıntılı dedi artık vicdanına bırakıyorum tabiee artık maviş maviş şeylere bakiciğiz
Ben 22si diye hatirladımKız bi an korkuttun beni hemen takvime baktım23 Mayıs Cumartesi bayram arefesi o yüzden cuma tatil değil
Eğer bu virüsten dolayı bi sıkıntı çıkmazsa sabah işten izin alıp randevuya giderim ordan da bayram tatili için memlekete yolculuğa geçerizAyy şimdiden çok heyecanlandım çünkü biz daha aileme haber vermedik
Selam kızlarAllah’ıma şükür bebeğim gayet iyiymiş ikili test sonucumuzda da sıkıntı çıkmadı 22 mayısa Detaylı ultrason için randevu alıp geldik biraz olsun rahatladım
şimdi bu 18-23 haftalar arası çekilen Detaylı ultrasonda nelere bakılıyor acaba bilen anneler var mı ?
Ayy maşallah kocaman olmuş cinsiyeti öğrendiğine gore en güzel ve zevklisi bebek alışverişiKızlar doktordan geldim smdi fıstıgını fındıgını yediğim demek isterdim ama pipisini yidiğim diyorum Çin takvimi tuttu neclanın tahmin malesef tutmadı her sey normalmiş 14 cm olmus bacaklar dahil 3lü 4lü test yapmıcaz 4 hafta sonra detaylı usg yapılacak 4lü biraz riskli cıkıyor kafanı karıstırmayalım ama istersen yapalım dedi bilmiyorum ne kdr dogru önemli olan 2li ve ayrıntılı dedi artık vicdanına bırakıyorum tabiee artık maviş maviş şeylere bakiciğiz
Çok iyi canım çok sevindim geçmesine şükürAllah razı olsun canım bu süreçte sende benimle aynı sıkıntıları yaşamıştın doktorum kanama alanı geçmiş dedi ama benim kendi doktorum çok pozitif biri küçük kanama alanlarını dert etmiyim diye söylemez o yüzden şuan bi sıkıntı yok için rahat olsun demesi beni çok mutlu etti bide kanama ve lekelenmem bittiği için progestan kullanmana gerek yok artık bırak dedi
Oh çok şükür çok sevindim gözün aydın canımSelam kızlarAllah’ıma şükür bebeğim gayet iyiymiş ikili test sonucumuzda da sıkıntı çıkmadı 22 mayısa Detaylı ultrason için randevu alıp geldik biraz olsun rahatladım
şimdi bu 18-23 haftalar arası çekilen Detaylı ultrasonda nelere bakılıyor acaba bilen anneler var mı ?
Hayırlı olsun oğluşun canımKızlar doktordan geldim smdi fıstıgını fındıgını yediğim demek isterdim ama pipisini yidiğim diyorum Çin takvimi tuttu neclanın tahmin malesef tutmadı her sey normalmiş 14 cm olmus bacaklar dahil 3lü 4lü test yapmıcaz 4 hafta sonra detaylı usg yapılacak 4lü biraz riskli cıkıyor kafanı karıstırmayalım ama istersen yapalım dedi bilmiyorum ne kdr dogru önemli olan 2li ve ayrıntılı dedi artık vicdanına bırakıyorum tabiee artık maviş maviş şeylere bakiciğiz
Gözün aydın canımSelam kızlarAllah’ıma şükür bebeğim gayet iyiymiş ikili test sonucumuzda da sıkıntı çıkmadı 22 mayısa Detaylı ultrason için randevu alıp geldik biraz olsun rahatladım
Gözün aydın hayırlı olsun oglusunKızlar doktordan geldim smdi fıstıgını fındıgını yediğim demek isterdim ama pipisini yidiğim diyorum Çin takvimi tuttu neclanın tahmin malesef tutmadı her sey normalmiş 14 cm olmus bacaklar dahil 3lü 4lü test yapmıcaz 4 hafta sonra detaylı usg yapılacak 4lü biraz riskli cıkıyor kafanı karıstırmayalım ama istersen yapalım dedi bilmiyorum ne kdr dogru önemli olan 2li ve ayrıntılı dedi artık vicdanına bırakıyorum tabiee artık maviş maviş şeylere bakiciğiz
merhaba hayırlı uğurlu olsun vede geçmiş olsun size :=) bende yarın ikili teste gideceğim. fakat bu detaylı ultrason tetonoz aşıları şeker takviyeleri hakkında tüm forumun ne düşündüğünü merak ediyorum.. benim annem ilk doğumunda 9. ayda hastaneye gidip doğurmuş sadece.. tabiki yıllar önce ama bu kadar detaylı bakımların benim düşündüğüm gibi doğru olmadığını düşünen var mı? bir sektöre sadece para kazandırıyormuşuz gibi geliyor.. tabiki çok problemli hamilelikler için konuşmuyorum ama gidişat belli olanların fikirlerini merak ediyorum..Selam kızlarAllah’ıma şükür bebeğim gayet iyiymiş ikili test sonucumuzda da sıkıntı çıkmadı 22 mayısa Detaylı ultrason için randevu alıp geldik biraz olsun rahatladım
Bncede önceden kendme almayı severdim benm için cok zevkli bsydir alısveriş smdi artık hep ona bakarımAyy maşallah kocaman olmuş cinsiyeti öğrendiğine gore en güzel ve zevklisi bebek alışverişi
Yaa cok güzel benmde öle olur inşGözün aydın hayırlı olsun oglusun
İlk çocuk erkek olunca anneye çok değer veriyor kız olunca babacı oluyor
Oğlum bana aşık babası kıskanıyor bizi
Artık zamanı geldi ilk kontrolde öğrenirsin benmde 25 nisandı ben dayanamadım bgn gittim artık 15 hafta bittiOh çok şükür çok sevindim gözün aydın canım
Hayırlı olsun oğluşun canımay çok güzel ya İnşAllah ben de öğrenirim
İnşAllah canım. Bakalım bekliyorum 9 kişi var sıradaArtık zamanı geldi ilk kontrolde öğrenirsin benmde 25 nisandı ben dayanamadım bgn gittim artık 15 hafta bitti
Ay canim cok mutlu oldum hayirlisi ile kucağina alirsin inşallah bebişi cinsiyeti belli miKız bi an korkuttun beni hemen takvime baktım23 Mayıs Cumartesi bayram arefesi o yüzden cuma tatil değil
Eğer bu virüsten dolayı bi sıkıntı çıkmazsa sabah işten izin alıp randevuya giderim ordan da bayram tatili için memlekete yolculuğa geçerizAyy şimdiden çok heyecanlandım çünkü biz daha aileme haber vermedik
Ay canim ne güzel yanıldım demekki rabbim kucağina almayi nasip etsinKızlar doktordan geldim smdi fıstıgını fındıgını yediğim demek isterdim ama pipisini yidiğim diyorum Çin takvimi tuttu neclanın tahmin malesef tutmadı her sey normalmiş 14 cm olmus bacaklar dahil 3lü 4lü test yapmıcaz 4 hafta sonra detaylı usg yapılacak 4lü biraz riskli cıkıyor kafanı karıstırmayalım ama istersen yapalım dedi bilmiyorum ne kdr dogru önemli olan 2li ve ayrıntılı dedi artık vicdanına bırakıyorum tabiee artık maviş maviş şeylere bakiciğiz
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alirsin inşallahSelam herkese :)
Kız bebeğe +1 ekledim. Bugün bir kızım olacağını öğrendim :))
Cinsiyet belli oldu mu canim sevindiysen iyi canim o kadar cok bildim 2 3 tane yanmışım olsun nazar değecek sonraNecla34 canım senin tahminin tutmadı. Ama tutmamasına ancak bu kadar sevinebilirdim :))
Şaka bir yana hep kız bebek istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?