2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Özelden de mesajlar alıyorum tahminlerim doğru çıkmış

Hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin

Pipili miymiş pipili mi
Hayırlı evlat olsun inşallah, gelsin mavisler

Selam herkese :)
Kız bebeğe +1 ekledim. Bugün bir kızım olacağını öğrendim :))
Selam Hayırlı evlat olsun inşallah, pembislere yer açalım

birşey yedim ve akşamına birden midem bulandı ve hepsini geri çıkarttım.. Gece uykumdan uyandım midemde birşey olm
Sağol canım içimi rahatlattın, nette 2.3. Trimester bulantı normal değil'i görünce tırstım bebeğime birşey olmasın da diğerlerine katlanırım inşallah..
Kız kim demiş öyle bulantı normal değil diye. 9 ay midesi bulanan var, nur topu gibi bebek doğuran. İçin rahat olsun bir gün olur 1 hafta olmaz. Hamilelik bu, kan değerleri hortlamış zaten. Normal böyle bulantıların olması. Sbebi olmasına da gerek yok, hamilelik işte. Benim de bulantım oluyor bu arada, her şey yolunda.

Artik bebişler büyüdü cinsiyet belli oldu sor

Canim erkeklerde cok tatliş paytak paytak maviş elbiseler tulumlar ay erkek elbiseleri eskiden hiç güzel digili ama şimdi kızlarının de daha şıklar vala
R rnp06 Ay ben şeyi çok hayal ediyorum ya böyle gömlekli kombinler oluyor annede ve oğlunda aynısı Çok havalı bence vuhuu oğlumla anne-oğul kombini.

Vallahi internette öyle yazıyordu bir fransız sitesinde.. 3 ay sonra başlayınca anormal geldi bana ilk gebelik tecrübesizlik işte en ufak şeyden tırsıyorum. Sağol canım içimi rahatlattığın için

Vallahi internette öyle yazıyordu bir fransız sitesinde.. 3 ay sonra başlayınca anormal geldi bana ilk gebelik tecrübesizlik işte en ufak şeyden tırsıyorum. Sağol canım içimi rahatlattığın için
Son aya kadar da boyle ara ara bulantılar oluyor merak etmeyin hormonal olarak toparlanmamız dogumdan coook sonraları buluyor

Selam herkese :)
Kız bebeğe +1 ekledim. Bugün bir kızım olacağını öğrendim :))
Tebrik ederim kızlar hayırli olsun

Kızlar hamileliğinde zyrtec kullanan varmı acaba..bugun doktorumu aradım artik dayanamadım bu sürekli burun tikanikligina geniz akintisina bogaz agrisina canimdan bezdirdi beni 1 aydır cekiyorum ilac kullanmiim diye ama cok bunaldım artik nefes bile alamamaktan..bunu verdi bahar alerjisi diye ama prospektüsünde hamileler icin pek kullanamazlar gibi seyler yaziyor muallakta kaldım simdi kullanıp kullanmamakta

canm gozun aydin gonlunce olmussanki erkek istyodun sende dimi yanlis hatrlamiyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…