2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Muayeneden çıktım kızlar çok şükür her şey yolunda
Cinsiyeti gene öğrenemedim ya kapatmıştı bacakları doktor kafası bacakları dizleri kolları midesi her şeyi saydı hee şeysi de burda dicek diye bekledim ama cıkk kapatmış bacaklarını dedi. Utangaç yavrum benim çok edepli teyzeleri çok sonuç olarak öğrenemedim 2 hafta 10 gün sonra kesinleşir dedi. Hayırlısı artıkın sabretcem biraz daha
Bu arada kasık ağılarımın sebebini de öğrenmiş oldum. İdrarda biraz enfeksiyon varmış ilaç verdi. Bi seferlik toz. Kasık ağrısı olan arkadaşlar vardı. Normal de olabilir tabi ama gidebiliyorsanız idrara baktırın kızlar içiniz rahat olur

Gözün aydın olsunn hayırlı evlat olsun inşallah

Çok nazlı kız olmasin genellikle erkekler açıyor diye duymuştum, neyse iyi olduğunu öğrenmişsin cinsiyeti de öğrenirsin sağlıklı olsunlarda biz merak edelim birsey olmaz

R rnp06 Ay ben şeyi çok hayal ediyorum ya böyle gömlekli kombinler oluyor annede ve oğlunda aynısı Çok havalı bence vuhuu oğlumla anne-oğul kombini.
Ben heralde baba ogul kombini yaparım kız olsaydı onları düşünüyordum ama bakalım ben pek spor takılmıyorum gömlek pek sevmiyorum

canm gozun aydin gonlunce olmussanki erkek istyodun sende dimi yanlis hatrlamiyosam
Bu topicde en cok kız isteyip erkke cıkan benimdir heralde hahaha şaka Bi yana sağlıklı olsun kaderi güzel olsunda böle kız kız diye tuttueuncada içim rahat etmiyo cocuğa haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum

Bu konuda yanlız değilsin vallahi ben hamile kalmadan önce sadece kız kardeşlerimin olduğundan mı nedir Allah affetsin erkek bebekler bana fazla sevimli bile gelmiyordu o kadar takıntılıydım. Başımızda da sürekli anneme erkek çocuk diye baskı yapan bir babaanne vardı tabi... Cahillik. Etkilenmiş olmam gerek. Sonra bebek için tedavi döneminde kendimi dizginledim, hamile kalınca daha çok çünkü dediğin gibi bu sefer ya karnımda ki miniş erkekse diye haksızlık olur diye düşündüm. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin

Bende dun gitmistim.
Senin bebis gibi cinsytini gostermedi. Bnada enfeksyon icin tek kullanimlik bi toz verdi :) ama bi sikayetim yoktu yanma vs.

Çok nazlı kız olmasin genellikle erkekler açıyor diye duymuştum, neyse iyi olduğunu öğrenmişsin cinsiyeti de öğrenirsin sağlıklı olsunlarda biz merak edelim birsey olmaz
Aynen ben de kız diye düşünüyorum. Erkek olsaydı belli olurdu heralde ama belli olmaz yine de çünkü değişen çok oluyormuş beklerken bi kadın da kendi bebeğini anlattı. 4 aylıkken başta kız demiş doktor sonra 5 aylıkken erkek demiş

Bende dun gitmistim.
Senin bebis gibi cinsytini gostermedi. Bnada enfeksyon icin tek kullanimlik bi toz verdi :) ama bi sikayetim yoktu yanma vs.
Normalmiş göstermemesi canım bana bu haftada öğrendiğimiz çok nadir oluyor dedi. Bende de yanma yoktu ama kasıklarda ağrı vardı rahimden kaynaklıdır dedim ama değilmiş kasıklardaki ağrın geçecektir dedi bunu kullanırsan

Benim de oğlumda 23. Haftaya kadar kız demişlerdi şimdi de kordon bacak arasındaydı ama küçük bir çıkıntı var sanki bir sonraki kontrolde pozisyonu uygun olursa net söylerim dedi necla kız dedi ya bakalım merakla bekliyorum haftaya kontrolüm var

Ayy 23 hafta mı çok geç değil mi 6 aylık olacakmış nerdeyse. Doğuma az kala Necla bana da kız dedi bakalım bekliyorum merakla. Ama erken net öğrenirim inşAllah 23 e kadar çatlarım

Ayy 23 hafta mı çok geç değil mi 6 aylık olacakmış nerdeyse. Doğuma az kala Necla bana da kız dedi bakalım bekliyorum merakla. Ama erken net öğrenirim inşAllah 23 e kadar çatlarım
Detaylı ultrasona girene kadar herşey olabilir ancak onda inanırım bu sefer biz haftaya 17
Oluyoruz artık öğrenirim bence gönül bir erkek var birde kız olsun istiyor tabi kısmet bakalım.

Detaylı ultrasona girene kadar herşey olabilir ancak onda inanırım bu sefer biz haftaya 17
Oluyoruz artık öğrenirim bence gönül bir erkek var birde kız olsun istiyor tabi kısmet bakalım.
İlkinde detaylı ultrasona girmemiş miydin? Şuan da öğrenebilirsin bence 16da da kesinleşir derler. Allah bağışlasın oğluşunu canım. 2.ci de İnşAllah gönlündeki olur

Canım sadece tetanos için yorum yapayım tetanos tehlikeli çünkü hastalık kasların kasilmasiyla nefes alamamakla son buluyor.Annen hastaneye gidip doğum yaptıysa tetanos aşısı yapmışlardır.Doktorlar takibin yararini ölü doğum ve doğum anında hayatını kaybeden anne sayisinin daha onceki yillara gore azalmasiyla iliski kuruyorlar.Eh tabi eski topraklar ve bizler bir değiliz.Özel sektöre para kazandirmayabilirsin sağlık güvencesine sahipsen devlet zaten bizlere bakıyor.Bu dönemde sen nasıl yol izleyeceksin ? Bazı arkadaşlar nifty harmony vb gen testlerini yaptırdılar sende yaptirdin mi?Bütün bu testler hakkında yazilmis binlerce bilimsel makale var.Tüm dünyadaki tıp camiasinda kabul görenleri var benim şahsi kararım tıp doktoru değilim bilgi sahibi olmadığım konu için doğru ve yanlış diyemem.İnşallah 2li testin mukemmel gelir.

İlkinde detaylı ultrasona girmemiş miydin? Şuan da öğrenebilirsin bence 16da da kesinleşir derler. Allah bağışlasın oğluşunu canım. 2.ci de İnşAllah gönlündeki olur
23. Haftada girmiştim detaylıya o zaman detaylıda çok ayrıntılı tektek herşeye bakılıyor tabi doktor buda pipisi annesi dedi ben şok dedim bizimki kızdı haftaya öğrenirim bence de artık.

23. Haftada girmiştim detaylıya o zaman detaylıda çok ayrıntılı tektek herşeye bakılıyor tabi doktor buda pipisi annesi dedi ben şok dedim bizimki kızdı haftaya öğrenirim bence de artık.
Hahah şok sebebi hakkaten

R rnp06 Ay ben şeyi çok hayal ediyorum ya böyle gömlekli kombinler oluyor annede ve oğlunda aynısı Çok havalı bence vuhuu oğlumla anne-oğul kombini.
bende oglumu cok severek giydiriyorum inan giydirdikce iyiki diyceksin bide biz nasil aliştrirsak oyle oluyolar oglum daha 4 bucuk yasinda ama esofmanla asla carşya gitmez illa gomlek pantolon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…