- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Kız istiyordu diye hatırlıyorum ben amacanm gozun aydin gonlunce olmussanki erkek istyodun sende dimi yanlis hatrlamiyosam
Son aya kadar da boyle ara ara bulantılar oluyor merak etmeyin hormonal olarak toparlanmamız dogumdan coook sonraları buluyor
Kızlar doktordan geldim smdi fıstıgını fındıgını yediğim demek isterdim ama pipisini yidiğim diyorum Çin takvimi tuttu neclanın tahmin malesef tutmadı her sey normalmiş 14 cm olmus bacaklar dahil 3lü 4lü test yapmıcaz 4 hafta sonra detaylı usg yapılacak 4lü biraz riskli cıkıyor kafanı karıstırmayalım ama istersen yapalım dedi bilmiyorum ne kdr dogru önemli olan 2li ve ayrıntılı dedi artık vicdanına bırakıyorum tabiee artık maviş maviş şeylere bakiciğiz
Çok nazlı kız olmasinMuayeneden çıktım kızlar çok şükür her şey yolunda
Cinsiyeti gene öğrenemedim yakapatmıştı bacakları doktor kafası bacakları dizleri kolları midesi her şeyi saydı hee şeysi de burda dicek diye bekledim ama cıkk kapatmış bacaklarını dedi. Utangaç yavrum benim çok edepli teyzeleri çok sonuç olarak öğrenemedim 2 hafta 10 gün sonra kesinleşir dedi. Hayırlısı artıkın sabretcem biraz daha
Bu arada kasık ağılarımın sebebini de öğrenmiş oldum. İdrarda biraz enfeksiyon varmış ilaç verdi. Bi seferlik toz. Kasık ağrısı olan arkadaşlar vardı. Normal de olabilir tabi ama gidebiliyorsanız idrara baktırın kızlar içiniz rahat olur
Hee walla pipisine kurban hahahaPipili miymiş pipili mi
Hayırlı evlat olsun inşallah, gelsin mavisler
SelamHayırlı evlat olsun inşallah, pembislere yer açalım
Bu topicde en cok kız isteyip erkke cıkan benimdir heralde hahaha şaka Bi yana sağlıklı olsun kaderi güzel olsunda böle kız kız diye tuttueuncada içim rahat etmiyo cocuğa haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorumcanm gozun aydin gonlunce olmussanki erkek istyodun sende dimi yanlis hatrlamiyosam
Bu topicde en cok kız isteyip erkke cıkan benimdir heralde hahaha şaka Bi yana sağlıklı olsun kaderi güzel olsunda böle kız kız diye tuttueuncada içim rahat etmiyo cocuğa haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum
Muayeneden çıktım kızlar çok şükür her şey yolunda
Cinsiyeti gene öğrenemedim yakapatmıştı bacakları doktor kafası bacakları dizleri kolları midesi her şeyi saydı hee şeysi de burda dicek diye bekledim ama cıkk kapatmış bacaklarını dedi. Utangaç yavrum benim çok edepli teyzeleri çok sonuç olarak öğrenemedim 2 hafta 10 gün sonra kesinleşir dedi. Hayırlısı artıkın sabretcem biraz daha
Bu arada kasık ağılarımın sebebini de öğrenmiş oldum. İdrarda biraz enfeksiyon varmış ilaç verdi. Bi seferlik toz. Kasık ağrısı olan arkadaşlar vardı. Normal de olabilir tabi ama gidebiliyorsanız idrara baktırın kızlar içiniz rahat olur
Aynen ben de kız diye düşünüyorum. Erkek olsaydı belli olurdu heralde ama belli olmaz yine de çünkü değişen çok oluyormuş beklerken bi kadın da kendi bebeğini anlattı. 4 aylıkken başta kız demiş doktor sonra 5 aylıkken erkek demişÇok nazlı kız olmasingenellikle erkekler açıyor diye duymuştum, neyse iyi olduğunu öğrenmişsin cinsiyeti de öğrenirsin sağlıklı olsunlarda biz merak edelim birsey olmaz
Normalmiş göstermemesi canım bana bu haftada öğrendiğimiz çok nadir oluyor dedi. Bende de yanma yoktu ama kasıklarda ağrı vardı rahimden kaynaklıdır dedim ama değilmiş kasıklardaki ağrın geçecektir dedi bunu kullanırsanBende dun gitmistim.
Senin bebis gibi cinsytini gostermedi. Bnada enfeksyon icin tek kullanimlik bi toz verdi :) ama bi sikayetim yoktu yanma vs.
Benim de oğlumda 23. Haftaya kadar kız demişlerdiAynen ben de kız diye düşünüyorum. Erkek olsaydı belli olurdu heralde ama belli olmaz yine de çünkü değişen çok oluyormuş beklerken bi kadın da kendi bebeğini anlattı. 4 aylıkken başta kız demiş doktor sonra 5 aylıkken erkek demiş
Ayy 23 hafta mıBenim de oğlumda 23. Haftaya kadar kız demişlerdişimdi de kordon bacak arasındaydı ama küçük bir çıkıntı var sanki bir sonraki kontrolde pozisyonu uygun olursa net söylerim dedi necla kız dedi ya bakalım merakla bekliyorum haftaya kontrolüm var
Detaylı ultrasona girene kadar herşey olabilir ancak onda inanırım bu seferAyy 23 hafta mıçok geç değil mi 6 aylık olacakmış nerdeyse. Doğuma az kala Necla bana da kız dedi bakalım bekliyorum merakla. Ama erken net öğrenirim inşAllah 23 e kadar çatlarım
İlkinde detaylı ultrasona girmemiş miydin? Şuan da öğrenebilirsin bence 16da da kesinleşir derler. Allah bağışlasın oğluşunu canım. 2.ci de İnşAllah gönlündeki olurDetaylı ultrasona girene kadar herşey olabilir ancak onda inanırım bu seferbiz haftaya 17
Oluyoruz artık öğrenirim bence gönül bir erkek var birde kız olsun istiyor tabi kısmet bakalım.
Canım sadece tetanos için yorum yapayım tetanos tehlikeli çünkü hastalık kasların kasilmasiyla nefes alamamakla son buluyor.Annen hastaneye gidip doğum yaptıysa tetanos aşısı yapmışlardır.Doktorlar takibin yararini ölü doğum ve doğum anında hayatını kaybeden anne sayisinin daha onceki yillara gore azalmasiyla iliski kuruyorlar.Eh tabi eski topraklar ve bizler bir değiliz.Özel sektöre para kazandirmayabilirsin sağlık güvencesine sahipsen devlet zaten bizlere bakıyor.Bu dönemde sen nasıl yol izleyeceksin ? Bazı arkadaşlar nifty harmony vb gen testlerini yaptırdılar sende yaptirdin mi?Bütün bu testler hakkında yazilmis binlerce bilimsel makale var.Tüm dünyadaki tıp camiasinda kabul görenleri var benim şahsi kararım tıp doktoru değilim bilgi sahibi olmadığım konu için doğru ve yanlış diyemem.İnşallah 2li testin mukemmel gelir.merhaba hayırlı uğurlu olsun vede geçmiş olsun size :=) bende yarın ikili teste gideceğim. fakat bu detaylı ultrason tetonoz aşıları şeker takviyeleri hakkında tüm forumun ne düşündüğünü merak ediyorum.. benim annem ilk doğumunda 9. ayda hastaneye gidip doğurmuş sadece.. tabiki yıllar önce ama bu kadar detaylı bakımların benim düşündüğüm gibi doğru olmadığını düşünen var mı? bir sektöre sadece para kazandırıyormuşuz gibi geliyor.. tabiki çok problemli hamilelikler için konuşmuyorum ama gidişat belli olanların fikirlerini merak ediyorum..
23. Haftada girmiştim detaylıya o zaman detaylıda çok ayrıntılı tektek herşeye bakılıyor tabi doktor buda pipisi annesi dedi ben şokİlkinde detaylı ultrasona girmemiş miydin? Şuan da öğrenebilirsin bence 16da da kesinleşir derler. Allah bağışlasın oğluşunu canım. 2.ci de İnşAllah gönlündeki olur
Hahah şok sebebi hakkaten23. Haftada girmiştim detaylıya o zaman detaylıda çok ayrıntılı tektek herşeye bakılıyor tabi doktor buda pipisi annesi dedi ben şokdedim bizimki kızdı haftaya öğrenirim bence de artık.
bende oglumu cok severek giydiriyorum inan giydirdikce iyiki diyceksin bide biz nasil aliştrirsak oyle oluyolar oglum daha 4 bucuk yasinda ama esofmanla asla carşya gitmez illa gomlek pantolon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?