2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ne nazli çiktiii amaaa

bende oglumu cok severek giydiriyorum inan giydirdikce iyiki diyceksin bide biz nasil aliştrirsak oyle oluyolar oglum daha 4 bucuk yasinda ama esofmanla asla carşya gitmez illa gomlek pantolon
Hahha bak sen serseriye. Annesi lütfen ama oğlusun bir tarzı var Ay benim de öyle olur inşallah. Kim demişti necla miydi biri demişti eskisi gibi değil şimdi erkek kıyafetleri de çok cicili bicili diye.

bende oglumu cok severek giydiriyorum inan giydirdikce iyiki diyceksin bide biz nasil aliştrirsak oyle oluyolar oglum daha 4 bucuk yasinda ama esofmanla asla carşya gitmez illa gomlek pantolon
Hahaha benimki bazen evin içinde de gömlek pantolon giymek ister oğlum evin içindeyiz pantolon rahat değil diyorum bıktım pijamadan diyip giyiyor
Bazende şapka, gözlük, papyon, eldiven hepsini birden takıyor tam şebek oluyor

sevindim yani yalnız değilmişiz. Benimki de uyku tulumunun üstüne papyon ile kemer takıyor ya

Ben 22si diye hatirladım
Aaa baya oldu nasıl söylemeden durdun
Her telefonla konuşmamızda söyleyecek gibi oluyorum ama kendimi yine tutuyorum çünkü kasımda ilk bebeğim 13.haftada kalbi durduğu için düşük yapmıştım bizimkiler çok üzülmüştü o yüzden bu bebeğimde en azından hareketlerini hissedene kadar söylemeyeyim diyorum

Hiç iğne kullanmadım canım umarım hepimizin kanama alanı tekrarlamaz

Canım bende hiç bulantı yaşamadım nerdeyse.İki gün önce ev yapımı nar suyu içtim.midemi mahvetti iki saat midem bulandı sonra kustum baya kramplı bir şekilde.düzeldim sonra bişeyim kalmadı.bu dönemler midemiz çok hassas oluyor yediklerimize içtiklerimize daha çok özen göstermeliyiz.bunlar bebeğe bişe olcak anlamına gelmiyo panik yapma.mideni üşütmüş de olablrsn ince giyinme mevsim geçişi bir de çabuk hasta oluruz dikkat etmemiz lazım.

Tek olmadığımı bilmek bana iyi geldi hepimizin midesi hassaslaştı demek ki. Bundan sonra daha dikkat ederim yediklerime, yemeden önce 2 kez düşünürüm . Teşekkür ederim tavsiyelerin için çok doğru şeyler

İyi geceler kızlar. Dün ikili test yaptırmıştım, herşey güzel çıkmıştı. Sadece bi konuda doktor kesin konuşmasada ecopirin verdi.

O da şunlar;
Sağ Uterina 3,88 Artmış direnç
Sol Uterina 2,29 Artmış direnç

Bu annede tansiyon yükselmesine sebep olabiliyormuş. O yüzden ecopirin yazdı. Tuz kullanma dedi, zaten normalde tuz kullanmıyorum. Tansiyon yüksek çıkabilir de çıkmayabilir de dedi. Tansiyonum her gittiğimde 10/6 çıkıyor.

Bu bebekte gelişim geriliğine sebep olabiliyormuş araştırdığım kadarıyla. Dün 12+2 olmama rağmen 13+4 çıktı ultrasonda. Normalde de 3-4 gün öndeydi. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu merak ettim.

Ben bugün tutamadım kendimi gidip cips aldım ve yedim bi güzel sonra da pişman oldum yediğim için tabi o aşerme gidince pişmanlık geldi yerine sonra da teselli ettim kendimi 2 yıldır hiç ağzıma sürmemiştim bişe olmaz Diye neyse ki midem iyi bişe yapmadı Umarım bir daha canım çekmez

Allah gönlüne göre en hayırlısını versin inş

Bende gecen hafta gitmiştim kontrole 12+1de kordonu bacak arasinda dedi gostermiyor dedi cikolata ye gel dedi yedim gittim yine ayni yok gostermedi inatçı haftaya 14 olucam inşallah o zaman gideyim diyorum ramazan öncesi hem ogrenmek istiyorum artik goster be evladim

Kızlar yarın randevum var sabah simdi ilk defa kahverengi akıntı gördüm cok az hiç olmamıştı başından beri bugün 13.haftaya girdim doktora sorsam mı sabahı mı beklesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…