Kızlar yarın randevum var sabah simdi ilk defa kahverengi akıntı gördüm cok az hiç olmamıştı başından beri bugün 13.haftaya girdim doktora sorsam mı sabahı mı beklesem
Şimdi sorsan da bsy değiştirmeyecek gibi sabah nasılsa gideceksen en acil sekilde ilk onu söylersin bence niye oldu acaba hiç olmayıp smdi olması garip zorlama filan bsy yaptınmı
Şimdi sorsan da bsy değiştirmeyecek gibi sabah nasılsa gideceksen en acil sekilde ilk onu söylersin bence niye oldu acaba hiç olmayıp smdi olması garip zorlama filan bsy yaptınmı
Kızlar yarın randevum var sabah simdi ilk defa kahverengi akıntı gördüm cok az hiç olmamıştı başından beri bugün 13.haftaya girdim doktora sorsam mı sabahı mı beklesem
Kahverengi akıntı içerde daha önce olmuş kanamadır gonlunu ferah tut. bende de oldu bikac defa camurumsu şeklinde progestan kullanıyordum dozunu arttırdı doktorum gecti randevun varmis zaten doktoruna söylersin geçer inşallah
Hımm yarın anlasılır zaten bsy varsa inş yoktur tabi stres yapma sağlıklı Bi uyku uyumalısın nasılsa sabah gideceksin rahat ol cnm bsy olmaz allahın izniyle
Kahverengi akıntı içerde daha önce olmuş kanamadır gonlunu ferah tut. bende de oldu bikac defa camurumsu şeklinde progestan kullanıyordum dozunu arttırdı doktorum gecti randevun varmis zaten doktoruna söylersin geçer inşallah
23. Haftada girmiştim detaylıya o zaman detaylıda çok ayrıntılı tektek herşeye bakılıyor tabi doktor buda pipisi annesi dedi ben şok dedim bizimki kızdı haftaya öğrenirim bence de artık.
Birsey olmaz allahin izni ile doktorlar kahverengi olunca ve devam etmedikçe korkmayın diyorlar..
benimki ilk aylarda adet kanaması gibiydi hiç birsey olmadı her gittiğimde bana düşük yapıyorsun diyecekler diye hazırlıyordum gayet saglikli lar diyip gönderiyorlar beni..
Uzun süre ayakta kalma veya çok yorulma gibi sebepler etkiliyor olabilir içerde kanama oluyor o gün.
daha sonra hiç beklenmeyen bi gün kahverengi leke şeklinde görülüyor dikkat etmek gerek. kırmızı kan tehlike arz ediyor aktif kanama olduğu için. bi kayıp yasadim o da kotu bi tecrube oldu bana
Canim korkma koyu renkli akıntı doktorlara göre normal eski kalan kanlar diyorlar canim sakın ol sabahi bekle zaten durmus rabbim korusun seni ve bebişini
Hahha bak sen serseriye. Annesi lütfen ama oğlusun bir tarzı var Ay benim de öyle olur inşallah. Kim demişti necla miydi biri demişti eskisi gibi değil şimdi erkek kıyafetleri de çok cicili bicili diye.
Hepimiz bu günlerin bir an önce bitmesini istiyoruz canım. Sabah akşam çektiğimiz en az 1 saat trafiği bile özledim, akşam olsa da eve gitsek demeyi özledim... Tüm kosturmacalar , yorgunluklar meğer ne kıymetli seylermis..
Bilmiyorum var mı ama o tarafa yatınca ben rahat ediyorum nedense. Bir de bacak arama sürekli yorgan sıkıştırma ihtiyacı hissediyorum, normal yatış pozisyonunda rahat edemiyorum.
Kızlar merhaba, uzun zamandır giremiyorum. Bebeği hissetmeye başlayan var mı merak ettim. Ben ilk bebeğimi ta 25.hf da hissetmiştim ama bu aşırı kıpırdak 12.hf da hissetmeye başladım. Gece yatınca özellikle hissediyorum. bu kadar erken olması beni çok şaşırttı. Sizde durumlar nasıl hissetmeye başlyan var mı
Canım benim ikili testte sağ ve sol uterinalarda direnç çıktı. Bu da bebeği besleyen damarların istenilen genişlikte olmamasıymış. O yüzden sol tarafa yatmak bebeği besleyen damarların daha rahat etmesini sağlıyormuş. Sola yatanlar da düzelme görülüyormuş. Yani kısacası sola yatmakta fayda varmış normalde de. Bebeğin gelişimi için.