2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ikinci hamilelikte erkenden hissetmeye baslanabilirmis. Benim ilk gebelik ve 15 haftalık. Geçen gün yatarken elimi kasık biraz üstüne koydugumda titreşimler hissettim. Tam olarak rahmin çıktığı yerde. Sanırım bebik hareketiydi.

Cips bende yiyorum arada ama abartmamak şartıyla maksat nefsim körelsin ha eğer poşet poşet yersek aseriyoruz diye o kötü ve zararlı. Çikolata aşeriyorum diye tablet tablet çikolata yiyen arkadaşlarım vardı sonra gelsinn kilolarr.

Genelde ikinci hamilelikte erken hissediliyomus ne güzel ben daha hissetmedim ilk heralde ondan

Teşekkür ederim canım valla inadına sağa yatasım geliyo solda uyuyamıyorum nolcak böyle bakalım

Ya sağ tarafa yatmayın sola yatın diyolar sizce mantıklı ni sebebi var mı çok önemli mi
BUNUNLA İLGİLİ BANU ÇİFTCİNİN BİR VİDEOSU VAR COK GÜZEL ANALTMIS izleryebilirsin mantıklı bi, açıklaması var tabiki :)

Ay çok şükür aşırı derecede canımın çektiği zararlı bişe yok arada bi yemekten zarar gelmez bencede normalde kilo alamam ben kolay kolay ama hamilelik bu İşte kestiremiyorsun ne kadar kilo alacağını

Kızlar ben geldim doktordan, çok şükür bişey çıkmadı doktor dışardan olan bir kanamadır dedi kasılma, rahim ağzı boyu hepsi normalmiş geçen gün uyuyup duruyordu bu sefer de çok hareketliydi ense kalınlığı ve burun kemiğide güzel çıktı kan verdim cinsiyetimizde erkek kesinleşti

Canım ben de baya bekledim söylemek için yüzyüze söyleyemedim görüşemediğimiz için ama görüntülü konuşma ile söyledim onlar ağlıyor ben ağlıyorum çok tuhaf bir andı. Sen de söyleyince çok mutlu olacaklardır eminim benimkiler şu an ne yerde ne gökte

Ayy hadi gözün aydın canım, darısı diğer kontrollerin başına, sağlıkla gelsin inşallah

Ben 1.5 kilo aldım ama bulantım yok benim.aşırı iştahlı da deilim ama.azalmadı mı bulantıların
Ya maşallah cok iyi gitmişşin ne az ne cok kilo almıssın. Bulantım yok haftada bir kusuyorum ama hamile kadar yemiyorum az mı geliyo acaba

Ben de eksi 5 valla insallah en kısa zamanda düzeliriz cocuk büyüyemiyo gibi geliyo böyle
Bu ay alıcaz bence canım, iştahım da o kadar açık ki nasıl almadığıma şaşırıyorum

O Ocakekim A anidefteri Kızlar ben de -3teyim. Ilk defa bu hafta 300 gram aldım. Istah yok bende de geçecek demek ki bir şekilde.

Senin normale dönmüş canım, biz de almaya başlarız bu ay bence. canım neler neler istiyor aslında ama hep dışardan yenecek şeyler, korona olunca da dışardan birşey yiyemiyorum ondan almaya başlamadım bence. Bir de hiç tatlı yiyemiyordum bu hafta sütlü tatlı yiyebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…