2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aslında haftada bir kusuyorum ama hala hamile kadar yiyemiyorum yani ondan mı alamadım acaba
HMM AYNEN YEMELERİN NORMAL SEYRİNDEYSE alamamıs olabilirsin bu aylardan sonra almaya başlarsın artık ben mesela normal yediğimin 2 katını yemeye başladım o yuzden aldım

HMM AYNEN YEMELERİN NORMAL SEYRİNDEYSE alamamıs olabilirsin bu aylardan sonra almaya başlarsın artık ben mesela normal yediğimin 2 katını yemeye başladım o yuzden aldım
Ya canım cok cekerek hic bişey yiyemiyorum iştahsız değilim ama neyi severek yiyeceğimi bulamıyorum

O Ocakekim A anidefteri Kızlar ben de -3teyim. Ilk defa bu hafta 300 gram aldım. Istah yok bende de geçecek demek ki bir şekilde.
Kızlar bende almadım ve üstüne verdim. Bebeği besleyemiyoruz düşünmeyin. Çünkü bebek beslenmeye bizden bu ay daha yeni başlıyo. Perinatolog bana sorun olacak bi durum değil dedi. Karnım hafif çıktı gibi ama hiç kilo almadım ve üstüne verdim.

Ay cok sevindim canim bak sana dedim eski kandir diye şukur bebiş iyi maşallah ogluşun hayirlis olsun canim

Rica ederimmbana bir ay sonra gel dedi vurusten dolayi seni ne zaman cağirdi
Banada bir ay dedi demir ilacı veririz belki dörtlü tarama yaparız dedi artık bişeyler alabiliriz

Bana 20. Haftanda gel dedi, perinatolog için de randevu al detaylı ultrasona girersin dedi. Yani 2 ay sonraya. Ama ben o kadar bekleyemem.
Aa baya uzun insan bekleyemiyor gerçekten belki o zamana hareketlerini hissederiz beni bir aya çağırdı 16.17 haftalıkken gel dedi 22de de detaylı gel sonra dedi

Evet canım çok uzun, o yüzden 16 haftada giderim bende. Bana demir hapı, d vitamini verdi.

Evet canım çok uzun, o yüzden 16 haftada giderim bende. Bana demir hapı, d vitamini verdi.
Bana vermedi tek vitamin verdi omepa vm
Bide ben bu korona için ne kullanayım dedim ocean c vitamini verdi onu da hafta iki kere falan iç dedi

Ay Kızlar bir ben kaldım galiba cinsiyeti öğrenmeyen. Meraktan çatlıycam nerdeyse. Virüsten korkuma gidemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…