2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bana demir ve decavit verdi başladım ben

Evet benim de karnım hafif çıktı ama kayda değer kilo alımı yok. Bebek benden besleniyorsa zaten çok zayıf kalir

Evet benim de karnım hafif çıktı ama kayda değer kilo alımı yok. Bebek benden besleniyorsa zaten çok zayıf kalir
Beslenir o caNim ne kadar zayıf olursan ol o büyüyor ben tığ gibiydim 7 aYliktim kizimda hamile oldugum bile belli olmuyordu maşallah 4 yakin dogurdum

Bebek ve anne için kilo alimi son bir kaç ay hızlı bir şekilde olur canim sen merak etme dur desen de o gobuş durmaz buyucek

Cinsiyetini öğrenen anneler eşinize nasil söylediniz ben öğrenince esim yanımda değilse değişik bir surpriz yapmak istiyorum
Yaratıcı fikirleriniz varmı? Hem topik şenlensin hemde fikir olsun bize

Beslenir o caNim ne kadar zayıf olursan ol o büyüyor ben tığ gibiydim 7 aYliktim kizimda hamile oldugum bile belli olmuyordu maşallah 4 yakin dogurdum
Ne bileyim kız ben hiç yemeyince o nereden bir şeyler yiyebiliyor anlamıyorum. 4 yakın mı maşallah. Bir şekilde alıyorlar bir şeyler demek ki

Bizde 16. Hafta içindeyiz ama hala cinsiyet öğrenemedik pazartesi randevumuz var

Bebek ve anne için kilo alimi son bir kaç ay hızlı bir şekilde olur canim sen merak etme dur desen de o gobuş durmaz buyucek
Öyle mi diyorsun Peki necla bir soru daha benim bulantılar hafif hafif var yine rahatsız oluyorum ben de. Ansızın gelen ogurmeler oluyor. bunlar ne zaman gidecek tamamen

Kızlar aranızda Omega 3 kullanan var mı? Varsa en iyi marka olarak bana öneride bulunabilir misiniz?
Ben neptune marka krill oil yagini kullaniyorum canim..en iyisi bu diyebilirim sana gonul rahatligiyla..noroloji doktorum bana bunu onerir hep en iyisi diye

Canım bişey sorcam. Bu uterinadaki direnç artmasını doktor ultrasonda mı gördü yoksa test sonucunda mı çıktı. Nasıl anladı doktor ? Benim tansiyonda dün 11/7 çıktı bişey demedi doktor. Bundan önce hep 10/5 , 11/5 çıkıyodu. Dün küçüğü biraz yüksekti ama bişe demediler. Bebek de haftasıyla uyumlu çıktı. Senin bebeğin de yine öndeymiş yanlış mı yazdın acaba hafta kısmını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…