Banada bir ay dedi demir ilacı veririz belki dörtlü tarama yaparız dedi artık bişeyler alabiliriz
Aa baya uzun insan bekleyemiyor gerçekten belki o zamana hareketlerini hissederiz beni bir aya çağırdı 16.17 haftalıkken gel dedi 22de de detaylı gel sonra dedi
Kızlar bende almadım ve üstüne verdim. Bebeği besleyemiyoruz düşünmeyin. Çünkü bebek beslenmeye bizden bu ay daha yeni başlıyo. Perinatolog bana sorun olacak bi durum değil dedi. Karnım hafif çıktı gibi ama hiç kilo almadım ve üstüne verdim.
Cinsiyetini öğrenen anneler eşinize nasil söylediniz ben öğrenince esim yanımda değilse değişik bir surpriz yapmak istiyorum
Yaratıcı fikirleriniz varmı? Hem topik şenlensin hemde fikir olsun bize
Öyle mi diyorsun Peki necla bir soru daha benim bulantılar hafif hafif var yine rahatsız oluyorum ben de. Ansızın gelen ogurmeler oluyor. bunlar ne zaman gidecek tamamen
Ben neptune marka krill oil yagini kullaniyorum canim..en iyisi bu diyebilirim sana gonul rahatligiyla..noroloji doktorum bana bunu onerir hep en iyisi diye
İyi geceler kızlar. Dün ikili test yaptırmıştım, herşey güzel çıkmıştı. Sadece bi konuda doktor kesin konuşmasada ecopirin verdi.
O da şunlar;
Sağ Uterina 3,88 Artmış direnç
Sol Uterina 2,29 Artmış direnç
Bu annede tansiyon yükselmesine sebep olabiliyormuş. O yüzden ecopirin yazdı. Tuz kullanma dedi, zaten normalde tuz kullanmıyorum. Tansiyon yüksek çıkabilir de çıkmayabilir de dedi. Tansiyonum her gittiğimde 10/6 çıkıyor.
Bu bebekte gelişim geriliğine sebep olabiliyormuş araştırdığım kadarıyla. Dün 12+2 olmama rağmen 13+4 çıktı ultrasonda. Normalde de 3-4 gün öndeydi. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu merak ettim.
Canım bişey sorcam. Bu uterinadaki direnç artmasını doktor ultrasonda mı gördü yoksa test sonucunda mı çıktı. Nasıl anladı doktor ? Benim tansiyonda dün 11/7 çıktı bişey demedi doktor. Bundan önce hep 10/5 , 11/5 çıkıyodu. Dün küçüğü biraz yüksekti ama bişe demediler. Bebek de haftasıyla uyumlu çıktı. Senin bebeğin de yine öndeymiş yanlış mı yazdın acaba hafta kısmını