2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar aranızda Omega 3 kullanan var mı? Varsa en iyi marka olarak bana öneride bulunabilir misiniz?
Canım omega 3 için ilaç diil de bitkisel bi takviye önercem. Takip ettiğim uygulamada okudum. İlaçtan ve balıktansa (bazı balıklarda civa riski var diye heralde ve düzenli yenilmiyor balık diye) bitkisel olarak almak daha sağlıklı yazyodu. Onun çözümü de güde 3 tane ceviz yemek

İkili testte ultrasonla ölçüm yaptığında söyledi canım. Ekranda gösteriyo zaten. Perinatoloji uzmanı yapıyo ikili testi, uzmanlık alanı daha tecrübeli diye. Bebeğim zaten her ultrasonda 2-3 gün öndeydi. Yine ikili testte 13+4 çıktı, aslında 12+2’ydim. Her zaman önde miydi diye sordu. Normalden 2-3 gün öndeydi dedim. Boyu da 7,37 cm çıktı.

Kilo alımlar ne durumda kızlaaar ben 15. Haftadayım hala vermeye devam edemiyorum hiç alamadım
Ben de -5 deyim. Hamile kaldığımda biraz fazlaydı benim onun için çok üzülmüyorum açıkçası bebeği merak etme canım sen zayıf olsan da bebek senden alır yine de beslenir. Etrafımda o kadar zayıf hamile kadın var ki gözlemlediğim kadarıyla daha kilolu oluyo hatta bebekleri ben genelde öyle denk geldim

Ben neptune marka krill oil yagini kullaniyorum canim..en iyisi bu diyebilirim sana gonul rahatligiyla..noroloji doktorum bana bunu onerir hep en iyisi diye
Teşekkür ederim canım. Bi araştırıcam bunu.

Canım ben zaten bol bol ceviz yiyorum. Bu direnç artışından dolayı omega 3 araştırıyorum. Kanı sulandırmaya yardımcı oluyomuş, bu durumlara iyi geliyomuş.

Afedersin ama gene anlamadım. Tansiyonun çok yüksek değil normal. Bebeğin de zaten öndeymiş yine önde çıkmış yani bebek besleniyomuş niye sıkıntı var demiş ki onu anlamadım. Benim ikili testi kadın doktorum yaptı umarım bi sıkıntı çıkmaz. Ayrıntılıyı perinatolog yapcak dedi

Tansiyonum hep normaldi benim. Hiç yüksek çıkmadı. 10/6 her gittiğimde. Bu ikili testte bakılan anneden bebeğe geçen sağ ve sol damarlar. Onlar normalde hamilelikte genişlermiş ki bebek anneden rahatlıkla beslensin. Benim bu direnç artışı iki tarafta da çıktı. Biri daha az, biri daha çok. Ama anladığım kadarıyla başlangıç seviyelerinde. Geçebilir de bu durum geçmeyebilir de. Detaylı ultrasonda tekrar bakılıcak.

Benim doktorum da ikili test ben bakabilirim ama bu konuda uzman değilim dedi. O yüzden perinatologla konuştu, onda yaptırdım.

Bu durum için kesin bişey diyemiyoruz ilk zamanlar dedi. Kan sulandırıcı kullanmakta yarar var dedi. Tuzu azalt dedi, zaten tuz ve şeker kullanmıyorum normalde de. Bu durumun ortadan kalktığı örnekler çok varmış. Bi de bu durum var diye kesin bunları yaşayacaksın diyemeyiz, yine hiç bi sorun yaşamayanlar var dedi.
Sen sadece tansiyon çıktı diye endişelenme bence. Çünkü ikili testte ultrasonda anlaşılırdı.

evet omega 3 te kan sulandırıcı etkisi var kanamam olunca doktorum bırakırdı bana dahada al demedi..

Yok canım arada bir tadımlık birşey olmaz kiloları da dogumdan sonra veririz artık hem bebeğe kosturmaktan hemde gerekirse sporla sağlıklı bir şekilde gelsinde minişleer

Herhalde en son ikimiz öğreneceğiz
Benim pazartesi kontrolüm var ama büyük ihtimalle belli olmaz diye düşünüyorum tahminde de razıyım

Ben belki senden bile sonra öğrenirim pazartesi kontrolün varsa burda tahmin de etmiyorlaf kabak gibi organı göreceklerde öyle söyleyecekler

Ya maşallah cok iyi gitmişşin ne az ne cok kilo almıssın. Bulantım yok haftada bir kusuyorum ama hamile kadar yemiyorum az mı geliyo acaba
Bende fazla iştahlı deilim ama azar azar ve sık sık yiyorum.canım daha yeni 3. Ay bitti yavaştan iştahımızda açılır bebek büyüdükçe.böyle kalmaz.bugünlerde sabah midem kazınarak uyanıyorum mesela.hızlıca kahvaltı hazırlıyorum aç kalamıyorum baktım.bayılacak gibi oluyorum.takma bu durumu kafana bebek büyüdükçe iştahın da artar emin ol.bana doktorum her ay 1 kilo Alman normaldir fazlasını almamaya çalış demişti.ben ayda 1 kilo almıyorum yani daha az benimki.

Yok canım arada bir tadımlık birşey olmaz kiloları da dogumdan sonra veririz artık hem bebeğe kosturmaktan hemde gerekirse sporla sağlıklı bir şekilde gelsinde minişleer
Amin canım sağlıkla kucağımıza alalım inş hepimiz Çok abartmamakla aslında canımız ne istiyorsa yiyelim yaa ömrümüzde kaç kez bu güzelim hamiş ayları yaşicaz sanki bebeğe koşturmaktan kesin veririz o kiloları ztn bencede her ay 1 kilo almak normalmiş ztn

Ben belki senden bile sonra öğrenirim pazartesi kontrolün varsa burda tahmin de etmiyorlaf kabak gibi organı göreceklerde öyle söyleyecekler
Bende henüz bilmiyorum cinsiyetini.bu cuma gel demişti bana ama ben gitmicem 1 hafta daha ertelicem.beni hep iki haftada bir çağırıyor ya bu kadar sık gitmek istemiyorum ikili test yaptıracak mısın bu arada

Bende henüz bilmiyorum cinsiyetini.bu cuma gel demişti bana ama ben gitmicem 1 hafta daha ertelicem.beni hep iki haftada bir çağırıyor ya bu kadar sık gitmek istemiyorum ikili test yaptıracak mısın bu arada

Yaptırdım canım bir kan vermem gerekiyor o kaldı onu da yarın vercem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…