2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cinsiyetini öğrenen anneler eşinize nasil söylediniz ben öğrenince esim yanımda değilse değişik bir surpriz yapmak istiyorum
Yaratıcı fikirleriniz varmı? Hem topik şenlensin hemde fikir olsun bize
Canım ben inşAllah 10 güne öğreneceğim eşim eğer yanıma giremezse görünmedi diyeceğim zaten doğum günü çok güzel bir hediye olur eğer görülürse Ama ne yapacağıma hala karar vermedim

Ayy evet çok güzel sürpriz olur bizim doğum günü geçti her kontrolde yanımda oluyor eşim bir baktın doktor söyledi neyse ona sürpriz yapamazsam oğluşuma yaparım o hepimizden daha heyecanli

Kimseden ses çıkmadı virüsten dolayı kimse surpriz yapamadı herhalde

Ben bu hafta hiç giremedim maalesef arkadaşlar çalışmaya devam ettiğim için yoğun geçiyor maşallah cinsiyetler belli olmuş geçen sene kız senesiydi bu sene erkek senesi sanırım yarın da kontrolümüz var hayırlısı ile ve ben 14. Haftadayım inanılmaz göbeğim çıktı benim gibi olan var mıdırı?

Benimki yanimdaydi zaten soylerken ogrendi cinsiyet icinde ekstra bi supriz yapmazdim ama heralde hep bizmi supruz yapalim onlara

Öyle mi diyorsun Peki necla bir soru daha benim bulantılar hafif hafif var yine rahatsız oluyorum ben de. Ansızın gelen ogurmeler oluyor. bunlar ne zaman gidecek tamamen
Canim vallah onu doktorlar cevap veremyor ben nasil vereyimkiz bebişin paşa gönlü nasil isterse oyle olur büyük kizimda 6 ay kadar devam ediyordu bende mesela

Benimki yanimdaydi zaten soylerken ogrendi cinsiyet icinde ekstra bi supriz yapmazdim ama heralde hep bizmi supruz yapalim onlara
Benimki sürpriz hediyeden anlamaz ben ona jestler yapıyorum jest yaparken de bana alması gerekenleri önüne diziyorum zaten almıyor bari boş geçmesin

Kızlar ya benim eşimi ultrasona almıyorlar bunun için çok üzülüyorum merak ediyor yavrusunu o da cinsiyetini de tek başıma öğrenmek istemiyorum gidince eğer belli olursa bir kağıda yazmasını isticem beraber açarız ikimize aynı anda sürpriz olur inşallah. Tabi bunun için doktoru baştan tembihlemem lazım

Anlamadım ki yok yapmadım
Salgından dolayı tek alıyor artık benim doktorumda iki seferdir asistanına rica ediyorum doktor anlatırken video çekiyor ekranı bir sonraki kontrole kadar hergün izliyoruz

Dün doktora gittiğimde cinsiyeti sordum oda süpriz yapayım dedi ben ne demek istediğini anlamamıştım sonra çıkışta elime katlanmış bi kağıt verdi içinde bebeğin cinsiyeti yazıyor tek başına açma eşinle beraber açın diye güldü ben görünce direk söyleyecek diye düşünürken doktorum benden daha düşünceli çıktı bide doktorum erkek

Salgından dolayı tek alıyor artık benim doktorumda iki seferdir asistanına rica ediyorum doktor anlatırken video çekiyor ekranı bir sonraki kontrole kadar hergün izliyoruz

Geçen sefer aklıma gelmedi ama bu sefer bende cekebilirmiyim diye soracağım. Kapısında video yasak yazıyor ama şu durumda belki anlayışlı olurlar

Yaa süper bir doktorun varmış demekki kendini o duruma koyup empati yapmış ay ne güzel çok ince bir davranış

Anaaa o nasıl doktormus oyle anlayisli kibar ben sokkk

Genel olarak virüs sebebiyle birlikte durulduğu için biraz zor olacak sürpriz yapmamız inşAllah yapabiliriz

Selam kizlar nabiosunuz nasil gidio. Ben bugun konrtole gittim bugun tam 12 haftalik olmam lazimdi benim poncik 3 gunluk depar atmis cok hareketliymis hic dogru durmadi bugün.zeka testi yapalim dedi kan verdim 1 hafta 10 gune cikar dedi. Yalniz burun kemigi cok kucuk dedi onu anlayamadim tam

Kilo alımlar ne durumda kızlaaar ben 15. Haftadayım hala vermeye devam edemiyorum hiç alamadım
Ben 3 kilo aldım 3 ayda. Herkesin ayrı bir düzeni, bir bakmışsın bundan sonra ayda ikişer ikişer alıyorsun.

Kızlar doktor bir dahaki kontrole ne zaman çağırdı sizi
Benimki 4 haftada bir çağırıyor. en son 13. haftamın ortasında gittim, sonraki randevu mayıs başı, 16+4'te.

Kızlar aranızda Omega 3 kullanan var mı? Varsa en iyi marka olarak bana öneride bulunabilir misiniz?
Ben gebe kalmadan önce ifos onaylı ve dha oranı da yüksek diye venatura ultra omega 3 kulanıyordum ama hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Gebeliğe uygun mu değil mi bilmiyorum.

Benim bir arkadaşım da bu sene erkek senesi dedi :) Ben inanmıyorum böyle şeylere ama göreceğiz. Ben de henüz öğrenmedim cinsiyeti. Bir ortak noktamız daha, benim de göbeğim çıktı :)) Zaten göbeğinden kilo alan biri olduğum için ne kadarı bebek ne kadarı aldığım kilolar bilemiyorum ama ben hepsini bebek olarak değerlendirmeyi tercih ediyorum

Ay inşallah bebişlerimiz beslensin de

Artık almaya başlarız inaşllah

Genelde ikinci hamilelikte erken hissediliyomus ne güzel ben daha hissetmedim ilk heralde ondan
Evet ilkinde biraz gecikebiliyor anlamak bide bağırsak hareketliliğimi vs insan tam ayırt edemeyebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…