2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Selam kızlar.Kiloda ben birinciyim heralade +4 deyim.Diğer 2 hamileliğimdede 25 kg almıştım ama onlara zayıf hamile kalmıştım bunda zaten kilolu hamile kaldım Allah bana yardım etsin.Cinsiyet öğrenme mevzusunuda kimseye kaptırmam ta 5 haziranda gel dedi virüsün yoğun olduğu bölge burası ama dayanamayıp özel muaynahaneye kaçabilirim Eşime değilde çocuklara cinsiyet balonu patlattıracağım inşaAllah o günleri görürsem.

Evet ben de ilk hamileliğimde 7,5 kilo almıştım 3.650 doğdu bebiş - ki normal doğurcam diye dikkat ediyordum son ayda dördü geçmesin kilosu demişti dr diye. O yüzden besleyici ve dengeli beslenip bebeğe aldırmak daha önemli anne almayabiliyo ben bizzat yaşadım. Ama şuankinde maşallahım var

5 haziran mı ay ben 25 nisanı bekleyemedim cocuk dpgdugunda söleselermiş bari ayrıntılı usg yapılmayacak mı o zmn kac hafta olmus oluyor 5 haziranda

Kızlarrr midemde ekşime var ocağınıza düştüm ne iyi gelir gaz birikmiş sanki vücudum da ya bide afedersiniz geğirti bile olmuyor

Ben 1 hafta daha ertelesem bence sorun olmaz demi 14. Hafta gitmiş olacağım yani o zaman yapsın testi falan

Canım bak alıntıladım böyle yazıyor internette

İkili Test Ne Zaman Yapılır
İkili tarama testleri hamileliğin 11+0 ve 13+6 haftaları arasında yapılır.

Kızlar bende hissediyorum gibi geldi ama bu kadar erken hissedilmediğini bildiğim için doktora sordum damarlarındaki hareketliliği hissedersin dedi.

kızlar merhaba, inş sağlıkla doğururuz. ama bizim için şanssızlık hamile sürecimizin corona virüse denk gelmesi. evde sürekli olmak insanı bunaltıyor. ben bu süreçte çok hassasım ve duygularım çok değişken. yakın zamanda iş değişikliği yaptım il değiştirmek zorunda kaldım o arada hamile oldum eşim de yanımda değil. ben bayağı zorlanıyorum. benim gibi olan yada benzer durumda olan var mı

Hareketlerini hissediyorum diyenler için yazdım
Evet biri benim. Ben sanki böyle balık çırpıntısı gibi hissediyorum alt bölgede.Damar atması gibi değil. Bağırsak hareketi de değil. Mide falan hiö değil. Normalde hissetmek için erken biliyorum ama cidden gece uzanınca hissediyorum bazen. bi kerede gece ayakta ağzıma bişey atarken çok net oldu yutamadım bile öyle şaşırıp kaldım.

Bende çok az seğirme gibi hissediyorum ama emin değilim bebek mi diye bağırsak hareketleri de olabilir
Evet sanki seğirme gibi doğru kelime ama çok net oluyo ben üç dört kez denk geldim bazen özellikle uzanıyorum ama her zaman olmuyor.

Kaç kilo aldın ki amaann boşversene sonradan veriliyo zaten çoğu tadını çıkar yiyebiliyosan ye 13 kiloya kadar olabilir diyo doktorlar. Ben yiyemiyorum hiçbişey doya doya iştahla yemek yediğim günleri özledim ağlıyorum bazen bu durum çok zor bence ya. Ama isyan değil tabiki geçecek inşAllah bikaç haftaya korkmuyor da değilim tabi doğuma kadar mide bulantısı çeken var

Cinsiyeti
Evet sanki seğirme gibi doğru kelime ama çok net oluyo ben üç dört kez denk geldim bazen özellikle uzanıyorum ama her zaman olmuyor.
Bende uzanırken hissediyorum ayakta olmadi hiç. sağlıkla gelsinler minnoslar ilk gebelik mi senin

Canım şuan değil ama daha önce aynı süreçten geçtim. Eşim vardı ama yoktu. çok fazla çalışmak zorunda kalıyordu o dönem çok yoğundu. günlerce gelemediğini bilirim. üstelik kapısını çalabileceğim hiç kimsede yoktu kimseyi tanımıyordum. Ailem çok uzaktı zaten. Ben kendimi kişisel gelişime vermiştim. Kendimle tamamen başbaşaydım senin gibi. O ara yarım kalan yada merak ettiğim bir çok şeyi hallettim. Bidaha da fırsatım olmadı zaten bebekten sonra. Şimdi ikinci de geliyor çok zor artık sevdiğim şeylere doyasıya vakit ayırmak. O yüzden bunu değerlendirebileceğin bir zaman dilimi olarak görmeni tavsiye edebilirim arkadaşım

Ben beşinci aya kadar bulanmıştım onun da etkisi var sanırım ilk hamilelikte. Şuan üç buçuk aldım ben yine çok bulanıyorum ama tost yiyebiliyorum bide ekmek arası fresh şeyler. Al şeker ver karbonhidrat yani. O da beni bi güzel şişirdi ama önemli değil emzirirken aşırı gidiyo zaten bebeğe. Ben de sürekli öğürme halindeyim çıkarmaktan ziyade hep öğürme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…