2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben sehirdeyim ama koronadan biyere gidesim yok. Dr.um da gelme dedi ztn. Onumuzdeki aya bakariz artik ins

Canım geçmiş olsun ben de özellikle klozet kullandığımda bazen başıma geliyor. Ama zaten genel olarak rahim mesaneye baskı yapıyor bu haftalarda diye biliyorum 1-2 haftaya o azalıyormuş son haftalarda tekrar oluyormuş. Strese girme sakin ol masaj falan yapmaya çalış

Idrar yolu enfeksiyonu oldugumda olmustu doktoruna danisirsin ilac kullanibiliyo bunun icin bol bol su ic cok acik cay icebilirsin

Ben gecen kontrolde doktoruma danistim yine cok az da olsa vardı bu sikayetim hic yapamama olmamisti ama zorla yapiyordum..doktorumda aynisini demisti bebek baski yapiyor olabilir.gecer demisti onemsememistim pek..suan rahatladim yine biraz da olsa... ariycam bugun doktorumu tekrar sorucam tesekkur ederim canim saol

Idrar yolu enfeksiyonu oldugumda olmustu doktoruna danisirsin ilac kullanibiliyo bunun icin bol bol su ic cok acik cay icebilirsin
Sorucam bugun saolasin..idrar yolu enfeksiyonu olsam ne bilim hani agrı sızlama gibi seyler oluyo genelde o yuzden hic o aklima gelmedi ama yinede olabilir tabi ..cok zor geciyor simdiden bu hamileligim Allah sonumu hayreylesin bakalim

Canım bende de olmuştu enfeksiyon kapmışım antibiyotik vermişti doktorum. İhmal etme git bence ama endişe etme hemen geçiyor sonrasında

Sorucam bugun saolasin..idrar yolu enfeksiyonu olsam ne bilim hani agrı sızlama gibi seyler oluyo genelde o yuzden hic o aklima gelmedi ama yinede olabilir tabi ..cok zor geciyor simdiden bu hamileligim Allah sonumu hayreylesin bakalim
Benimde oyle yavrularimizi saglikla kucagimiza alalim hepsini unutucaz Insaallah

Ay kemankolik senle aynıyla galiba bulantı konusunda. Ben de ilk kez dün ilaç icmemeyi denedim belki düzelmiştir diye. Mahvoldum tüm gün yattım yine sanki 7 haftalık gibi. Ilaç tekrar kullandım bugün. Ilaç bağımlılık filan yapmıyordur di mi? Onsuz yaşayamıyor olmak beni korkutuyor. Prilam kullanıyorum ben. Yatmadan önce 1 tane atıyorum ertesi gün rahat geçiyor.

Yaptirdinmi acaba üclu testi

Bazen hiçbir belirti vermeden de enfeksiyon olabiliyor belki de önemsizdir ancak doktora gitmekte fayda var çok geçmiş olsun kısa zamanda düzelir inşallah

Merhaba kızlar mesajlarınızı okudum biraz.13.haftadan itibaren bebek hareketlerini hissettim.bariz bebek hareketleri.ben de henüz cinsiyeti öğrenmedim.buarada benimkiler ikiz siz beşik vs baktınız mi?

Benim gibi salgın yüzünden hastaneye gitmeye korkan var mı ? 6 haftalıkken gitmiştim hastalık yüzünden gitmeye çekinmiştim, bugün gittim doktor nerdesin sen dedi güldü bebişimde küsmüş annem beni görmeye gelmedi diyerek trip attı.. yüzünü göremeden geldim.. ama onu görmeye ihtiyacım varmış deşarj oldum.. çok mutluyum

Merhaba kızlar mesajlarınızı okudum biraz.13.haftadan itibaren bebek hareketlerini hissettim.bariz bebek hareketleri.ben de henüz cinsiyeti öğrenmedim.buarada benimkiler ikiz siz beşik vs baktınız mi?
Ben henüz bakmadım benimki de ikiz sanırım doğumdan sonra alıcam iki tane küçük beşik almayı düşünüyorum bakalım.. Bebek arabasını da doğumdan sonra almayı düşünüyorum..

Yaptirdinmi acaba üclu testi
Evet bugün yaptırdım canım kan aldılar sonucu için detaylı ultrason zamanı gel dediler ben devlet hastanesine gidiyordum bana bugün cinsiyetini sordum yasal süreçte değiliz söylemiyoruz dedi Dr söylemediler devlet hastanelerinde söylenmiyor dedi şok oldum böyle birşey varmıydı benim ilk çocuğum böyle bir uygulamadan haberim yok

Ilk defa duydum niye söylemiyorlar ki

Evet ben de öyleyim canım ilaç içmeme rağmen hâlâ çıkarıyorum ben. Günde iki tane içiyorum bir sabah bi de akşam yemeğinden önce hatta yatarken de yine çok kötü oluyorum ama dayanıyorum kussam da. Ben de prilam dr kullanıyorum canım doktor kullanmaya devam et dedi kötü oluyosan bi sıkıntı olmaz kullanmak. Bağımlılık yaptığını düşünmüyorum ya Bilmiyorum ki. Geçecektir yavaş yavaş geçince içmeyi bırakırsın dedi doktor ama hiç geçecek gibi durmuyor benim

Al benden de o kadar işte. Hiç geçecek gibi durmuyor. Ben ilaç kullanınca sandım ki gerçekten de geçti ilaç kullanmasam da olur ama ilacı bırakınca farkettim. Yani şimdilik mecbur kullanıcaz gibi görünüyor. Ben de şöyle bir fark var ilk 12 haftalık iken senin gibi ilaç kullansam da çok ağır geçiyordu bulantı-kusmalar. Şimdi en azından ilaç içince hafifliyor bayağı.
Doktor geçecek dediyse geçecektir değil mi sonuçta, ben doktoruma hala kullandığımı söylemedim bilem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…