2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cinsiyeti

Bende uzanırken hissediyorum ayakta olmadi hiç. sağlıkla gelsinler minnoslar ilk gebelik mi senin
Yok ikinci beybim cinsiyetini bilmiyorum uzun zamandır hastaneye gitmedim, ikili test de yaptırmadım. 16.hf da gitmeye çalışıcam inş. Ben doğuda yaşıyorum bizim zaten hast gitmek sıkıntı burda başka ilçelere gitmemiz gerekiyor. bide bu virüs muhabbetiyle iyice sıkıntıya düştü hastane ziyaretlerimiz

Allah yardımcımız olsun her kontrole gidiste stresle gidip geliyoruz bu sureci saglikli bi sekilde atlatalim insallah şu korona yuzunden gebeligimizin tadini cikaramiyoruz bende cinsiyetini öğrenmedim cok merak ediyorum çatliyacam bakalim hayirlisi

Çok almamışsın ki ama dikkat et tabi eğer yapında almak varsa. Ben hamilelik diyeti yapcam çok sağlıklı beslencem diyodum ama 2 aydır iflahım şaştı İlaç kullanmayana kadar hep çıkardım şuan da bazı akşamlar ve çoğu sabah yine çıkarıyorum ilaca rağmen

Cinsiyetini öğrenen anneler eşinize nasil söylediniz ben öğrenince esim yanımda değilse değişik bir surpriz yapmak istiyorum
Yaratıcı fikirleriniz varmı? Hem topik şenlensin hemde fikir olsun bize
Bitek balon var aklımda benim. O sürprizi seviyorum eğer eşim benimle gelmezse öyle söylemeyi düşünüyorum canım

Düşükse azalır ise benim hem düşük hem de pıhtılaşma olayım var ve bundan dolayı sekiz aylık bebeğimi kaybettim
O zaman plt nın çok da önemi yok pihtilasma testi kesin sonuç, kaybın için üzgünüm canım bu bebeğini sana bağışlasın Rabbim

Kızlar sizde de çok reklam çıkıyor mu çok bunaltıyor hangisi mesaj hangisi reklam mı bilgilendirme mi karmankarışık sayfa sizde de mi böyle hiç pratik gelmiyor bana.

5 haziran mı ay ben 25 nisanı bekleyemedim cocuk dpgdugunda söleselermiş bari ayrıntılı usg yapılmayacak mı o zmn kac hafta olmus oluyor 5 haziranda
23 hafta oluyorum detaylı ultrason için sınır hafta heralde şeker yüklemesiyle birlikte yapacak.bende nasıl dayanıcam bilmiyorum ya bide en son 3 hafta önce gitmiştim.Virüs yüzünden öyle yaptı zannımca ama teşefon edicem yinede geliyim mi diye yoklaayacam

Önemli olan burun kemiğinin olması , bu konuyu daha yeni konuştum dr ile . Burun kemiği var ya da yok , bazı dr lar ölçü yazıyor ama yazdığı değerlerde çok küçük mm ler . Sıkma canını boşuna

Kizlar gunaydinnn..su saatte ne yapicagimi sasirdim inanin doktorumda arayamadim sabah sabah..wc ye cikamiyorum sabah uyandim o kadar sıkışık durumda gidiyorumki ama yok tık yok korkunç bi durum ilk defa hayatimda basima boyle bisi geliyo iki gundur..damla desem cok buyuk olur o derece az ip gibi anca o da 15 dakika sonra cok zorlayarak ..karnim davul gibi oldu...yanma agri ya da herbangi bi sikinti yok cok garip bi durum yaa varmi basina boyle bisi gelen.

Aaa idrari mi yapamiyosun? Hic duymadin cnm. Baktin mi netten? Tikanma filan mi oldu ki??

Canım geçen hafta bana da oldu idrardımda yanma ya da karnımda ağrı vs yok idrar yolu enf değildi ama yapamadım resmen
Çok fazla tutmuşum gece uyurken ona bağladım düzeldi zaten sonra 1 kerelik bir şeydi

Canım geçen hafta bana da oldu idrardımda yanma ya da karnımda ağrı vs yok idrar yolu enf değildi ama yapamadım resmen
Çok fazla tutmuşum gece uyurken ona bağladım düzeldi zaten sonra 1 kerelik bir şeydi
Evet aynen o sekilde hani cok tuttugunda bi muddet yapamazsin yaa sonra gecer banada olurdu o muhim bisi degil ama bu iki gundur olan devam eden bi durum oldu korktum suan ne yapicagimi sasirdim.. normal bi zamanda degilizki hemen bi hastaneye gideyim hastaneye gitmeye de korkuyorum suan

Kızlar sizde de çok reklam çıkıyor mu çok bunaltıyor hangisi mesaj hangisi reklam mı bilgilendirme mi karmankarışık sayfa sizde de mi böyle hiç pratik gelmiyor bana.
Evet ya. Bi de pat diye kocaman bi cikiyor sayfayi kapliyor en sinir bozucu da o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…