- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Kızlar bir de bir şey soracağım size biraz özel olacak ama. Cinsel ilişki mevzusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben hala korkuyorum da
Aaa neden ki doktorunu ara söyle canım. Habersiz kullanma yani bi zararı yok tabi ama haber ver canım bence hatta geçen gittiğimde bana işe yaramıyorsa başka bi ilaç yazayım dedi işe yarıyor dedim şu iki hafta da geçsin 10 gün sonra tekrar gidicem geceleri yine kötü olmaya devam edersem geçmezse bu sefer değiştir dicemAl benden de o kadar işte. Hiç geçecek gibi durmuyor. Ben ilaç kullanınca sandım ki gerçekten de geçti ilaç kullanmasam da olur ama ilacı bırakınca farkettim. Yani şimdilik mecbur kullanıcaz gibi görünüyor. Ben de şöyle bir fark var ilk 12 haftalık iken senin gibi ilaç kullansam da çok ağır geçiyordu bulantı-kusmalar. Şimdi en azından ilaç içince hafifliyor bayağı.
Doktor geçecek dediyse geçecektir değil mi sonuçta, ben doktoruma hala kullandığımı söylemedim bilem.
Biz ilk haftalar korkuyoduk ama yine de devam ettikKızlar bir de bir şey soracağım size biraz özel olacak ama. Cinsel ilişki mevzusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben hala korkuyorum da
Bana da erkek dedi ama bidahaki ay kesinlesicek Allah nasip ederseÇoğu kişi öğrendi tek tuk kaldık öğrenemeyen..
Bende korkuyorum bir iki oldu ama dün kahverengi akıntım gelince doktor direk ilişki mi oldu dedi yok dedim bu sefer daha çok korktum aslında başından beri çok sık olmadığı sürece ilişki olabilir demiştiKızlar bir de bir şey soracağım size biraz özel olacak ama. Cinsel ilişki mevzusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben hala korkuyorum da
Yapmiyorum kafam rahatKızlar bir de bir şey soracağım size biraz özel olacak ama. Cinsel ilişki mevzusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben hala korkuyorum da
Ne bileyim şimdi ilişkiye girip de bir de kanama olursa çok üzülürüm diye korkuyorum. Bir de doktor haftada 1 dedi bana niye öyle dedi ki acaba. Ben zaten korkuyorum bir de, o da öyle deyince.Biz doktora sormuştuk bize herhangi bir kısıtlama koymadı canım. Kanaman filan olmadıysa devam edebilirsiniz. Bebeğe bir zararı yok aksine sen mutlu oldukça o da olur
Bir sonraki gidişimde söyliyeyim o zaman. İstediğin kadar kulanabilirsin demişti ama o zaman illk 3 aylık dönemdeydim. En son 12. haftada gitmişim doktora da.Aaa neden ki doktorunu ara söyle canım. Habersiz kullanma yani bi zararı yok tabi ama haber ver canım bence hatta geçen gittiğimde bana işe yaramıyorsa başka bi ilaç yazayım dedi işe yarıyor dedim şu iki hafta da geçsin 10 gün sonra tekrar gidicem geceleri yine kötü olmaya devam edersem geçmezse bu sefer değiştir dicem
Ay ben de eşim de korkuyoruz hiç yapmadık ki 3 aydırBiz ilk haftalar korkuyoduk ama yine de devam ettikbi sıkıntı olmadı çok şükür. Şimdi niye korkuyosun canım şükür ki sıkıntılı dönemler geçti düşük tehlikesi yoksa zaten hiçbir zararı yok ki cinsel ilişkinin
İlişki ile ne ilgisi var ki acabaBende korkuyorum bir iki oldu ama dün kahverengi akıntım gelince doktor direk ilişki mi oldu dedi yok dedim bu sefer daha çok korktum aslında başından beri çok sık olmadığı sürece ilişki olabilir demişti
Bende durum aynıYapmiyorum kafam rahat
Kacinci haftada ogrendiniz cinsiyetiBana da erkek dedi ama bidahaki ay kesinlesicek Allah nasip ederse
Eger özelde öle yap bncede banada öle yapmıstım en son 4 hafta önce gitmiştim 5 hafta ara verdi cinsiyeti öğrencem diye çatladım aradım ben gelmek istiyorum dedim zaten Bi gittim herkes cinsiyet öğrenmeye gelmiş ben niye bekleyim ha 2 hafta sonra ha 1 hafta önce ne beklicem parasıyla değilmi kardesim ben riski aldıktan sonra
23 hafta oluyorum detaylı ultrason için sınır hafta heralde şeker yüklemesiyle birlikte yapacak.bende nasıl dayanıcam bilmiyorum ya bide en son 3 hafta önce gitmiştim.Virüs yüzünden öyle yaptı zannımca ama teşefon edicem yinede geliyim mi diye yoklaayacam
Bence 2 hafta sonra tam netleşir emin olması için Bi daha Bi daha gitmeyim diyorsan 2 hafta sonra git derim benKızlar benim de ikili test sonucum çıktı düşük risk diyor çok şükürAma geçen hafta devlet hastanesine gitmiştim. 15 güne sonuç çıkar bir hafta daha beklerim özele hem sonuç hem cinsiyet için giderim diyordum. Ama sonuç tahminimden erken çıktı. Haftaya gitsem acaba cinsiyet görünür mü Şu an 12+2 yiz
3 ay mı amanınNe bileyim şimdi ilişkiye girip de bir de kanama olursa çok üzülürüm diye korkuyorum. Bir de doktor haftada 1 dedi bana niye öyle dedi ki acaba. Ben zaten korkuyorum bir de, o da öyle deyince.
Bir sonraki gidişimde söyliyeyim o zaman. İstediğin kadar kulanabilirsin demişti ama o zaman illk 3 aylık dönemdeydim. En son 12. haftada gitmişim doktora da.
Ay ben de eşim de korkuyoruz hiç yapmadık ki 3 aydırİşte sonrasında kanama olur, tehlikeli olur kafamda bir ton soru oluyor. Yani aslında diyorum ki rahim daha nerede hiç alakası yoktur diyorum ama içimi bir korku alıyor
İlişki ile ne ilgisi var ki acabaAy valla insan korkuyor ya.
Bende durum aynıDiyorum ki 6 ay böyle nasıl geçer
Kizlar gunaydinnn..su saatte ne yapicagimi sasirdim inanin doktorumda arayamadim sabah sabah..wc ye cikamiyorum sabah uyandim o kadar sıkışık durumda gidiyorumki ama yok tık yok korkunç bi durum ilk defa hayatimda basima boyle bisi geliyo iki gundur..damla desem cok buyuk olur o derece az ip gibi anca o da 15 dakika sonra cok zorlayarak ..karnim davul gibi oldu...yanma agri ya da herbangi bi sikinti yok cok garip bi durum yaa varmi basina boyle bisi gelen.
3 ay mı amanınnasıl dayanıyosunuz ayıptır söylemesi benim bi hafta olmayınca rüyamda felan görüyorum hamilelikte hormonlar cidden tavan
3 ay mı amanınnasıl dayanıyosunuz ayıptır söylemesi benim bi hafta olmayınca rüyamda felan görüyorum hamilelikte hormonlar cidden tavan
Ben değil hormonlar alem bütün suç onların valla ben bişe yapmıyorumalemsin arkadaşım
Evet canım ben de öyle düşünüyorum tekrar gidemem erken gidersem göremezse artık mayıs sonuna sarkar o kadar sabredememBence 2 hafta sonra tam netleşir emin olması için Bi daha Bi daha gitmeyim diyorsan 2 hafta sonra git derim ben
Hafta 1 anca oluyo eşimde temkinli ve pimpirikli oldugu için pek istekli olamıyor sanırım ben de isteksizlik zaten hat safhada adam beni boşalacak yakındaKızlar bir de bir şey soracağım size biraz özel olacak ama. Cinsel ilişki mevzusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben hala korkuyorum da
Bende tam tersi ya iyice azaldı hormon filan sıfır sanki walla3 ay mı amanınnasıl dayanıyosunuz ayıptır söylemesi benim bi hafta olmayınca rüyamda felan görüyorum hamilelikte hormonlar cidden tavan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?