2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bir de bir şey soracağım size biraz özel olacak ama. Cinsel ilişki mevzusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben hala korkuyorum da

Kızlar bir de bir şey soracağım size biraz özel olacak ama. Cinsel ilişki mevzusunu nasıl yapıyorsunuz? Ben hala korkuyorum da

Biz doktora sormuştuk bize herhangi bir kısıtlama koymadı canım. Kanaman filan olmadıysa devam edebilirsiniz . Bebeğe bir zararı yok aksine sen mutlu oldukça o da olur

Aaa neden ki doktorunu ara söyle canım. Habersiz kullanma yani bi zararı yok tabi ama haber ver canım bence hatta geçen gittiğimde bana işe yaramıyorsa başka bi ilaç yazayım dedi işe yarıyor dedim şu iki hafta da geçsin 10 gün sonra tekrar gidicem geceleri yine kötü olmaya devam edersem geçmezse bu sefer değiştir dicem

Biz ilk haftalar korkuyoduk ama yine de devam ettik bi sıkıntı olmadı çok şükür. Şimdi niye korkuyosun canım şükür ki sıkıntılı dönemler geçti düşük tehlikesi yoksa zaten hiçbir zararı yok ki cinsel ilişkinin

Bende korkuyorum bir iki oldu ama dün kahverengi akıntım gelince doktor direk ilişki mi oldu dedi yok dedim bu sefer daha çok korktum aslında başından beri çok sık olmadığı sürece ilişki olabilir demişti

Biz doktora sormuştuk bize herhangi bir kısıtlama koymadı canım. Kanaman filan olmadıysa devam edebilirsiniz . Bebeğe bir zararı yok aksine sen mutlu oldukça o da olur
Ne bileyim şimdi ilişkiye girip de bir de kanama olursa çok üzülürüm diye korkuyorum. Bir de doktor haftada 1 dedi bana niye öyle dedi ki acaba. Ben zaten korkuyorum bir de, o da öyle deyince.
Bir sonraki gidişimde söyliyeyim o zaman. İstediğin kadar kulanabilirsin demişti ama o zaman illk 3 aylık dönemdeydim. En son 12. haftada gitmişim doktora da.
Ay ben de eşim de korkuyoruz hiç yapmadık ki 3 aydır İşte sonrasında kanama olur, tehlikeli olur kafamda bir ton soru oluyor. Yani aslında diyorum ki rahim daha nerede hiç alakası yoktur diyorum ama içimi bir korku alıyor
İlişki ile ne ilgisi var ki acaba Ay valla insan korkuyor ya.
Yapmiyorum kafam rahat
Bende durum aynı Diyorum ki 6 ay böyle nasıl geçer

Kızlar benim de ikili test sonucum çıktı düşük risk diyor çok şükür Ama geçen hafta devlet hastanesine gitmiştim. 15 güne sonuç çıkar bir hafta daha beklerim özele hem sonuç hem cinsiyet için giderim diyordum. Ama sonuç tahminimden erken çıktı. Haftaya gitsem acaba cinsiyet görünür mü Şu an 12+2 yiz

Eger özelde öle yap bncede banada öle yapmıstım en son 4 hafta önce gitmiştim 5 hafta ara verdi cinsiyeti öğrencem diye çatladım aradım ben gelmek istiyorum dedim zaten Bi gittim herkes cinsiyet öğrenmeye gelmiş ben niye bekleyim ha 2 hafta sonra ha 1 hafta önce ne beklicem parasıyla değilmi kardesim ben riski aldıktan sonra

Bence 2 hafta sonra tam netleşir emin olması için Bi daha Bi daha gitmeyim diyorsan 2 hafta sonra git derim ben

3 ay mı amanın nasıl dayanıyosunuz ayıptır söylemesi benim bi hafta olmayınca rüyamda felan görüyorum hamilelikte hormonlar cidden tavan

bahsettiğin idrar yolu enfeksiyonu . Bazen diğer belirtiler olmadan böyle de oluyor . İlk hamileliğimde o kadar çok idrar yolu enfeksiyonu oluyordum ki artık tatile giderken yanıma tek şase antibiyotik alıp gidiyorum. Bu dönem için hiç bir ilaç almadım sadece iki şase idrar yolu enfeksiyonu için ilaç almıştım evde dursun diye
Bence de bunun için dr a gitmene gerek yok . Telefon ile aile hekimine ulaşıp şikayetini söylesen telefonda yazar sana ilacı .

Bence 2 hafta sonra tam netleşir emin olması için Bi daha Bi daha gitmeyim diyorsan 2 hafta sonra git derim ben
Evet canım ben de öyle düşünüyorum tekrar gidemem erken gidersem göremezse artık mayıs sonuna sarkar o kadar sabredemem

Hafta 1 anca oluyo eşimde temkinli ve pimpirikli oldugu için pek istekli olamıyor sanırım ben de isteksizlik zaten hat safhada adam beni boşalacak yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…