2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ilk defa duydum niye söylemiyorlar ki
Bir bilsem canım çok sinir oldum o kadar hevesle gittik bugün cinsiyetin
Ilk defa duydum niye söylemiyorlar ki
Bilmiyorum ki canım söylemedi göremedim dese anlarımda böyle yasal süreçte şimdi söylememiz uygun değil dedi devlet hastanelerinde söylenmez dedi şaka sandım gerçekmiş

Rica ederim canım yanlış değilsem o anlatırken izlemiştim

Sıkı sıkı tutunmustur artık sana annesi kolay kolay bırakmaz artık inşallah

Aslında bende de pco var. Hormon seviyesi yerle bir bende de. Ama bende hiç isteksizlik olmadı bulantılarımın etkisi dışında
Yani hiç mi istek olmuyor kız hamilelikte çok olur diyorlar alla alla şaşırdım bak şimdi

Ya Bi kaç hafta önce vardı ama su yok gercekten olmasa da aramam yani kötü Bi durum belli etmemeye çalısıyorum yakında bacım dicek adam bana bide sorun benden kaynaklı onuda bildiğim için bu kdr rahat konusyorum

Bence bu şey de olabilir yapı meselesi. Demek ki sen daha çok duygusal birisin, böyle sarılıp pofuduk pofuduk sevmek insanı. Bizde de eşim öyle mesela, ben hatırlatmazsam çok nadir arar. Benim eşime çok kızdığım olmuştur hatırlatmıcam bakalım ne zaman hatırlıcaksın diye. En azından sen aramayan tarafsın olsun daha iyi.

ben o yüzden sabah kalktığımda olan göbekten anlıyorum. Sonrasında zaten gaz filan şişiyor
Biran önce büyüseler keşke günler geçmek bilmiyor zaten her kontrolde beni bi korku alıyor bebeğim iyi mi sağlıklı mı diye Pazartesi gittiğimde hareket etmiyordu kadın korkuttu beni birden kalp atış yerini işaretledi sonra kalp atış sesini duyunca rahatladım

Ne alaka ya çok ilginçmiş canım bende devlette 12+4 iken doktor direk söyledi

Cinsel hayatı hamilelikte neden sorun ederler anlamam kanaman ve düşük riskin yoksa doktorun sınır koymuyor kesinlikle koysa dahi geçici süre. Cinsel hayatı hamilelik için çocuk yapmak için görenler nedense direkt bırakmaktan yana. İnanın korkmanıza gerek yok siz eşinize bu gerginliği neden veriyorsunuz ve bu gerginlikle ilişki olursa illaki vücudunuz tepki verir sancı olur kasıntılar olur rahimde ama siz üç aylık tehlikeli bir zamanı bile atlatmışken korkmayın bence tadını çıkarın her şeyin evliliğinizin yolunda gitmesi için bile ben bunun şart olduğunu düşünüyorum. Sonuçta kocişler istediği kadar bizim de hakkımız dimi ama sevgiler

Bana 10+5 iken lekenme olduğunda ilişki kesinlikle yasak demişti zaten ben 5 haftalıktı öğrendim öğrendiğimiz an bırakmıştık hala da olmuyor eşim de korkudan yanaşmıyor ne zaman biter bu süreç hiç bilmiyorum

Canım lekelenmen bittiyse korunarak ilişkinin ne zararı olabilir ki doktorunla konuşmalısın bence bu durumu

Bende aynı düşünüyorum da ya eşimiz o gerginliği veriyorsa napcaz pimpirikli erkekse cok inanması zor ama gercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…