Bende oyle dusundum bu cok.farkliydi korktum biran..aradim doktorumu hic yapamaman normal degil dedi urolojiye bi gozuk dedi hastaneye gitmek istemiyorum şuan diyince tek kullanimlik monurol saşe verdi iç yarın gel bi bakalım ona göre gidersin dedi..suan birde aklima baska bisi geldi aslinda onuda sorcam doktora yarin ..iki gun once bahar alerjim ve yogun geniz akintim yuzunden zyrtec vermisti bugun bir baktim onun yan etkilerine idrar yapamama zor idrara cikma.. ne ararsan var valla.idrarla.ilgili ..ona da bagladim sordum gecen aslinda burda kizlara varmi bu ilacı kullanan diye ama kimse cikmadi..merak ettim suan o yapmis.olabilirmi almadim bugun..ay cok uzun oldu kusura bakma dertlenmisim bayabahsettiğin idrar yolu enfeksiyonu . Bazen diğer belirtiler olmadan böyle de oluyor . İlk hamileliğimde o kadar çok idrar yolu enfeksiyonu oluyordum ki artık tatile giderken yanıma tek şase antibiyotik alıp gidiyorum. Bu dönem için hiç bir ilaç almadım sadece iki şase idrar yolu enfeksiyonu için ilaç almıştım evde dursun diye
Bence de bunun için dr a gitmene gerek yok . Telefon ile aile hekimine ulaşıp şikayetini söylesen telefonda yazar sana ilacı .
Ya evet rüya olayı bende de oluyor ama yani nasıl olmasın ki. Bir de aksi gibi hormonlardan mı ne bi isteklilik hali de var3 ay mı amanınnasıl dayanıyosunuz ayıptır söylemesi benim bi hafta olmayınca rüyamda felan görüyorum hamilelikte hormonlar cidden tavan
Ya benim de eşim de öyle. Bi cesaret ediyorum ben yanaşıyorum sonra eşim diyor ki emin misin bir şey olmaz di mi diyor o zaman ben de tedirgin oluyorum.Hafta 1 anca oluyo eşimde temkinli ve pimpirikli oldugu için pek istekli olamıyor sanırım ben de isteksizlik zaten hat safhada adam beni boşalacak yakında
Ne bileyim şimdi ilişkiye girip de bir de kanama olursa çok üzülürüm diye korkuyorum. Bir de doktor haftada 1 dedi bana niye öyle dedi ki acaba. Ben zaten korkuyorum bir de, o da öyle deyince.
Bir sonraki gidişimde söyliyeyim o zaman. İstediğin kadar kulanabilirsin demişti ama o zaman illk 3 aylık dönemdeydim. En son 12. haftada gitmişim doktora da.
Ay ben de eşim de korkuyoruz hiç yapmadık ki 3 aydırİşte sonrasında kanama olur, tehlikeli olur kafamda bir ton soru oluyor. Yani aslında diyorum ki rahim daha nerede hiç alakası yoktur diyorum ama içimi bir korku alıyor
İlişki ile ne ilgisi var ki acabaAy valla insan korkuyor ya.
Bende durum aynıDiyorum ki 6 ay böyle nasıl geçer
iyi işte göbek büyütüyoruz sen nasılsınKızlar nasılsınız
Doktorlar risk almak istemiyor cunkü bazen abartıp kanama filan yasayanlar oluyor sonra diyorlar doktor izin verdi filan sorumluluk almak istemiyor smdi kim ne yapıyor nasıl Bi fantazi yasıyor bilemezler kiYa evet rüya olayı bende de oluyor ama yani nasıl olmasın ki. Bir de aksi gibi hormonlardan mı ne bi isteklilik hali de varYa iki arada bir derede kaldım Kemankolik ya.
Ya benim de eşim de öyle. Bi cesaret ediyorum ben yanaşıyorum sonra eşim diyor ki emin misin bir şey olmaz di mi diyor o zaman ben de tedirgin oluyorum.
Yani ayıptır söylemesi kızlar ilk kez 4 gün önce yaptık ve ben bugüne kadar bi şey oldu mu acaba diye her lavaboya gittiğimde kontrol ediyordum.
Ama doktor niye bana haftada 1 ile sınırlansın dedi ki, hay Allah ya.
Annem ile konşuyorum annem diyor ki ay kızım saçmalama biz hiç öyle şeyler düşünmedik normal devam ediyorsun hayatına dedi. Ama doktor niye sınırlandırdı o zaman.
Kafamda deli sorular.
Rahim ağzına kadar geliyor mudur ki ya? Ben bu korkaklık ile dururum gibi geliyor 9 ayYani bilmiyorum ilişki sırasında rahmin içerisine girmiyor ki en fazla rahim ağzına kadar. 9 ay ilişkisiz durmak ta ne bileyim ben yapamazdım
He bide su var bagısıklık düşük oldugu için enfeksiyon olma ihtimalin yüksek o yüzdenYa evet rüya olayı bende de oluyor ama yani nasıl olmasın ki. Bir de aksi gibi hormonlardan mı ne bi isteklilik hali de varYa iki arada bir derede kaldım Kemankolik ya.
Ya benim de eşim de öyle. Bi cesaret ediyorum ben yanaşıyorum sonra eşim diyor ki emin misin bir şey olmaz di mi diyor o zaman ben de tedirgin oluyorum.
Yani ayıptır söylemesi kızlar ilk kez 4 gün önce yaptık ve ben bugüne kadar bi şey oldu mu acaba diye her lavaboya gittiğimde kontrol ediyordum.
Annem ile konşuyorum annem diyor ki ay kızım saçmalama biz hiç öyle şeyler düşünmedik normal devam ediyorsun hayatına dedi. Ama doktor niye sınırlandırdı o zaman.
Kafamda deli sorular.
Heaa o yüzden midir ki? Olabilir aslında. Bir daha gittiğimde ar damarımı kapatıp doktora soracağım sanırım riski nedir diye.Doktorlar risk almak istemiyor cunkü bazen abartıp kanama filan yasayanlar oluyor sonra diyorlar doktor izin verdi filan sorumluluk almak istemiyor smdi kim ne yapıyor nasıl Bi fantazi yasıyor bilemezler ki
Rahim ağzına kadar geliyor mudur ki ya? Ben bu korkaklık ile dururum gibi geliyor 9 ay
Sor canım neler soruyorlar bunda ne var nettede arastırabilirsin ben gördüğüm bildiğim kadarıyla böyleHeaa o yüzden midir ki? Olabilir aslında. Bir daha gittiğimde ar damarımı kapatıp doktora soracağım sanırım riski nedir diye.
O zaman bizim riskli değil çok fazlaYani detaya giricem ama en en en büyüğü olsa belkibence yersiz korkun canım ama tercih senin tabiki. Bu istek meselesi korkuyla girdiğin ilişkiden birşey anlayamazsın ki azap gibi gelir.
Canımm hiç bi sıkıntı yaşamadım ben çok şükür. Çok abartmadıktan sonra yani çok sert olmadıktan sonra bişe olmaz ki çok uzak çünkü birbirinden. Banu çiftçinindi galiba model üstünde göstermişti uzak diye. Bak bende mide bulantısı had safhada olmasına rağmen o hormonlar da baya iyi çalışıyor bi haftayı hiç geçmedik sanırım hatta haftada 2 ve daha dazla bile oluyor bazen. Senin doktor sorumluluk almak istememiştir ama dikkatli olduktan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorumYa evet rüya olayı bende de oluyor ama yani nasıl olmasın ki. Bir de aksi gibi hormonlardan mı ne bi isteklilik hali de varYa iki arada bir derede kaldım Kemankolik ya.
Kafamda deli sorular.
Nette hiç sorun yok diyor. Doktoruma da bi sorayım bakayım haftada 1 neden, riski mi var filan diye. Çok teşekkür ederim yaf, en azından için rahatladı. Hayatına normal devam edenler var sonuçta, demek ki bir şey olmuyor.Sor canım neler soruyorlar bunda ne var nettede arastırabilirsin ben gördüğüm bildiğim kadarıyla böyle
Riskli gebeliğin yoksa sorun yok diyorlar dikkatli olup temiz olduktan sonra rahat olmak lazımNette hiç sorun yok diyor. Doktoruma da bi sorayım bakayım haftada 1 neden, riski mi var filan diye. Çok teşekkür ederim yaf, en azından için rahatladı. Hayatına normal devam edenler var sonuçta, demek ki bir şey olmuyor.
Banu çiftçinin o videosunu bulayım ben, o güzel anlatıyor gerçekten görsel olarak da. Ayy çok teşekkür ederim.Canımm hiç bi sıkıntı yaşamadım ben çok şükür. Çok abartmadıktan sonra yani çok sert olmadıktan sonra bişe olmaz ki çok uzak çünkü birbirinden. Banu çiftçinindi galiba model üstünde göstermişti uzak diye. Bak bende mide bulantısı had safhada olmasına rağmen o hormonlar da baya iyi çalışıyor bi haftayı hiç geçmedik sanırım hatta haftada 2 ve daha dazla bile oluyor bazen. Senin doktor sorumluluk almak istememiştir ama dikkatli olduktan sonra sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Ben de hep en kötüsünü düşünüyorum galiba. Düşündüm ki doktor öyle söylediyse benden sakladığı riskli bir şey mi varRiskli gebeliğin yoksa sorun yok diyorlar dikkatli olup temiz olduktan sonra rahat olmak lazım
Hahah yok ya işte dediğim gibi onlarıda anlamak lazım keske bende hormonlar tersine işlemese tavan yapsa söyle de kaçmasamBen de hep en kötüsünü düşünüyorum galiba. Düşündüm ki doktor öyle söylediyse benden sakladığı riskli bir şey mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?