2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet büyüsünler güzelce. Benim de ikili testte hareket etmiyordu hiç doktor rahime baskı uygulayarak uyandırdı beyefendiyi. Ben de korktum çok o an. Ama demek ki arada uyuyorlar böyle.
Uyandıktan sonra döndü arkasını yine uyumaya başladı doktor yine uyandırdı. Dedi hatta doktor siz bunu çok mu sarsıyorsunuz sarsılmaktan rahatsız olmadi hiç diye

O o o detayli ultrasan 20. Haftalarda degilmi,o kadar uzunmu surcek sonuç.suan kac haftaliksin,ne yasal sureciymis bendede erkege benziyor dedi 1 ay snra evet erkek dedi oglumda,bunuda ilk defa duydum.

Erkekse doktorlar 12 -13.haftada soyluyo

Ben dün ogrendim 12+5 im bugun

O o o detayli ultrasan 20. Haftalarda degilmi,o kadar uzunmu surcek sonuç.suan kac haftaliksin,ne yasal sureciymis bendede erkege benziyor dedi 1 ay snra evet erkek dedi oglumda,bunuda ilk defa duydum.
Canım gittiğim hastane Ankara etlik Zübeyde hanım Kadın Doğum hastanesi bugün öyle dedi üçlü taramanın sonucu içinde sanırım koronadan dolayı detaylı ultrasona geldiğin zaman söyleyelim tekrar tekrar gelme olayına getirdiler şaka gibi bende inanamadım kardeşim hemşire oda dediki böyle bir uygulamamı varmış ilk defa duydum dedi

Bende tam tersi ya iyice azaldı hormon filan sıfır sanki walla
İlk haftalar 8.9. haftalarda felan öyleydi benim de canım ama şuan mide bulantısı olmasına rağmen eski formuma döndüm hatta daha da arttı istek bende

zyrtec aile boyu kullanıyoruz hepimizde alerji var. İlk kullanımda birşey yapmaz . Sen kabarma var yazdığında ben sana alerji olabileceğini yazmıştım .Zyrtec almakla iyi yapmışsın

Canım düşük tehdidin yoksa niye sınırlandırma olsun ki korkma bir zararı olmaz Allah’ın izniyle. Normal yaşantına devam et, sonra bebek olunca önceliğin bile değişecek fırsatın olmayacak çoğu zaman.

Kızlar merhaba herkese bu haftalarda baş ağrısı yaşayan var mı migren gibi ağrıyor ve kusmalarım tekrar başladı

O da doğru bebek doğduktan sonra hepten fırsat olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…