2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar merhaba herkese bu haftalarda baş ağrısı yaşayan var mı migren gibi ağrıyor ve kusmalarım tekrar başladı
Ah ah welcome to my world
Malesef bu dediklerin bende de var. Koy verdim artik evde yatıp geçmesini bekliyorum.

zyrtec aile boyu kullanıyoruz hepimizde alerji var. İlk kullanımda birşey yapmaz . Sen kabarma var yazdığında ben sana alerji olabileceğini yazmıştım .Zyrtec almakla iyi yapmışsın
Hadi yaa ben suçu zyrtec e atmıştım rahatlamıştım bi nevi..3.günümde oldu ilacı aldiktan sonra ..prospektuste de yazinca idrarla ilgili bir cok problem baska bisi gelmedi aklima cunku..bugun icmedim valla yarin sorucam doktora monurolu iceyim gece insallah sabaha gecer biraz..

Bizde de aksine esim der hep bunu ben hep sevsin guzel duygusal birseyler soylesin ruhumu oksasin soyledigi seyler hep o da bunu beceremiyoo

Bizde de aksine esim der hep bunu ben hep sevsin guzel duygusal birseyler soylesin ruhumu oksasin soyledigi seyler hep o da bunu beceremiyoo
Hiç şaşmıyor çiftlerin biri öyle biri böyle oluyor Ayyy evet işte eşim de öyle geliyor öpüyor kolluyor sarılıp yatıyor ama başka bir şey gelmiyor aklıma herhalde

O o o detayli ultrasan 20. Haftalarda degilmi,o kadar uzunmu surcek sonuç.suan kac haftaliksin,ne yasal sureciymis bendede erkege benziyor dedi 1 ay snra evet erkek dedi oglumda,bunuda ilk defa duydum.

Yasal süreç şöyle olabilir, bir doktor arkadaşıma cinsiyeti söylememiş 16. Haftalarda söylerim. Insanlar istedikleri cinsiyet olmatınca gidip aldırıyorlar demiş.
Arkadaşımda olur mu öyle şey, ne olursa olsun bizim evkadımız deyince " herkes öyle söylüyor ama snra gebeliği sonlandırıyorlar" demiş.
Bendede duyunca şok oldum

Tatlım az önce seni ekleyemedim. Sanırım bebeğin cinsiyeti tercih edilen olmadığında aldırıyorlar diye yapıyorlar. Bi arkadaşım anlatmıştı.

Sesli guldum yaaa esim yine ne gordun diyo
Hahah bazen benimkide bakayım ne konusuyosynuz diyo bende diyorum ben senin Renault grubuna bakıyomuyum ne konusuyosynuz diye diyorum o zmn gider kız nicki alırım girer bakarım diyo bende dedim banlanırsın anlarlar dedim nerden anlayacaklar diyo çatlak ya meraklı

Çok bol su iç bence idrar yolu enfeksiyonu . Munorol kullanılıyor hamilelikte de . Eğer geçmezse kullanmak için akşamı bekleme ,gündüz tuvalete çık sonra ilacı iç ve tuvalete çıkmadan üç beş saat beklemeye çalış ,ne kadar bekleyebilirsen ilaç o kadar etki eder

Hamile kalmadan önce enfeksiyon oldugumda burda arastrma yaparken o kdr cok gördüm ki hamileyken enfeksiyon gecirdim diyenleri en korktugum şeydi mantar ve enfeksiyon mantara cok yatkın Bi yapısı var zaten bekarken bile oluyordum Allaha sükür ilk haftada hafif oldu Bi daha olmadı cok zor iş ya Allah yardım etsin yaşayanlara uzak olsun inş

Gece.yatarken iciyorum ben onu hep diye bekledim artik yatarken icerim gec oldu zaten..sabah ki gibi degilim pek az az cikiyorum wcye..tesekkur ederim canim bugun rahatlatti beni konusmak senle saol vaktini ayirdin

Kizlar bisey soylicem ben bugun bariz bebisin hareketlerini hissediyorum yaaa sabahtan beri 4-5 kez oldu... hissetmem diye saniyodum ben bu kadar erken bu cok fena cikti

Gece.yatarken iciyorum ben onu hep diye bekledim artik yatarken icerim gec oldu zaten..sabah ki gibi degilim pek az az cikiyorum wcye..tesekkur ederim canim bugun rahatlatti beni konusmak senle saol vaktini ayirdin
Gecmiş olsun cnm valla enfeksiyon zor iş dediği gibi arkadasın günde 2 litre su rahatlatıyo denemiştim bende hatta söle bsy okumusutum mesanede idrar birikmesin sürekli su için ki temizlensin yoksa bakteri üretiyor oda idrar yolunda cıkarken yanma yapıyor tarzında bilgiler vardı

Kızlar bişe sorcam vücudunuzda tüylenme oldu mu ? Göbek, kol, bacak benim baya erkek kılı gibi uzadılar. Beyaz tenliyim ve tüylerim çok azdı şimdi baktıkça aman yarabbi diyorum. Anneme sordum öyle bişey olmadı bende diyo

Tesekkur ederim saol canim yansada cikmasina raziydim ..sabah tikandim resmen yapamadim patliycaktim oglene kadar..bugun bol su ictim de azcik rahatladim simdi yatarken de monurol icicem bi tane insallah gecer sabaha..

Ayy benim göbeğim de 7.8 haftadayken oldu bende beyaz tenliyim çok kotu durdu aldım valla epilatörle sonra hiç çıkmadı çok şükür

Ayy benim göbeğim de 7.8 haftadayken oldu bende beyaz tenliyim çok kotu durdu aldım valla epilatörle sonra hiç çıkmadı çok şükür
Aaaa almasaydın keşke canım. Ben de alacaktım da bi arkadaşa sordum alma dedi. Almayın diyolar. Doğumdan sonra kendi kendine dökülüyomuş alırsan sürekli uzar ve kalınlaşır diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…