2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aaaa almasaydın keşke canım. Ben de alacaktım da bi arkadaşa sordum alma dedi. Almayın diyolar. Doğumdan sonra kendi kendine dökülüyomuş alırsan sürekli uzar ve kalınlaşır diyolar
Gercekten mi simdilik çıkmadı ama inşallah çıkmaz iki gündür benimde göbeğim kaşınıyor ve hemen kızarıyor anlamadım

Ah ah welcome to my world
Malesef bu dediklerin bende de var. Koy verdim artik evde yatıp geçmesini bekliyorum.
Off neden başladı tekrar ya ağzımın tadı kalmadı hamileliğin ilk haftasına dönmüş hissediyorum o zamanlar yemek yiyemiyordum kuscam diye korkmaktan aynı öyleyim gene

Off neden başladı tekrar ya ağzımın tadı kalmadı hamileliğin ilk haftasına dönmüş hissediyorum o zamanlar yemek yiyemiyordum kuscam diye korkmaktan aynı öyleyim gene
Aldıgın vitaminler den dolayı olabilirimi ne zamn içiyorsun yemeğin üstüne içme cok fena kusturuyor

Gercekten mi simdilik çıkmadı ama inşallah çıkmaz iki gündür benimde göbeğim kaşınıyor ve hemen kızarıyor anlamadım
Yaa niye ki kaşıntı deyince aklıma çatlak geldi. Çatlak öncesi kaşınıyormuş galiba losyon felan varsa sür canım inşAllah önemli bişey değildir. Alerjik de olabilir

Bende oldu. Ben beyaz tenli ve tüysüz biriydim. Ama göbeğimde tüyler belirginleşti hep. Şimdilik sadece göbekte ama umarım kalıcı değildir

Bu durumda olan birkaç kişiyiz. Merak etme geçecek bir şekilde.

Bende de var hemde çok aşiri

Cok ilginc gercekten

Tatlım az önce seni ekleyemedim. Sanırım bebeğin cinsiyeti tercih edilen olmadığında aldırıyorlar diye yapıyorlar. Bi arkadaşım anlatmıştı.
Anlıyorum canım ama çok saçma geldi bana ne aldırcam cinsiyeti farketmez sadece merak bizimkisi söyleseydi başka hastane ile uğraşmak zorunda kalmayacaktım bu korona döneminde sırf cinsiyeti öğrenmek için tekrar başka yere gidicem eskiler gibi Doğumda mı öğrenelim kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bu ne saçmalıktır yasal süreç ne zaman onu da sormamışım

Valla kızıma pamuk bebek yapiyorum ona kaptırmışım kendimi tavsiye ederim cok güzel sitres aliyor

Nasil birsey netten baktim goremedim bitince gonder bende bakiim benim minnosa da yaparim belki artik cok sıkıldı yeni birseyler lazim

Cok ilginc gercekten
Arkadaşlar devlet istenilen cinsiyet olmayinca gebelik sonlandiranlari engellemek icin yönetmelik çıkarmış 20. Haftada söylenecek diye bir çoğumuz ozeldeyiz ya da doktorla önceden tanisikligimiz olduğu icin öğrendik ama iste yasak konulunca soyleyemiyorlar.

Etlik Hastanesi milattan kalma zaten yani daha iyi devlet hastaneleri vardı keske oraya hiç gitmeseydin ben Bi ilk gittim oraya zaten suriyeliden gecilmiyodu şehir hastanelerini tavsiye ederim en azından daha temiz ve ilgililer

Cinsiyet soylemek icin yasal surec diye birsey yok ya . Saka yapip sonra bakmayi mi unuttu acaba diye dusunmeye basladim. . İlk bebegimdede devlete gittim. Yine devlete gidiyorum. Boyle birsey duymadim da gormedim de.

Baska hastaneye gidersen kesin olmasada birsey soylenir.
(Boyle birsey varsa da doktorlarin cokta onemsedikleri birsey oldugunu sanmiyorum. Olsa duyardik.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…