- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
16. Haftaya denk gelio kontrolum ben olcak en gec ogrenen seni gecmis olcamBen kesin olarak 15+6 da öğrenebildim ama en geç öğrenenlerden biriyim
Ben de söylesem diyorum ama benim gebelik de riskli sonra birşey olursa üzülür diye de çekiniyorum. Sürekli doktora gidiyorum. Yorgun bitkinim çocuk da beni hasta sanıp üzülüyorBiz her hastaneye gidip geldiğimizde oğlum hani kardeşlerim nerde diyor
Ama ben ona anlattım önce karnımda büyüyecek çoook günler geçtikten sonra gelecekler dedim artık sormuyor birde anne karnında bebek gelişimini izlettim çok hoşuna gitti anne bende mi böyle büyüdüm diyor evet diyince çok mutlu oluyor ben bebekken çok tatlıydim ozaman diyor
Baston filan hiç bilmiyorum bunlarıTravel sistem olanlar güzel canım hem küçükken pusetini takarsın daha rahat gezersin..
dikkat etmen gereken çok ağır olmasın ve kolay kapanabilsin birde çift yön kullanabilir olsun tekerlekler 360 derece donenlerden olsun olsunda olsunTabi bebegin rahatı içinde biraz konforlu olsun
İmkanın varsa biraz büyüdüğünde de bastonlar güzel oluyor..
Ama dediğim gibi bebeklere travel sistem daha kullanışlı oluyor..
Vallahi ya bi istanbula gelip metrobuste bana hamile olduğum için yer veren de olmucak. Ya da ne bileyim akrabalarimin yanina gidip canim sunu cekti diye yaptiracak miyim? Hamilelik haklarımızı kullanamıyoruz.Kızlar ne koronaymış isyanlardayım, hamileliğimin nazını yaşayamadım, eşlerimiz için ne güzel, canım şunu istiyor diyorum kendin yapabilirsin diyor bana. Kendim herşeyi nasıl yapayım fırın mıyım pideci miyim hamburgerci miyim ülker miyim eti miyim, pastacı mıyım hamileyim ben hamile
Sonuç un şekilde canımMerhaba bence riskli gebelik uzmanına görün, belki de çok önemsiz bir veri ama canın sıkılır boş yere. Benim doktorum bazı durumlarda nifty olsa da amniyosentez yapıyorum dedi detaylı ultrasona alırlar belki seni ona göre yönlendirirler. Bana çok önemli bir risk gibi gelmedi ama telaş yapma bence
Park yatak kullanmadım ben.. Beşik konusunda da nekadar süre kullanacaksan ona göre al canım eğer odası olacaksa küçük besiklerden tavsiye ederim biraz büyüyünce dilediğin gibi yatak ayarlarsın odasıni uzun süreli kullanmak istiyorsanız büyük beşik alın..Baston filan hiç bilmiyorum bunları
Ay tamam ben bunlari bi not edeyim. Cok teşekkür ederimmm. Hmm peki park yatak nasıl? Taşınabilir olması hoşuma gitti
Bebek için oda var ise ne güzel. Ben de yok malesef ev 2+1.Park yatak kullanmadım ben.. Beşik konusunda da nekadar süre kullanacaksan ona göre al canım eğer odası olacaksa küçük besiklerden tavsiye ederim biraz büyüyünce dilediğin gibi yatak ayarlarsın odasıni uzun süreli kullanmak istiyorsanız büyük beşik alın..
Ben iki tane küçük beşik alıcam 1 yaşlarına kadar idare etsin sonra çocuk odasını yeniden kuracağım odamız biraz küçük kafamda birşeyler belirledim bakalım nasıl olcak..
Eki Görüntüle 2623209 bu tarz birşeyler düşünüyorum..
Burada üçlü taramadan bahsedildikçe şaşırıyorum. 2'li, 3'lü, 4'lü tarama testleri içinde güvenirliği en düşük olanı üçlü diye biliyorum. Hatta pek çok yerde artık yapılmıyor diye okudum. Bence doktorunuzun tavsiyelerini dinleyin ama şimdiden üzülmeyin. Hele ikili tarama sonucunuz iyi ise hiç üzülmeyin çünkü onun doğruluk oranı daha yüksek.Kızlar merhaba benim 3lü sonucum biraz canımı sıktı 290 da 1 riskli çıktı doktorum amniyosentez veya nifty yaptırabileceğimi söyledi kafam çok karıştı canım çok sıkıldı
bende kalitesini gormeden asla.almam.ama zaten bildigim guvendigim markalari gozu kapali alirim ..mesela hastane cikisini idil baby alirim cok guzel urunleri kaliteli dikisi kuması herseyi harikadırBen ınternetten bebek kıyafeti hiç alamam herhalde teker teker elleyecem kumaşı hoşuma gidecek öyle alıcam
Aynen aciziz. Rabbimiz de aciz kalacağımızı bildiği için izin vermiş bize. Benim de zor geçiyor aynı şekilde. Gece yatmadan önce ve sabah çok kötü oluyorum çünkü aç kaldığım saatler. O kadar saat çok kötü olurum ya. Bi de oruç tutulduğunda aç kalmak neyse de susuz kalmak normal bi insan için bile zorken o kadar saat susuz kalmak büyük risk. Bebeğin suyu eksik olursa felan Allah korusun.
kesinlikle aynı fikirdeyim . İzin verildiyse vardır bir sebebi niye kendini zora sokmak istiyorsun ki . Birde emanet can taşıyorsun onun sorumluluğu var . ❤Hamilelik olsun , yolculuk olsun ruhsat verilmiş durumlarda tutma bende kendini büyük görüyormuşsun algısına sebep oluyor . İnsan kendi acizliğini kabul etmeside bence bir erdemdir. Hele de acizliğimizi en derinden hissettiğimiz şu günlerde .
Kapının önünde araba binemiyorsun , olanakları olan sitedesin kapı dışına adım atamıyorsun , paran var harcayamıyorsun . Gözler görülmeyen bir virüs korkusuna her istediğimizi bile alamıyoruz . (Fırından taze ekmek en basiti ) .Oruç için herkes deneyeceğim , tutacağım yazdığında bende kendimi kötü hissedyordum . Denemeyi bile düşünmüyorum . Hamileliğimin başından beri aşırı halsizlik buna ilave üç haftadır yoğun bulantı , kusma .
Aynen öyle meslektaşım uzun saatler hakkatenBende din dersi ogretmeniyim hocamla ayni kanaatteyim rabbim kolaylastirmis bize lutuf etmis zorlamayi dusunmuyorum bir de zamani uzun 15 saat zorlar bence bebeği
Bebek arabasının tekerlekleri büyük olunca bagaja sığmıyor. Tekerlekler cıkıyor diyorlar ama zor oluyor takıp cıkarmak. Hafif olması ilk öncelik. Tek elle katlanması. Katlandığı zman oturma alanı üzerinde kalması cok kolaylık. Puset ve daha ilerki aylarda kullanılan oturma alanı (hamak deniliyor bu kısma) iki şekilde ise buna travel sistem deniliyor. Travel olup söylediklerimi saglıyor mu diye araştırmayı tavsiye ederim. Bir de siyah tavsiye etmem bütün toz belli oluyor sıcak çekiyor ayrıcaEvet ya kimileri çok pahalı hiç bilmiyordum böyle olduklarini
Ben de bakınıyorum da uygun ve güzel bir şey bulsam alicam.
Kızlar size şey sorucam. Bebek arabası olayını nasıl düşünüyorsunuz. Özellikle deneyimlenmis olaonlar. Travel sistem diye bir şey gördüm. Arabada kullanılacak koltukları da var icinde. Onlar iyi mıdır?
Bir de neye dikkat etmemiz gerekiyor seçerken. Ben sadece renge bakıyorum bilmediğim için.
ozaman uzun süreli kullanabileceğin birsey al canım.. Bizim 3+1 çocuk odası çok küçük eşime oturma odasini dizmeyelim ilerde orasını çocuk odası yapalim, küçük odayada sadece televizyon ve 1 çekyat atarız dedim yok dedi bir sürü eşya aldık oturma odasına şimdi mecbur ranza alicaz oturma odası olsaydı 3 yatak ta girerdi işte eşler ileriyi değil anı düşünüyorlarBebek için oda var ise ne güzel. Ben de yok malesef ev 2+1.Iki bebek için iki yatak tabi Attigin yatak çok tatlı duruyor
Evet bildiğim güvendiğim olursa bende alırım ebebeteki kıyafetlere güzel ve kaliteli oluyor ordan alıcam bebişlerimin ilk hediyelerinibende kalitesini gormeden asla.almam.ama zaten bildigim guvendigim markalari gozu kapali alirim ..mesela hastane cikisini idil baby alirim cok guzel urunleri kaliteli dikisi kuması herseyi harikadır
Çok teşekkür ederim. Bunları da not ediyorum hemenBebek arabasının tekerlekleri büyük olunca bagaja sığmıyor. Tekerlekler cıkıyor diyorlar ama zor oluyor takıp cıkarmak. Hafif olması ilk öncelik. Tek elle katlanması. Katlandığı zman oturma alanı üzerinde kalması cok kolaylık. Puset ve daha ilerki aylarda kullanılan oturma alanı (hamak deniliyor bu kısma) iki şekilde ise buna travel sistem deniliyor. Travel olup söylediklerimi saglıyor mu diye araştırmayı tavsiye ederim. Bir de siyah tavsiye etmem bütün toz belli oluyor sıcak çekiyor ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?