2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar merhaba benim 3lü sonucum biraz canımı sıktı 290 da 1 riskli çıktı doktorum amniyosentez veya nifty yaptırabileceğimi söyledi kafam çok karıştı canım çok sıkıldı
Sakin moralini bozma o kadar cok kisiden duydumki hepside saglikli dogdu amniyosentezin riskleri var durumun varsa nifty yaptir Insaallah saglikla kucagina alirsin

Bende de ayni gece yatmadan once ic dediler oyle deniycem

Kızlar merhaba benim 3lü sonucum biraz canımı sıktı 290 da 1 riskli çıktı doktorum amniyosentez veya nifty yaptırabileceğimi söyledi kafam çok karıştı canım çok sıkıldı

Benim kuzenime doğum yapana kadar down sendromlu dediler bebeğine... Doğdu hiçbirşeyciği yoktu hatta masallah şuan 7 yaşında üstün zekalı demişler. Endişelenmeyin ama amniyosentezi eğer her harikulade çocuğu dünyaya getircekseniz yaptırmayın bence.

Bilmediğim bir konu ama bol su içmek ve dinlenmek iyi gelir belki
Kızlar yüzük testini hiç denedinizmi? Ben dun gece yaptım 1 kız 1 erkek çıktı hadi bir macera da ben başlatayım cinsiyet ogrenen öğrenmeyen herkes yapsın bakalım ne cikacak
Ben denedim kız çıkıyor . Bide kan testi var . Elin kanadiginda iğne falan battığında bi damla suyun içine damlatiyorsun top gibi düşerse erkek dağılırsa kan şuyun içinde kızmış bende kız çıktı . Ramzi yönteminde kız çıktı . Bakalım daha cinsiyet belli değil sağlıklı olsunda yavrum . Çok stres üzüntü atlatıyorum bu gebeligimde ve korkuyorum . Etrafın duygusuzlugu umarsizligi . Yavrum bana güç veriyor benden de güç alsın sağlıkla gelsin dünyaya. Fotosunu koyarsın bakarız ramzi teorisine göre neymiş .
Bana erkek gibi geldi bende foto koymuştum dün kimdlse tahminde bulunmamış üzüldüm

Kızlar gerçekten moralim çok bozuktu sonra tanıdık vasıtasıyla bi profesörle görüştüm telefondan durumu bildirdik 2li tarama sonucumu sordu sorun olmadığını söyledim ultrason sordu sorun olmadığını söyledim o halde 3lüye asla takılmamak gerektiğini 3lü taramanın sonra dam oluşturulup güvenilirliğinin en düşük olduğunu söyledi içimi rahatlattı başınıza böyle bi durum gelirse nolur benim gibi yıkılmadan araştırmaya girişin hepinizi seviyorum

Bnce baya yaş var abilik yapar birazcık kıskanır ilk basta ama sonra alısır cunkü 6 yıl bütün ilgi onun üstünde olmus alısmıa cocuk biraz zorlanabilir onun için zor Bi durum

Sağ ol canım tahmin için bana 11+4 de erkek gibi dedi doktor ama bugün malesef göremedik işte.
bura tahminleri genelde Necla34 arkadaş yapıyor o görmemiştir

Genelde ikili güzel çıkınca bakmıyorlar diğerlerine. Hem görümcem hem de gelinimizde aynısı çıktı devlet hastanesinde imza falan attırmışlardı amniyosentez yaptırmayacağız diye daha neler dediler yok böbreği büyük büyük kafası büyük ikiside gayet sağlıklı. Şimdi benim doktorumda ikili ve ultrason gayet iyi çıkmasına rağmen dörtlü yapalım 17.haftada dedi

Kesinlikle korkutmaktan başka bişey değil ben çok korktum çok ağladım Rabbim kimseye yaşatmasın ne gelirse Rabbimden elbette ama insan kondurmıyor

Bir yerden ayarlasan veya alsan iyi olur senin icin.banada ebe soylemisti icip faydasini gorenleri.Bende ise yaramadı malesef 5 bucuk aylikken dogum yaptim şimdi tedbiren arada bi havuc suyu içiyorum umarım güzel bi şekilde ilerler gebeligin.

Bnce baya yaş var abilik yapar birazcık kıskanır ilk basta ama sonra alısır cunkü 6 yıl bütün ilgi onun üstünde olmus alısmıa cocuk biraz zorlanabilir onun için zor Bi durum
Aslında durum öyle olmuyor biliyor musun . İkinci ,üçüncü gelsede ilgi alaka yine birde oluyor . İkinci geldi bir süre geçti , bir okula başladı . İki biraz daha büyüdü , bir numara ilk okula başladı . Bir numaranın okulu , bir numaranın yüzme kursu , bir numaranın aikidosu ...sürekli bir numara

Kizlar cinsiyeti ne zaman öğrendiniz sonraki randevum 3 hafta sonra. Gecmez simdi vana 3 hafta offff
Benimde aynen oyle 3 haftaya cok merak ediyorum bi önceki kontrolümde sordum küçük dedi söylemedi doktorum ultrason çıktisindann tahmin yürüten varmi aranızda arkadaşlar herşeyi araştırmaya başladım cinsiyet icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…