2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba erdem hastanesi Fatoş Özlem Yıldırım a gidiyordum ama virüsten dolayı oraya gitmiyorum artık özel bir klinik e devam ediyorum.
Teşekkür ederim. Ben Zeynep Kamile gidiyordum ama gidemiycem artık şimdilik bi yere gidiyorum yakın diye ama tam doktorumu bulmuş değilim

Kızlar 13+4üm demin pedi dolduracak şekilde açık kırmızı kanamam oldu serum iğne yapıp eve yolladılar cok korkuyorum böyle olup atlatan varmı
Canim bebek durumu nasil coK ciddi bir durum olsaydi eve göndermezlerdi diye düşünüyorum inşallah gecer ilaç verdiler mi

Kızlar 13+4üm demin pedi dolduracak şekilde açık kırmızı kanamam oldu serum iğne yapıp eve yolladılar cok korkuyorum böyle olup atlatan varmı
Canım benimde kanamam olmuştu kesin düşük yaptım diye gece acile gittik rahim etrafında kanama alanı varmış ilaç filan verdi 2 hafta kullandım kontrole gittiğimde şükür geçmişti iyi düşün inşAllah herşey güzel olacak

Hayirlisi olsun canim bebişin saglikla gelsinben dedim ya dr necla inanmıyorsunuz

Ya aslında öle olmuyor gercekten ama cocuk öle hissediyor bence anlatmak istediğim oydu da yanlıs anlatmısım ilk göz agrısı Baska diğerleri duymasın

Bende kanama olmamasına ragmen Bu kanama muhabbetinden nasıl korktuysam ikidir rüyamda kanama oldugunu görüyorum hatta ikincisinde artık ağlıyordum baya kırmızı lapa lapa kan geliyorsu eyvah diyorum bu hiç iyi bsy değil filan derken uyandım hatta rüyayı da uyandığımda değil saatler sonra hatırladım cok garip

Ben de 2 3 defa gördüm bilinçaltımıza işliyor demekki. Bilinçaltı ile ilgili rüyalar Allah hayra çıkarsın

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım. Bazı kişilerde oluyor progestan eksikliğindendir. Benim yakın bi arkadaşımda da oldu. Bi hafta iğne kullandı sürekli yattı, geçti. Şuan sağlıklı ilerliyor gebeliği. İlaç verdiler mi ? İğneyi ne kadar kullanacaksın? İçini ferah tut canım sıkıntı olsaydı göndermezlerdi eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…