Canım benimde kanamam olmuştu kesin düşük yaptım diye gece acile gittik rahim etrafında kanama alanı varmış ilaç filan verdi 2 hafta kullandım kontrole gittiğimde şükür geçmişti iyi düşün inşAllah herşey güzel olacak
Aslında durum öyle olmuyor biliyor musun . İkinci ,üçüncü gelsede ilgi alaka yine birde oluyor . İkinci geldi bir süre geçti , bir okula başladı . İki biraz daha büyüdü , bir numara ilk okula başladı . Bir numaranın okulu , bir numaranın yüzme kursu , bir numaranın aikidosu ...sürekli bir numara
Bende kanama olmamasına ragmen Bu kanama muhabbetinden nasıl korktuysam ikidir rüyamda kanama oldugunu görüyorum hatta ikincisinde artık ağlıyordum baya kırmızı lapa lapa kan geliyorsu eyvah diyorum bu hiç iyi bsy değil filan derken uyandım hatta rüyayı da uyandığımda değil saatler sonra hatırladım cok garip
Bende kanama olmamasına ragmen Bu kanama muhabbetinden nasıl korktuysam ikidir rüyamda kanama oldugunu görüyorum hatta ikincisinde artık ağlıyordum baya kırmızı lapa lapa kan geliyorsu eyvah diyorum bu hiç iyi bsy değil filan derken uyandım hatta rüyayı da uyandığımda değil saatler sonra hatırladım cok garip
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım. Bazı kişilerde oluyor progestan eksikliğindendir. Benim yakın bi arkadaşımda da oldu. Bi hafta iğne kullandı sürekli yattı, geçti. Şuan sağlıklı ilerliyor gebeliği. İlaç verdiler mi ? İğneyi ne kadar kullanacaksın? İçini ferah tut canım sıkıntı olsaydı göndermezlerdi eve