- 28 Temmuz 2016
- 4.043
- 6.758
- 158
Biz çok yakınlarımıza söyledik beta düzgün artış olunca.Günaydın herkese. Şu an işyerindeyim konsantre olmaya çalışıyorum ama olamıyorum. Çıkardım takvimi ne zaman izne ayrılacağımı, yıllık izinlerimi ne zaman kullanmam gerektiğini hesapladım. Bunları düşünmek için çok erken ama kendime engel olamıyorum. Aklıma da gebeliğimi ne zaman duyurmalıyım sorusu geliyor. Henüz eşim ve ben dışında kimse bilmiyor. Siz ailenize veya iş yerinize ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz?
gunaydin canimGünaydın Ekim anneleri :)
Günaydın. İlk öğrendiğimde ben de aynı durumdaydım. Sürekli birşeyler okuyordum, sürekli bunu düşünüyordum, asla iş yapamıyordum, uyuyamıyordum falan. Değerler katlandıkça biraz daha rahatladım, keseyi gördüm biraz daha rahatladım derken iyice alıştım bu duruma. Kısmetse haftaya da kalp atışını görebilirsem iyice sakinleşeceğimi düşünüyorum. Çekirdek aileme öğrenir öğrenmez söylemiştim, iş yerinde çok yakın 2 arkadaşım biliyor. Gerisine söylemek için 9-10 haftalık olmasını bekleyeceğim, o haftalarda artık sağlıklı olup olmadığı bellir oluyormuş. Ondan sonra da öyle sır gibi saklamak için kendimi kasamam, mantığını da zaten anlamıyorum.Günaydın herkese. Şu an işyerindeyim konsantre olmaya çalışıyorum ama olamıyorum. Çıkardım takvimi ne zaman izne ayrılacağımı, yıllık izinlerimi ne zaman kullanmam gerektiğini hesapladım. Bunları düşünmek için çok erken ama kendime engel olamıyorum. Aklıma da gebeliğimi ne zaman duyurmalıyım sorusu geliyor. Henüz eşim ve ben dışında kimse bilmiyor. Siz ailenize veya iş yerinize ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz?
Bebeğiniz aslında 2 haftalık ama ne zaman döllendiği bilinmediği için son adet hesaplanır.merhaba kızlar. ben de 7 şubatta hamile olduğumu öğrendim :) ilk kan tahlilimi şubatın 7sinde yaptırdım 153 cıktı, ikincisini dün yaptırdım yani 10 şubatta 458 cıktı. benım son adet gördüğüm tarih 12 ocaktı. anlamadığım birşeyi sormak istiyorum. bebeğin haftası son adet tarihine göre hesaplanıyor diye anladım ozaman benım 4hafta 2 günlük. ama tahlil sonucumda 2 haftalık yazıyor anlayamadım ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim. kese henüz yoktur diye henüz doktora gitmedim ama sanırım cuma günü gidicem. benle eş zamanlı anne adayları var mı :)
Selamdoktordan geldim eve keseyi görebildik şükür. Devlet hastanesine gittim eşimi zorla soktum iceri normalde almiyorlarmis buna cok uzuldum Son adet tarihimi sordu doktor sonra keseyi gördü ölçtü 9,5 mm 4,5 mm dedi asistanina. Bana hic bir sey soylemedi 2 hafta sonra gel kalp atisi icin dedi kan idrar testleri verdim. Hic bir sey soramadim doktora cok asık suratlıydı. Bir de folidoce verdi daha once kullanmistim ama baktim biraz pahali onun yerine folbiol kullansam olmaz mi acaba siz ne kullaniyorsunuz?
Şu an tam 4+2 micevabınız için teşekkür ederim peki keseyi cuma günü doktora gittiğimde görebilme ihtimalim var mı
merhaba canim tebrikler 2 hafta cikmasinin nedeni bebek iki haftalik ama hamileligin baslangici adetin ilk gunu sayiliyor yani sen 4 haftalik falan olmasin sanirim 4 haftalarda alttan muayene ile keseyi görebilenler oldumerhaba kızlar. ben de 7 şubatta hamile olduğumu öğrendim :) ilk kan tahlilimi şubatın 7sinde yaptırdım 153 cıktı, ikincisini dün yaptırdım yani 10 şubatta 458 cıktı. benım son adet gördüğüm tarih 12 ocaktı. anlamadığım birşeyi sormak istiyorum. bebeğin haftası son adet tarihine göre hesaplanıyor diye anladım ozaman benım 4hafta 2 günlük. ama tahlil sonucumda 2 haftalık yazıyor anlayamadım ilk hamileliğim olduğu için tecrübesizim. kese henüz yoktur diye henüz doktora gitmedim ama sanırım cuma günü gidicem. benle eş zamanlı anne adayları var mı :)
Hayırlı olsun :) Ben bulantı yaşamıyorum çok uyku ve yorgunluk belirtileri var :)Hayırlı olsun ben de 6. hafta içindeyim. Sizin belirti bulantı vs var mı?
vajinal görünüyor çok rahatMaşallah. Vajinal muayene ile mi karından mı duydunuz bana 2 hafta sonraya gel dedi doktor 7.haftada oluyorum o yüzden merak ettim
Hayırlı olsun :) Ben bulantı yaşamıyorum çok uyku ve yorgunluk belirtileri var :)
Öncelikle hayırlı olsun.O kesenin içinde gördüğün yolk sac kesesi eğer o varsa boş gebelikten bahsedilmez.ben 5+2 de görememiştim yolk sacı o yüzden endişeliyim açıkçası.bebeği besleyen bi yapı o 12 haftada falan kayboluyo.Bu arada doktor kese boyutuna bakarak 5+5 dedi ama tam günü bebeğin baş popo mesafesine göre belirlenecekmiş benim sat 31 Aralık benim hesaba göre bugün 6+0 olması gerekiyordu neyse şimdi buna hiç takamıcam kan ve idrar tahlili verdik haftaya çarşamba randevum var kalp atışı oluşmuş mu oluşmamış mı onu görebilmek için gidicez
Bide siz bu haftalarda sadece keseyi mi gördünüz yoksa boş veya dolu gebelik olup olmadığını anladınız ? Benim kesenin içinde küçük bişey var net bi şekilde gözüküyor o bebek olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?