2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

aminnn aminn canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Sende, hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızı inşAllah. İlkinde böyle bir durum yaşamadığım için de biraz fazla korktum o ağrılardan sonra ayağa kalkmamla reglin ilk günü gibi lekelenmem olunca ne yapacağımı şaşırdım

gözün aydın canım nasıl güzel sürpriz yapmış miniğin öyle her şey yolunda gider de hepimiz sağlıkla kucaklarız inşAllah tek tek doğum haberlerimizi de veririz bu topikte

Kızlar mrb belki güleceksiniz belki saçma gelecek ama sağ tarafımda sürekli bir his var nasıl anlatsam. Bebek hareketi olmadığını biliyorum. İkinci gebeliğim. Ama ne o anlamıyorum. Kese hareket ediyor olabilir mi. Ya da psikolojik mi. Ama sürekli aynı yerde bir his var hareket gibi..

gözün aydın canım nasıl güzel sürpriz yapmış miniğin öyle her şey yolunda gider de hepimiz sağlıkla kucaklarız inşAllah tek tek doğum haberlerimizi de veririz bu topikte
Mucizeyi yaşıyorum, 9. Yılda bir sürü badireden sonra hiç hissettirmeden sessiz sedasız geldi inşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize. Bir de bu yıl bizim aileye girecek 3. bebiş olacak. Durdum durdum.. bu yaz evlenen kardeşim ve kuzenimi bekliyormusum meğer. Önce onların haberlerini aldım bir yandan canımın canı geliyor diye sevinirken bir yandan canımdan can gitti zor toparladım kendimi, Allah'ım sen biliyorsun, sabır dedim Şimdi ise bolca şükür diyorum çok şükür.. rabbim kimselere aratmasın, kimseleri bekletmesin

ya onu bende doktoruma sordum sürekli sağ tarafımda Ağrı Oluyor kıpırdamalar da hep sağımda. Bebek sağ tarafımda mı acaba diye ama güldü ve rahim tam ortada o yüzden sağ veya solda olmaz dedi. Ne bileyim burada Topiklerde hep yazıyorlardı oysa bebek rahmin sağ veya solunda diye

oyy maşAllah bebişler ayaklarını sürtmüşler desene arkadaşları da hazır

canim dualarimiz seninle bugun doktor sonucunuda soyle merak ederim seni hakkinda hayirlisi olsun kuzum Rabbim yardimcin olsun

Günaydın sevgili anneler ve anne adayları şuan hastaneye gidiyoruz herşey yolunda giderse ilk kez keseyi görücez dua istiyorum
Gunaydin :) ben de ilk kez gidicem randevu 10:40 ama ben 8 de uyandim tabiki umarim hersey yolundadir hepimiz guzel haberler alalim
Her ikiniz de güzel haberlerle gelin bekliyoruz Ben de ASM ye gidicem bugün aile hekimimle görüşmeye, öğleden sonra da doktorumu arayacağım randevu için, müsaitse Perşembe gitmek istiyorum , biz de gittiğimizde gorebiliriz insallah Aslında bir yanım bir hafta daha bekle diyor bir yanım da bir an önce git diyor , bakalım doktorun müsait olduğu en kısa güne isteyeceğim randevuyu

Aslında en guzeli gec gitmek ama insan panikliyor yolunda gitmeyen bir şey varsa en azindan erkenden mudahale edilebilir belki diye dusunuyor. Beni de buyuk ihtimal 1 hafta sonra tekrar cagiracak hersey yolundaysa :) sizden de guzel haberler aliriz insallah

Geçen sene 12 ekim 2019du beklenen doğum tarihim. 4ünde doğurdum. Sağlıkla al kucağına inşallah

Bak kanama alanı filan yok. Gayet herşey yolunda bence sadece kendini kızın icin cok yordugundan yle olmuştur dinlen toparlarsın inşallah

ben dün 6+3 olarak göründüm canım dediğim gibi çok ince güçsüz de olsa kalp atışını duyabildik. 2 gün sonra kontrole gel dedi ama haftasonunu bekleyeceğim biraz daha gelişsin inşAllah.
6+3te güçsüz duyuluyorsa ben de bekleyeyim bari 6+5te gidicektim 7+1 de gideyim

Günaydın herkese. Şu an işyerindeyim konsantre olmaya çalışıyorum ama olamıyorum. Çıkardım takvimi ne zaman izne ayrılacağımı, yıllık izinlerimi ne zaman kullanmam gerektiğini hesapladım. Bunları düşünmek için çok erken ama kendime engel olamıyorum. Aklıma da gebeliğimi ne zaman duyurmalıyım sorusu geliyor. Henüz eşim ve ben dışında kimse bilmiyor. Siz ailenize veya iş yerinize ne zaman söylemeyi planlıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…