Bazen kanama olsa da düşükle sonuçlanmıyor ama gebelik boyunca da yatıyorsunuz. Benim bir arkadaşım 2. ayından itibaren hep yattı ama şimdi çocuğu kocaman oldu hatta kardeşi bile oldu. O yüzden hemen panik yapmamaya çalışın bence. Bunu söylemesi de kolay değil ama daha önce 12 haftalık bebeğini sunni sancıyla düşürmek zorunda kalan biri olarak bir sıkıntısı da varsa bu haftalarda kendiliğinden düşmesi çok daha iyi maalesef. Benim de daha önce kanamam olmuştu ve ben o süreçte çok dedim keşke o zaman kendiliğinden düşseydi diye. Ama inşallah sizin bebeğinizde bir sıkıntı yokturallah hepimizin evladını bizlere bağışlasın.
Sattan sonra 36. Gün verdiğim bhcg değeri 2213 çıktıyarin da doktorumu arayıp bir randevu ayarlayayim diyorum. Hayırlısıyla görsek kalp atışını da duysak Normal yolla olmuyor deyip transfer için hasimatomu kontrol altına almaya çalışırken büyük bir sürpriz oldu bizim için.
Mucizeyi yaşıyorum, 9. Yılda bir sürü badireden sonra hiç hissettirmeden sessiz sedasız geldigözün aydın canım nasıl güzel sürpriz yapmış miniğin öyleher şey yolunda gider de hepimiz sağlıkla kucaklarız inşAllah tek tek doğum haberlerimizi de veririz bu topikte
Kızlar mrb belki güleceksiniz belki saçma gelecek ama sağ tarafımda sürekli bir his var nasıl anlatsam. Bebek hareketi olmadığını biliyorum. İkinci gebeliğim. Ama ne o anlamıyorum. Kese hareket ediyor olabilir mi. Ya da psikolojik mi. Ama sürekli aynı yerde bir his var hareket gibi..
Mucizeyi yaşıyorum, 9. Yılda bir sürü badireden sonra hiç hissettirmeden sessiz sedasız geldiinşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize. Bir de bu yıl bizim aileye girecek 3. bebiş olacak. Durdum durdum.. bu yaz evlenen kardeşim ve kuzenimi bekliyormusum meğer. Önce onların haberlerini aldım bir yandan canımın canı geliyor diye sevinirken bir yandan canımdan can gitti zor toparladım kendimi, Allah'ım sen biliyorsun, sabır dedim Şimdi ise bolca şükür diyorum çok şükür.. rabbim kimselere aratmasın, kimseleri bekletmesin
canim dualarimiz seninle bugun doktor sonucunuda soyle merak ederim seni hakkinda hayirlisi olsun kuzum Rabbim yardimcin olsunİyi geceler hanımlar.. gecen pazar öğrendiğim gebeliğimi burda yazmıştım.. Hatta sonrasında bhcgmin yükseldiğini fakat iki kat artmadığını da yazmıştım.. Bugün yaptığım bhcg sonucundan sonra gittiğim acil doktoru düzensiz bhcg artışı olduğundan dolayı dış gebelik olabilirsin dedi sonrasında ultrasondaki görüntüden sonra (tam hatırlamamakla birlikte) bozulmuş gebelik gibi duruyor dedi sanırım..o şokla ne duyup ne duymayacağımı şaşırdım söylediği cümlelerin çoğunu duymadım çünkü sadece gözlerimin dolduğunu ve içimde bişeyin gidebilecek olacağını düşündüm.. Yatış yapıp ya kürtaj yapalım ya da ilaç verelim sana dedi.. Ben Bi iki gün daha beklemek istiyorum dedim maksadım yarın sabah kendi doktoruma gitmekti..şükretmekle birlikte oluşmamış olsa bile yavrumun gidecek olması saatlerce ağlattı beni... dilerim rabbim size sağlıklı hayırlı evlatlar versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. okuyan herkesten dua istiyorum ..yarın doktoruma gideceğim..dilerim herşeyin en hayırlısı hepimizi bulur..
Gunaydin :) ben de ilk kez gidicem randevu 10:40 ama ben 8 de uyandim tabikiGünaydın sevgili anneler ve anne adayları şuan hastaneye gidiyoruz herşey yolunda giderse ilk kez keseyi görücez dua istiyorum
insallah kuzum gorursunuz guzel haberini bekliyoruzGünaydın sevgili anneler ve anne adayları şuan hastaneye gidiyoruz herşey yolunda giderse ilk kez keseyi görücez dua istiyorum
valla bende heycanlaniyorum sizler hastaneye gidince guzel haberini bekliyiruz canimGunaydin :) ben de ilk kez gidicem randevu 10:40 ama ben 8 de uyandim tabikiumarim hersey yolundadir hepimiz guzel haberler alalim
Günaydın sevgili anneler ve anne adayları şuan hastaneye gidiyoruz herşey yolunda giderse ilk kez keseyi görücez dua istiyorum
Her ikiniz de güzel haberlerle gelin bekliyoruzGunaydin :) ben de ilk kez gidicem randevu 10:40 ama ben 8 de uyandim tabikiumarim hersey yolundadir hepimiz guzel haberler alalim
Çunku her gelen guzel haber motive ediyor hepimizi :) buraya insallah guzel seyler yazarimvalla bende heycanlaniyorum sizler hastaneye gidince guzel haberini bekliyiruz canim
Aslında en guzeli gec gitmek ama insan panikliyor yolunda gitmeyen bir şey varsa en azindan erkenden mudahale edilebilir belki diye dusunuyor. Beni de buyuk ihtimal 1 hafta sonra tekrar cagiracak hersey yolundaysa :) sizden de guzel haberler aliriz insallahHer ikiniz de güzel haberlerle gelin bekliyoruzBen de ASM ye gidicem bugün aile hekimimle görüşmeye, öğleden sonra da doktorumu arayacağım randevu için, müsaitse Perşembe gitmek istiyorum , biz de gittiğimizde gorebiliriz insallah Aslında bir yanım bir hafta daha bekle diyor bir yanım da bir an önce git diyor , bakalım doktorun müsait olduğu en kısa güne isteyeceğim randevuyu
Mucizeyi yaşıyorum, 9. Yılda bir sürü badireden sonra hiç hissettirmeden sessiz sedasız geldiinşallah sağlıkla kavuşuruz miniklerimize. Bir de bu yıl bizim aileye girecek 3. bebiş olacak. Durdum durdum.. bu yaz evlenen kardeşim ve kuzenimi bekliyormusum meğer. Önce onların haberlerini aldım bir yandan canımın canı geliyor diye sevinirken bir yandan canımdan can gitti zor toparladım kendimi, Allah'ım sen biliyorsun, sabır dedim Şimdi ise bolca şükür diyorum çok şükür.. rabbim kimselere aratmasın, kimseleri bekletmesin
Bak kanama alanı filan yok. Gayet herşey yolunda bence sadece kendini kızın icin cok yordugundan yle olmuştur dinlen toparlarsın inşallahOna şükrediyorum bende canım çok korktum kalp atışı duyanayız diye yine de çok düşük atışlar riskli dönemdesin dedi doktor. Yatıp dinleniyorum o yüzden anneme geldim kızımla ilgileniyor sağolsun. Kesenin durumu iyi dedi kanama alanı yok şimdilik dedi.
6+3te güçsüz duyuluyorsa ben de bekleyeyim bari 6+5te gidicektim 7+1 de gideyimben dün 6+3 olarak göründüm canım dediğim gibi çok ince güçsüz de olsa kalp atışını duyabildik. 2 gün sonra kontrole gel dedi ama haftasonunu bekleyeceğim biraz daha gelişsin inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?