- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 41
Maşallah tebrik ederim kaçıncı haftadasınızkızlar 2 keseden birinin kalbini duydum .çok güzeldi
İkiz mikızlar 2 keseden birinin kalbini duydum .çok güzeldi
6 artı 1 mişMaşallah tebrik ederim kaçıncı haftadasınız
2 kese vardı ama 1 inin kalp atışı var diğeri küçülüyormuş. o sağlıklı değil sanırımİkiz micok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin
Maşallah. Vajinal muayene ile mi karından mı duydunuz bana 2 hafta sonraya gel dedi doktor 7.haftada oluyorum o yüzden merak ettim6 artı 1 miş
Bir sor 0.4 üzeri tedaviye giriyor tehlikeli dozCanım ben pıhtılaşma için 3 doktor gezdim ikisi 0,4 clexan yazmış bu doktorum oksapar 0,6 yazdı 62 kiloyum hepsi de 60 üzeri olduğumu sordu özellikle sorun olmaz inşallah bilmiyorum
Cok gecmiş olsun canım şöyle düşün cok sükür kalp atosını duymuşsun maşallah. Bir de kanama alanı görüldü müMerhaba kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Dün gün boyu kasık ve bel ağrısı çektim neredeyse doğum sancısı gibiydi. Geceye doğru lekelenmem olunca soluğu hemen hastahanede aldık6+3 teyiz henüz çok küçük kalp atışları güçsüz, bu hafta lekelenmelerini düşük İhtimali olarak kabul ediyoruz ve düşük tedavisi uyguluyoruz dedi doktor. Progestan iğne vurdular. İstirahat etmemi önerdi. Yatıp uzanıyorum öyle. Bel ağrım geçti ama kasıklarımda hala bi baskı var. İlk gebeliğimde hiç yaşamadım böyle bir durum. Düşük belirtileri mi bunlar sizce?
Çok üzüldüm yüreğim acıdı okurken, Allah yerini sağlıklı bir bebekle doldursun inşallahKızlar benim durumda netleşti bugün çokşükür keseyi gördük rahimde.bebek sol tüpümden çıkmış tam olarak rahime yerleşti iki gün içinde.dış gebelik düşünmüyor doktorlarım artık.fakat kan değerim 1226 iken 1147 olmuş düştüğü için doktor büyük ihtimalle düşüreceksin dedi.bende şusn düşük yapmayı bekliyorum.şayet düşüremezsem ilaç veya kürtajla alınacakmış. Lütfen banada dua edin. Anlayacqğınız artık ekim annesi değilim.bebeğim şuan 6 haftalık ama benim değil. Onu düşürmek için dua ediyorum düşünsenize. İnşallah sizler sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizlerle.Ben çok istemiştim yaş 38 ve ilk çocuğum olacaktı. Tüp bebek denemiştim olmamıştı bu mucize gibi kendiliiğinden bana gelmişti. Dünyalar benim olmuştu. Şükür namazı kılmıştım sadaka veröiştim olmadı işte vardır bundada bir hayır. Şimdiden bebek odası takımları beşik vs bakınıyordum.minnacık papuçları bile vardı hatta emziği.eşime süpriz yapmıştım. Anı defteri satın almıştım bebeğimin her gününü not almak için. Artık tüm hayallerim çöp.umarım bundan sonrası iyi olur.sizden bolca dua bekliyorum çünkü iki canlısınız karnınızda melekl
Canım umre seyahati kendimi yormadan yapacağız inşallah Rabbimin izniyleDikkat edin uzun yolculuk yapmayın.
Yormayın kendinizi.
Bazen kanama olsa da düşükle sonuçlanmıyor ama gebelik boyunca da yatıyorsunuz. Benim bir arkadaşım 2. ayından itibaren hep yattı ama şimdi çocuğu kocaman oldu hatta kardeşi bile oldu. O yüzden hemen panik yapmamaya çalışın bence. Bunu söylemesi de kolay değil ama daha önce 12 haftalık bebeğini sunni sancıyla düşürmek zorunda kalan biri olarak bir sıkıntısı da varsa bu haftalarda kendiliğinden düşmesi çok daha iyi maalesef. Benim de daha önce kanamam olmuştu ve ben o süreçte çok dedim keşke o zaman kendiliğinden düşseydi diye. Ama inşallah sizin bebeğinizde bir sıkıntı yokturMerhaba kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir. Dün gün boyu kasık ve bel ağrısı çektim neredeyse doğum sancısı gibiydi. Geceye doğru lekelenmem olunca soluğu hemen hastahanede aldık6+3 teyiz henüz çok küçük kalp atışları güçsüz, bu hafta lekelenmelerini düşük İhtimali olarak kabul ediyoruz ve düşük tedavisi uyguluyoruz dedi doktor. Progestan iğne vurdular. İstirahat etmemi önerdi. Yatıp uzanıyorum öyle. Bel ağrım geçti ama kasıklarımda hala bi baskı var. İlk gebeliğimde hiç yaşamadım böyle bir durum. Düşük belirtileri mi bunlar sizce?
Ah canım benim, belirtin kanaman lekelenmen kasık ağrın var mıydı? Yani biraz bekleyemez misinİyi geceler hanımlar.. gecen pazar öğrendiğim gebeliğimi burda yazmıştım.. Hatta sonrasında bhcgmin yükseldiğini fakat iki kat artmadığını da yazmıştım.. Bugün yaptığım bhcg sonucundan sonra gittiğim acil doktoru düzensiz bhcg artışı olduğundan dolayı dış gebelik olabilirsin dedi sonrasında ultrasondaki görüntüden sonra (tam hatırlamamakla birlikte) bozulmuş gebelik gibi duruyor dedi sanırım..o şokla ne duyup ne duymayacağımı şaşırdım söylediği cümlelerin çoğunu duymadım çünkü sadece gözlerimin dolduğunu ve içimde bişeyin gidebilecek olacağını düşündüm.. Yatış yapıp ya kürtaj yapalım ya da ilaç verelim sana dedi.. Ben Bi iki gün daha beklemek istiyorum dedim maksadım yarın sabah kendi doktoruma gitmekti..şükretmekle birlikte oluşmamış olsa bile yavrumun gidecek olması saatlerce ağlattı beni... dilerim rabbim size sağlıklı hayırlı evlatlar versin sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. okuyan herkesten dua istiyorum ..yarın doktoruma gideceğim..dilerim herşeyin en hayırlısı hepimizi bulur..
Ah canım benim, belirtin kanaman lekelenmen kasık ağrın var mıydı? Yani biraz bekleyemez misin
İnşallah hakkında hayırlısı olsun gönlündeki duanı Allah duysunTek belirti düzgün ilerlemeyen bhcg.. İki katına çıkmıyor iki gün önce 190 Dı bugün 215.. Doktorun dediği şey düzgün Bir hamilelik değil.. Kasık ağrım çokazalmıştı sadece arada hafif hissediyordum tek taraflı..son adet tarihime göre bu bhcg düşük sanırım.. İnan nasıl yapacağımı nasıl hesaplayacağımı bilmiyorum allak bullak olmakla birlikte ağlıyorum. Ama şükrediyorum.. Bundada ni hayır vardır diyorum.. Gideceğim doktor güvendiğim işinde uzman biri.. Yarın ne derse onu yapacağım güvenim sonsuz.. Allah herşeyin hayırlısını versin bana bol bol dua edin
İnşallah hakkında hayırlısı olsun gönlündeki duanı Allah duysun
Yok henuz görmedim daha doğrusu doktor kontrolüne henüz gitmedim randevular hep doluSen keseyi gördün mü canım
Ona şükrediyorum bende canım çok korktum kalp atışı duyanayız diye yine de çok düşük atışlar riskli dönemdesin dedi doktor. Yatıp dinleniyorum o yüzden anneme geldim kızımla ilgileniyor sağolsun. Kesenin durumu iyi dedi kanama alanı yok şimdilik dedi.Cok gecmiş olsun canım şöyle düşün cok sükür kalp atosını duymuşsun maşallah. Bir de kanama alanı görüldü mü
Kızlar suan 6+1im ben de cuma gitmeyi düşünüyorum erken mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?