2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yaşadıklarımız bile aynı kız ne tesadüf dimi

aynı dert bende de var canim..tansiyonum cikiyo ondan oluuo sandim olcuyorum normal..tahammul edilir gibi degil sanki tepemi oyuyo biri kafami kimildatamiyorum agri degil acı resmen..gecen gece uyuyamadim kafami soguk suya soktum cok az rahatladim baska da yapcak biseyim yok caresizim resmen benim normalde de basim agrir surekli bas cekerdim yillardır ama bu degisik cekilir gibi degil

Ya ben niye hala damar seyirmesi kelebek kıpırtısı gibi belirtiler hissetmiyorum 17.haftanın içinde olmama ragmen henüz hiç böle bsy hissetmedim

Hayırlı geceler arkadaşlar bende dünden beri baş agrımdan öldüm resmen .sanki boynum tutulmuş gibi sağ enseden başlıyor resmen bugun bulantı da arttı iyice kötü oldum agrı kesici aldım çok fayda etmedi .bir ılık duş aldım Ve uyudum biraz iyi ama gene başladı 1 saatir .bu nasıl bir agrı bilemedim sanki bogazlarım da agrıyor ama başımın şiddetin den bence

Ya ben niye hala damar seyirmesi kelebek kıpırtısı gibi belirtiler hissetmiyorum 17.haftanın içinde olmama ragmen henüz hiç böle bsy hissetmedim
Daha erken olabilir hissetmek için. ben ilkini 25 te hissetmiştim. O zamana kadar herkes hissederken anlatırken, ben asla hiçbişey hissetmiyodum ve bunun için günlerce ağlamıştım bazen gecikebiliyor özellikle ilk gebeliklerde bence en yakın zamanda sen de hissedeceksin hiç ummadığın bir anda

Ben de çok beğeniyorum o ismi ama eşim dalga geçti (ikimiz de öğretmeniz) öğretmenlerde zümre sistemi var ya o ne zümre gibi dedi
o eşler var ya isim konusunda kendi begendikleri olmayinca her isme bir kulp bulurlar hic merak etme ne teklif edersen et muhakkak bi kusuru vardır

Hiç o açıdan düşünmemiştim bu güzel ismi. Siizn mi kanda pıhtılaşmama probleminiz vardı buarada
Ben de sorarken hiç o açıdan düşünmemiştim ama bizimki işte
Evet canım pıhtılaşma var dedi bi doktor. Üç doktor yok dedi. Sadece şuan devam ettiğim doktor bence var riske atmayalım dedi. Öyle muallâkta ama iğne kullanıyorum

Son düzenleme:
bugun konustugum tum arkadaslarim kuzenlerim akrabalarim ve burda sizlerde dahil olmak uzere kac kisiden bas agrisi ve bazı tuhaf belirtiler duydum sayamadim..hic normal degil bence bu durum kesin bi aciklamasi var icimden bi ses bu 5g muhabbetiyle ilgili diyor ve chemtrails jetlerinden saldiklari zehirlerden baska bisey degil bunun sebebi

Canim ilk normaldr kağan kocapetenin vidiosu var cok güzel anlatmiş izle derim

Aynen valla hepsine bişey dedi. Ben de onun bulduklarına bişey buluyorum bakalım ne olacak
oglumda hic sıkıntı cekmemistim ismi dogmadan hazirdı oglan olursa kesin onu koycam diyordum koydum o yuzden tartismaya acik bi konu bile degildi..ama simdi isim zor hem kafamda bi isim yok hemde kız ismine hiç çalışmamışım onu farkettim..bütün stoğum erkek ismi

Oda ne kız ben baş ağrisinin gebelikten dolayi artar kan basincindan olduğunu duşunuyordum doktorlar oyle diyor mantiklida geldi

Çalışmadığın yerden mi geldi
Ben bikaç aydır beğendiğim isimleri not defterime yazmıştım iyi çalıştım
Bende de tam tersi kız ismi çok erkek diye değişirse cinsiyet kalırım öyle. Otur sıfır diye

Ben de çok beğeniyorum o ismi ama eşim dalga geçti (ikimiz de öğretmeniz) öğretmenlerde zümre sistemi var ya o ne zümre gibi dedi
Alakası yok aslında çağrıştirmis olabilir bana gore cok asil bir isim benim eşimde seninki gibi dalga geçmişti kızımıza isim koyarken kızım 5 yaşında asel ismini soylemistim oda neymis aselsan falan demisti o aklima geldisonuc olarak Zeynep Nisa kurduk o zeynep bende nisa olsun istedim ortaklaşa bahtlari acik olsun isimde onemli tabi

Erkekler isim konusunda bu sonradan cıkan entel dantel isimleri begenmiyor benm eşimde öle kabul etmiyor söylediğimde Karahan koycam dedm one öle özenti olma dedi bende genelde eski isimleri severim o yüzden bsy demiyorum

Tabiki isim çok önemli. Bi de ben Din Kültürü öğretmeniyim o coğrafya. İlla dini isim olmak zorunda değil ama bazı isimler de hem dinde anlamı çok güzel hem telaffuzu güzel söylüyorum yok sen hep dini isimler söylüyorsun diyor pfff Zeynep Nisa çok güzelmiş. Amin canım amin inşAllah

Bende senin gibi muallâktayım genetik uzmanı sonuçlarıma risk yok dedi iki ayrı kadin doğumcaya gösterdim biri tasiyicisin dedi diğeri yok dedi ama ben de iğne kullanıyorum tedbir amaclı önceki gebeliğim 22 haftalik kaybettiğim icin her türlü önlem alıyorum rabbim korusun yavrularimizi

Ben Plt değerin düşük gibi hatırladım yani kanın pıhtılaşmaması sorunu. O başkasıydı o zaman. Bende aynı dertten muzdaripim de, çiledaşımı arıyodum naptı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…