Yaşadıklarımız bile aynı kız ne tesadüf dimiKızlar selam
Bir süredir giremedim sayfalar dolmuş hemen
Ben bu hafta kontrole gidecektim ama yasak gelince gidemedim.
Idrar muhabbeti dönmüş ay bende de çok fena var O durum. Sürekli lavaboya gidiyorum sıkışmış olarak ama o kadar da çok birikmemiş oluyorAşırı şu içiyorum günde en az 2.5 litre çok susuyorum neden anlamadım. Şekerim mi oynuyor çözemedim.
17. haftadayım ilk gebelik ama ben de damar atması gibi bir şey hissediyorum alt karın bölgemde. Umarım bebek hareketidir zaten 1 ayı geçecek en son ultrasondan bu yana.
Bu arada cümleten hayırlı ramazanlar. Dilerim çok tatlı geçer ayınız.
Ben oruç tutamıyorum çünkü en fazla 2 saat sonra bulantim başlıyor tansiyonum düşüyor. Tek yemek de istemiyorum yemekleri eşime göre yapmak istiyorum iftara doğru. Öğünler şaşıyor ama alışacağız bu tempoya bir şekilde.
Ya bir de çok üzülüyorum ramazan böyle sakin geçince. Dostlar akrabalar hep sofrada buluşurduk.Iftar sofralarında dualarda buluşmak dileğiyle kızlar
Ayrılık cümlesi gibi oldu tobe tobe
aynı dert bende de var canim..tansiyonum cikiyo ondan oluuo sandim olcuyorum normal..tahammul edilir gibi degil sanki tepemi oyuyo biri kafami kimildatamiyorum agri degil acı resmen..gecen gece uyuyamadim kafami soguk suya soktum cok az rahatladim baska da yapcak biseyim yok caresizim resmenKızlar selam baş ağrılarından kurtulamıyorum hergün ağrımaya başladıgece olunca uykuya zor dalıyorum ağrı şiddetleniyor. parol da kesmiyo bazen. napicam bilmiyorum baş ağrısı çekenleriniz neler yapıyosunuz nasıl başa çıkıyosunuz
Daha erken olabilir hissetmek için. ben ilkini 25 te hissetmiştim. O zamana kadar herkes hissederken anlatırken, ben asla hiçbişey hissetmiyodum ve bunun için günlerce ağlamıştımYa ben niye hala damar seyirmesi kelebek kıpırtısı gibi belirtiler hissetmiyorum 17.haftanın içinde olmama ragmen henüz hiç böle bsy hissetmedim
o eşler var ya isim konusunda kendi begendikleri olmayinca her isme bir kulp bulurlar hic merak etme ne teklif edersen et muhakkak bi kusuru vardırBen de çok beğeniyorum o ismi ama eşim dalga geçti (ikimiz de öğretmeniz) öğretmenlerde zümre sistemi var ya o ne zümre gibi dedi
Ben de sorarken hiç o açıdan düşünmemiştim ama bizimki işteHiç o açıdan düşünmemiştim bu güzel ismi. Siizn mi kanda pıhtılaşmama probleminiz vardı buarada
Aynen valla hepsine bişey dedi. Ben de onun bulduklarına bişey buluyorum bakalım ne olacako eşler var ya isim konusunda kendi begendikleri olmayinca her isme bir kulp bulurlar hic merak etme ne teklif edersen et muhakkak bi kusuru vardır
Canim ilk normalYa ben niye hala damar seyirmesi kelebek kıpırtısı gibi belirtiler hissetmiyorum 17.haftanın içinde olmama ragmen henüz hiç böle bsy hissetmedim
oglumda hic sıkıntı cekmemistim ismi dogmadan hazirdı oglan olursa kesin onu koycam diyordum koydum o yuzden tartismaya acik bi konu bile degildi..ama simdi isim zor hem kafamda bi isim yok hemde kız ismine hiç çalışmamışım onu farkettim..bütün stoğum erkek ismiAynen valla hepsine bişey dedi. Ben de onun bulduklarına bişey buluyorum bakalım ne olacak
Oda ne kız ben baş ağrisinin gebelikten dolayi artar kan basincindan olduğunu duşunuyordum doktorlar oyle diyor mantiklida geldibugun konustugum tum arkadaslarim kuzenlerin akrabalarim ve burda sizlerde dahil olmak uzere kac kisiden bas agrisi ve bazı tuhaf belirtiler duydum sayamadim..hic normal degil bence bu durum kesin bi aciklamasi var icimden bi ses bu 5g muhabbetiyle ilgili diyor ve chemtrails jetlerinden saldiklari zehirlerden baska bisey degil bunun sebebi
Çalışmadığın yerden mi geldioglumda hic sıkıntı cekmemistim ismi dogmadan hazirdı oglan olursa kesin onu koycam diyordum koydum o yuzden tartismaya acik bi konu bile degildi..ama simdi isim zor hem kafamda bi isim yok hemde kız ismine hiç çalışmamışım onu farkettim..bütün stoğum erkek ismi
Alakası yok aslında çağrıştirmis olabilir bana gore cok asil bir isimBen de çok beğeniyorum o ismi ama eşim dalga geçti (ikimiz de öğretmeniz) öğretmenlerde zümre sistemi var ya o ne zümre gibi dedi
Ilk gebelik ise normal hissetmemenYa ben niye hala damar seyirmesi kelebek kıpırtısı gibi belirtiler hissetmiyorum 17.haftanın içinde olmama ragmen henüz hiç böle bsy hissetmedim
Evet 20.haftaua kdr normal diye biliyorum ama. Burda hissedenler var ya o yüzden merak ettimIlk gebelik ise normal hissetmemen
Erkekler isim konusunda bu sonradan cıkan entel dantel isimleri begenmiyor benm eşimde öle kabul etmiyor söylediğimdeAlakası yok aslında çağrıştirmis olabilir bana gore cok asil bir isimbenim eşimde seninki gibi dalga geçmişti kızımıza isim koyarken kızım 5 yaşında asel ismini soylemistim oda neymis aselsan falan demisti o aklima geldi sonuc olarak Zeynep Nisa kurduk o zeynep bende nisa olsun istedim ortaklaşa bahtlari acik olsun isimde onemli tabi
Tabiki isim çok önemli. Bi de ben Din Kültürü öğretmeniyim o coğrafya. İlla dini isim olmak zorunda değil ama bazı isimler de hem dinde anlamı çok güzel hem telaffuzu güzel söylüyorum yok sen hep dini isimler söylüyorsun diyor pfffAlakası yok aslında çağrıştirmis olabilir bana gore cok asil bir isimbenim eşimde seninki gibi dalga geçmişti kızımıza isim koyarken kızım 5 yaşında asel ismini soylemistim oda neymis aselsan falan demisti o aklima geldi sonuc olarak Zeynep Nisa kurduk o zeynep bende nisa olsun istedim ortaklaşa bahtlari acik olsun isimde onemli tabi
Bende senin gibi muallâktayım genetik uzmanı sonuçlarıma risk yok dedi iki ayrı kadin doğumcaya gösterdim biri tasiyicisin dedi diğeri yok dedi ama ben de iğne kullanıyorum tedbir amaclı önceki gebeliğim 22 haftalik kaybettiğim icin her türlü önlem alıyorum rabbim korusun yavrularimiziBen de sorarken hiç o açıdan düşünmemiştim ama bizimki işte
Evet canım pıhtılaşma var dedi bi doktor. Üç doktor yok dedi. Sadece şuan devam ettiğim doktor bence var riske atmayalım dedi. Öyle muallâkta ama iğne kullanıyorum
Ben Plt değerin düşük gibi hatırladım yani kanın pıhtılaşmaması sorunu. O başkasıydı o zaman. Bende aynı dertten muzdaripim de, çiledaşımı arıyodum naptı diyeBen de sorarken hiç o açıdan düşünmemiştim ama bizimki işte
Evet canım pıhtılaşma var dedi bi doktor. Üç doktor yok dedi. Sadece şuan devam ettiğim doktor bence var riske atmayalım dedi. Öyle muallâkta ama iğne kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?