- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Ben bu sözü not edicem. Çok doğru...Nasip canım üzülme sen de.bazen nasip değilmiş deyip geçmek gerekiyor. Tevekkül iç huzurumuzu sağlıyor. Geçen trt belgeselde bi söze denk geldik eşimle o kadar hoşumuza gitti ki. Belgeselde fakir bi ülkedeki bi insanla konuşuyordu konuşmacı. Çok fakir bi ülke çok ağır şartlar altında yaşayan insanlardan biriydi. Dedi ki "elimizde olmayan değiştiremeyeceğimiz şeyler yüzünden neden mutsuz olup üzülelim ki. Olanla sahip olduklarımızla mutlu olmayı biliyoruz. Bu kadar huzurlu olmamızın sebebi bu " dedi. Çoğumuz bunu yapmıyoruz işte. Mutsuzluğumuz ondan
Inşallah canm benim o günleri görürüz hepimizÖyle canım. Unutulmuyor acılar ama geçiyor zamanla. Bebeğin doğduğunda onun mutluluğu hafifletecek bunları
Gıcık etmek değilde ne biliyim romantik biri değilim işte takılmayı seviyorum hem iyi hem kötüÇok tripkar bir çiftizGicik mi etmeyi seviyorsun? Ay Allah kimsenin bozmasin huzurunu amin amin koca gobeklilerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Aynen bendr de demir hapindan sonra olduYasak bitince bi deneyeyim onu. Ay kayisilar da ciksa bir an once de yesek
Ay kızlar bir de bir şey diyeceğim size. Ben henüz çok kilo almaya başlamadım ama göbeğim çıktı. Ve yan taraflarımda çatlak oluşuyor. Kırmızı kırmızı başlamış ve çok kaşınıyor.Daha erken değil mi ya Annemin de çatlak olmuş hep
Doktor gebelikte soğuk almayla olur enfeksiyondan olur bol su iç ayaklarını sıcak tut takip et dedi insan hemen her şeyden korkuyorDirek bebeğe Bi zararı olcagını sanmıyorum ben böbrek agrısının ama senn için zor Bi durum ağrıması
Bebek yağım var onu kullanıyorum. 2 günde 1 sürüyordum ama günde 2 defa sürücem galiba artikGıcık etmek değilde ne biliyim romantik biri değilim işte takılmayı seviyorum hem iyi hem kötü
Çatlaklar için krem yağ kullannıyomusun
Bunun birlikte vitamin ilacı alıyor Musun CanımFerrum hausmann fort verdi bana
Çok tripkar bir çiftizGicik mi etmeyi seviyorsun? Ay Allah kimsenin bozmasin huzurunu amin amin koca gobeklilerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Aynen bendr de demir hapindan sonra olduYasak bitince bi deneyeyim onu. Ay kayisilar da ciksa bir an once de yesek
Ay kızlar bir de bir şey diyeceğim size. Ben henüz çok kilo almaya başlamadım ama göbeğim çıktı. Ve yan taraflarımda çatlak oluşuyor. Kırmızı kırmızı başlamış ve çok kaşınıyor.Daha erken değil mi ya Annemin de çatlak olmuş hep
Bebek yağım var onu sürüyorum şimdi. Anlamadığım ne kadar erken oldu. Göbeğim büyüyor ama yanlarım çatlıyor. Kilo da almadım ki. Benim cilt zaten çok hassastı güneş yediğinde baloncuk olurdu, yapi ve genetik ise olay ben yandimÇatlak kremin yok mu sür canım biraz genetik birazda yapıyla ilgili bu durum benim zaten vardı ergenlikten kalma ödüm kopuyor harita gibi olcam diye bol bol nemlendir vücudunu.
Bebek yağım var onu sürüyorum şimdi. Anlamadığım ne kadar erken oldu. Göbeğim büyüyor ama yanlarım çatlıyor. Kilo da almadım ki. Benim cilt zaten çok hassastı güneş yediğinde baloncuk olurdu, yapi ve genetik ise olay ben yandim
Harita gibi olmazsın kız en fazla ne kadar çatlayabilir
Enfeksiyon kapmış olabilirsin kum döküyorda olabilirsin ama.emin oldugum bisi var taş düsurmuyorsun eger oyle olsaydı suan burda yaziyor bile olamazdın merak etme Allah kimseye,dusmanima bile o acıyò vermesin baska bisey o ..sen bol bol su ic canim gecer.insallahDoktor gebelikte soğuk almayla olur enfeksiyondan olur bol su iç ayaklarını sıcak tut takip et dedi insan hemen her şeyden korkuyor
Bu çok fena olmuş ya. Doğumdan sonra geçmiyor mudur kiÖyle deme vallahi bazen instada görüyorum aman Allahım diyorumyağımızı kremimizi sürelim de gerisi Allah kerim..
çatlak asla geçmez ki..malesefBu çok fena olmuş ya. Doğumdan sonra geçmiyor mudur kiBol bol yaglanayim bari güreşçi gibi
Bu çok fena olmuş ya. Doğumdan sonra geçmiyor mudur kiBol bol yaglanayim bari güreşçi gibi
Aynen yapacak bir şey yokÇatlaklar geçmiyor canım belki sporla filan sıkılaşır bir zaman sonra rengi açılır ama tamamen eski haline dönmüyor.Boşver yağlan ona rağmen de çatlarsa kendi ayıbı
Arkadaşlar çok güzel Alize pofiduk ipten bebek battaniye ve portre bebe yapılmış çok kolay.hem bizim bebekler kışın gelecek inşallah tam onlara göre tavsiye ederim
Canım genetik olma ihtimali yüksek. Hiç krem kullanmayıp çatlayan da var, krem kullandığı halde çatlayan da var. Sen şimdiden önlemini al, krem sürmeyi ihmal etme.Aynen yapacak bir şey yokErken başladı bakalım kısmet
Öyle yapayım en azından dikkat etmedim dememCanım genetik olma ihtimali yüksek. Hiç krem kullanmayıp çatlayan da var, krem kullandığı halde çatlayan da var. Sen şimdiden önlemini al, krem sürmeyi ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?