2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben bu sözü not edicem. Çok doğru...

Gıcık etmek değilde ne biliyim romantik biri değilim işte takılmayı seviyorum hem iyi hem kötü
Çatlaklar için krem yağ kullannıyomusun

Direk bebeğe Bi zararı olcagını sanmıyorum ben böbrek agrısının ama senn için zor Bi durum ağrıması
Doktor gebelikte soğuk almayla olur enfeksiyondan olur bol su iç ayaklarını sıcak tut takip et dedi insan hemen her şeyden korkuyor

Gıcık etmek değilde ne biliyim romantik biri değilim işte takılmayı seviyorum hem iyi hem kötü
Çatlaklar için krem yağ kullannıyomusun
Bebek yağım var onu kullanıyorum. 2 günde 1 sürüyordum ama günde 2 defa sürücem galiba artik Çok erken ama niyeyse başladı benim Bir de karnım büyüyor ama niye yanlarım çatlıyor karnım değil de anlamadım hiç.

Arkadaşlar çok güzel Alize pofiduk ipten bebek battaniye ve portre bebe yapılmış çok kolay .hem bizim bebekler kışın gelecek inşallah tam onlara göre tavsiye ederim

Eklentiler

• A8F0DDE7-DD04-4717-AAC5-8934689CD644.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 42

Çatlak kremin yok mu sür canım biraz genetik birazda yapıyla ilgili bu durum benim zaten vardı ergenlikten kalma ödüm kopuyor harita gibi olcam diye bol bol nemlendir vücudunu.

Çatlak kremin yok mu sür canım biraz genetik birazda yapıyla ilgili bu durum benim zaten vardı ergenlikten kalma ödüm kopuyor harita gibi olcam diye bol bol nemlendir vücudunu.
Bebek yağım var onu sürüyorum şimdi. Anlamadığım ne kadar erken oldu. Göbeğim büyüyor ama yanlarım çatlıyor. Kilo da almadım ki. Benim cilt zaten çok hassastı güneş yediğinde baloncuk olurdu, yapi ve genetik ise olay ben yandim
Harita gibi olmazsın kız en fazla ne kadar çatlayabilir

Kızlar gerçekten çok bunaldım yürüyememek oksijen alamamak beni çok zorluyor çok bunalıyorum ağlıyorum sıkıntıdan bu virüs illeti bir an evvel geçse bi tatil yapsak diyorum ama bi yandan korkuyorum siz tatil konusunda ne düşünüyorsunuz

Öyle deme vallahi bazen instada görüyorum aman Allahım diyorum yağımızı kremimizi sürelim de gerisi Allah kerim..

Eklentiler

• ugfwK22rnaDpTQmZw0jvLHI0yjNy7gxo_med.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 32
Doktor gebelikte soğuk almayla olur enfeksiyondan olur bol su iç ayaklarını sıcak tut takip et dedi insan hemen her şeyden korkuyor
Enfeksiyon kapmış olabilirsin kum döküyorda olabilirsin ama.emin oldugum bisi var taş düsurmuyorsun eger oyle olsaydı suan burda yaziyor bile olamazdın merak etme Allah kimseye,dusmanima bile o acıyò vermesin baska bisey o ..sen bol bol su ic canim gecer.insallah

Son düzenleme:
Bu çok fena olmuş ya. Doğumdan sonra geçmiyor mudur ki Bol bol yaglanayim bari güreşçi gibi

Çatlaklar geçmiyor canım belki sporla filan sıkılaşır bir zaman sonra rengi açılır ama tamamen eski haline dönmüyor. Boşver yağlan ona rağmen de çatlarsa kendi ayıbı

Arkadaşlar çok güzel Alize pofiduk ipten bebek battaniye ve portre bebe yapılmış çok kolay .hem bizim bebekler kışın gelecek inşallah tam onlara göre tavsiye ederim

Bende bu yünün düz battaniyesini görmüştüm canım. Çok beğenmiştim, bu da güzelmiş. Hem bunu örmek için şiş ya da tığ gerekmiyor. Elle yapıyosun, o yüzden evde kapalı kalmışken yapabileceğimiz bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…