2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Arkadaşlar çok güzel Alize pofiduk ipten bebek battaniye ve portre bebe yapılmış çok kolay .hem bizim bebekler kışın gelecek inşallah tam onlara göre tavsiye ederim
Bende bu ipten kızımın bebek battaniyesi duruyor cok guzel yumusacik pembe renkte

Cilt anatomisine inmek lazım bunu anlamak için sanırım ben yıllardır aynı kilo olmana ragmen bacaklarım hep çatlak önlemede almamıştım o zamanlar smdi liearc aldım badem yagı bide dönüşümlü kullanıyorum bende inş cok çatlamayız

Walla ben her türlü gitmeyi düşünüyorum eger 2.treamester bitmezse korona bitene kdr

Aynen öyle canım gerçekten çok kullanışlı internette çok güzel anlatılıyor .

Dr un niye ilaç vermedi ki çok yakın arkadaşım kadın doğumcu o da söyledi , kendi dr um da bulantı , kusma da prilam kullanabilirsin diye . Hatta günde 4 diyorlarmış ama 6 ya kadar hiçbir zararı yokmuş .
Dr doğal bir süreç bu şekilde geçireceksin , bulantı olması herşeyi normal olduğunu gösterir dedi, kaldı ki Ben su bile içemiyordum zaten, ne yesem ne içsem kusuyordum yani ilaç da durmazdı midemde.

Ben 07 mayısta gideceğim kontrole , o zaman belli olur diye düşünüyorum eğer gösterirse tabii İnanılmaz merak ediyorum , normalde hislerime güvenirim hamile olduğumu bile test yapmadan önce biliyordum hiçbir belirtim olmamasına rağmen ama cinsiyet konusunda hiçbir şey hissetmiyorum nedense. Bebişe gelen hediyeler dışında hiçbirşey alınmadı yani cinsiyeti bekledim açıkçası ama bu seferde salgın var dışarı da çıkıp alamam , bakalım hayırlısı olsun bekleyeceğiz artık. Çok sevindim senin adına kız olmasına , sanırım bende kız istiyorum anneye arkadaş diye düşünüyorum kız çocuğu , hayırlısı olsun CNm , sevgiler

Kızlar 1. Hamileligimde eczaneden aloverali bir krem kullanmıştım zaten yapımda da var sanırım tek bir çatlak bile olmadı ne batakta ne karında tavsiye ederim

Ooo daha iki hafta var. Aynen o zamana daha iyi, kesinleşmiş olur bari. Hayırlısı olsun hadi bakalım kız çocuğu çok iyi ya ikisinin de güzellikleri farklı farketmez gerçi hayırlısı artık

Neyle ilgili çözülmüyor dediğin gibi. liearc çok gördüm araştırırken, memnun musun sen peki Kaça almştın
Günaydın kızlar
Günaydın :)

Kızlar 1. Hamileligimde eczaneden aloverali bir krem kullanmıştım zaten yapımda da var sanırım tek bir çatlak bile olmadı ne batakta ne karında tavsiye ederim
Aloeveralı bebek yağım var o olur mu?

Ooo daha iki hafta var. Aynen o zamana daha iyi, kesinleşmiş olur bari. Hayırlısı olsun hadi bakalım kız çocuğu çok iyi ya ikisinin de güzellikleri farklı farketmez gerçi hayırlısı artık
Canım nasılsın ? Cinsiyetin belli oldu mu

Kizlar simdi ben onceden omega kullaniyordum doktorum bu hafta elevit ve gyno fenol sanol kan hapi verdi sormayi unuttum bir dahaki kontrolum 2 hafta sonra 3unu icsem bisey olurmu omegayi birakayimmi bilemedim omega icen var mi aranizda

Canım nasılsın ? Cinsiyetin belli oldu mu
İyiyim hamdolsun canım sen nasılsın ?
Cinsiyet kıza benzetiyorum dedi doktor ama kesin değil değişebilir dedi tam anlamıyla sevinemedim onun için bi kesinleşseydi iyiydi
Senin kızdı dimi yanlış hatırlamıyorsam

Ya ben niye hala damar seyirmesi kelebek kıpırtısı gibi belirtiler hissetmiyorum 17.haftanın içinde olmama ragmen henüz hiç böle bsy hissetmedim
Benim ilk olmamasına rağmen bende hissetmiyorum yalnız değilsin

Ne zaman gideceksin tekrar ?
Evet canım kız benim

Kızlar selam ben Kasım annelerindenim ama sizi de takip ediyorum sohbetiniz çok hoş
Mermaid1991 canım ben ilk gebeliğimde hiç çatlamadım dönüşümlü olarak organik kakao yağı, shea yağı ve hindistan cevizi yağı sürdüm sabah akşam, sana da öneririm. Başlarsa lierac kullanmıştım ama sonradan araştıdığımda çok fazla katkı maddesi olduğunu gördüm bıraktım. Bebe yağından çok verim alınmıyor diye biliyorum kullanan arkadaşlarım çatlamıştı çünkü sanırım yeterli elastikiyet kazandırmıyor cilde.
Söylemeden geçemeyeceğim Necla34 grubun en sevimlilerindensin hep gülerek okuyorum yorumlarını
taydin sohbetin aranıyor bu arada nerelerdesin grubun ablası gibisin paylaştığın bilgiler ve sohbetin çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…