2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Allah yardımcımız olsun inşallah ilk çocuğumda hiç böyle olmadım hatta hiç baş agrısı bile çekmedim .sabah iyiydim biraz şimdi gene arttı.sanki boynum tutulmuş ama anlamadım ki artık
Soğuk kompres yap canım ensene iyi geldi biraz dün yapınca

Bebek bakımıyla ilgili kapsamlı bilgi veren hangi kaynağı önerirsiniz? Kitap, blog, internet sitesi, youtube kanalı olabilir.

Ben baya bir kitap siparişi verdim ama henüz gelmediler. Ayşe Öner’in Hamilelik, Bebek ve Bakım kitabını ve Elif Pınar Çakır’ın Bebekler Ne İster kitabını tercih ettim. Birkaç tane de tecrübelere dayananan kitap tercih ettim Çakma Anne, Kasmadan Annelik, Kötü Alışkanlıklara İyi Öneriler gibi.

rino var avamis var . Avamis şuan piyasada yok bir kaç tane daha var elime ne gelirse sıkıyorum çünkü gerçekten bahar hatta yaz döneminde de devam ediyor . Çok fena oluyorum
Allah yardımcımız olsun ama iyiki söyledin sıktım spreyi nasıl iyi geldi anlatamam.korkuyodum kullanmaya boşuna acı çekiyordum.

Ben de birkaç saat önce üç kitap sipariş ettim. Mahallenin en mutlu bebeği, Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler ve Yeni annelere mucize çözümler. Yalnız hepsi çeviri. Bir de yazarı türk olan, türkiye şartlarında yazılmış bir kitap istiyorum. Aldığınız kitapları inceleyince en çok hangisini beğendiğinizi bana söyler misiniz?

Hahahah kız o ne ekmek yemek öyle seninkinin sebebi belli oldu
Şu yasak kalksın da akşam yürüyüşe cikcam ben. Bagirsaklarimiz dugum olacak
Ay biz mıçmıç bi ciftiz ya. Ağzını burnunu mincirasim geliyor. Aslında ben eskiden böyle değildim. Eşimle tanıştıktan sonra böyle oldum. Ben ona oyun oynatmiyorum saatlerce o da telefonuma izin vermiyor saatlerce

Mahallenin en mutlu bebeği kitabını ben de alacaktım fakat stokta bulamadığım için alamamıştım İdefix ve kitapyurdunda stok yoktu. Tabiki incelediğimde size bilgi veririm. Ayşe Öner’in kitabını Aslı Kızmaz’ın videolarından, kitap öneri sayfalarından ve yanlış hatırlamıyorsam Buse Terim’in kitap önerileri arasından görmüştüm. Bebekler Ne İster ve özellikle Mahallenin en mutlu bebeği kitabını yeni doğum yapmış bir arkadaşım önerdi.

Ee karsılık lı işte adam trip atmakta haklı o zaman ne güzel severim öle çiftleri de ama ben öle değilim ugrasmayı severim ama hep çiplik peşindeyim sanırım şaka vi yana Allah bozmasın cnm huzurlu sağlıklı günler dogum lar hayatlar nasip etsin hepimize

Bende illiadin sürekli kullanıyorum mecbur çünkü agriyan başla yaşıyosunda tıkali burunla yasanmiyor..ustelik daha beter oluyo burnumu acmayinca kafam hepten patliycak gibi oluyo zincirleme hepsi geliyo arkadan.

Kızlar sağ böbreğimde ağrı var bir saattir iki dk geçiyo geri geliyor oturunca hafifliyor anlamadım internette enfeksiyon, taş, büyüme, bebek çok sebep var doktora yazdım cevap vermedi daha bebeğe bir zararı olur mu

Canım bende de kabızlık oldu şu demir hapından ve vitaminden sonra. Gün kurusu ya da kayısı yiyip üstüne su içtim, çok iyi geldi. Tavsiye ederim.

Haha bingooo bildin ayy isra da güzelmiş aslında canım ya listeme ekliyim.bence de en güzeli tek isim yaa bu sefer tek isim koymak istiyorum ben de Allah sağlık versin de

Direk bebeğe Bi zararı olcagını sanmıyorum ben böbrek agrısının ama senn için zor Bi durum ağrıması

Çok tripkar bir çiftiz Gicik mi etmeyi seviyorsun? Ay Allah kimsenin bozmasin huzurunu amin amin koca gobeklilerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Canım bende de kabızlık oldu şu demir hapından ve vitaminden sonra. Gün kurusu ya da kayısı yiyip üstüne su içtim, çok iyi geldi. Tavsiye ederim.
Aynen bendr de demir hapindan sonra oldu Yasak bitince bi deneyeyim onu. Ay kayisilar da ciksa bir an once de yesek

Ay kızlar bir de bir şey diyeceğim size. Ben henüz çok kilo almaya başlamadım ama göbeğim çıktı. Ve yan taraflarımda çatlak oluşuyor. Kırmızı kırmızı başlamış ve çok kaşınıyor. Daha erken değil mi ya Annemin de çatlak olmuş hep

Amin canim cümlemizin insallah saglikla zamaninda gelsinler yavrularimiz
Aradan 5 yil gecti vücudumuz biz farkında olmadan değişime uğrayabiliyor tabi fazla ara vermemek gerek her zaman herşey planladığımız gibi olmuyor

rabbim zorlastirmasin bende sıkıntı yoktu aslında erken doğumumun sebebini öğrenemedim doktorum da hiçbirşekilde budur diyemeyiz dedi.ekmegi yokmuş yavrumun bu dünyada aklıma geldikçe kötü oluyorum

Haha bingooo bildin ayy isra da güzelmiş aslında canım ya listeme ekliyim.bence de en güzeli tek isim yaa bu sefer tek isim koymak istiyorum ben de Allah sağlık versin de
Evet İsra ve Hilal i yazmayı unutmuşum o da favorim. İsim çok bende dediğim gibi aynen canım iki isim karakter üzerinde de iyi bi etki bırakmıyormuş bi de zaten biri kullanılıyor diğeri boşuna gibi. Amin canım benim

Nasip canım üzülme sen de.bazen nasip değilmiş deyip geçmek gerekiyor. Tevekkül iç huzurumuzu sağlıyor. Geçen trt belgeselde bi söze denk geldik eşimle o kadar hoşumuza gitti ki. Belgeselde fakir bi ülkedeki bi insanla konuşuyordu konuşmacı. Çok fakir bi ülke çok ağır şartlar altında yaşayan insanlardan biriydi. Dedi ki "elimizde olmayan değiştiremeyeceğimiz şeyler yüzünden neden mutsuz olup üzülelim ki. Olanla sahip olduklarımızla mutlu olmayı biliyoruz. Bu kadar huzurlu olmamızın sebebi bu " dedi. Çoğumuz bunu yapmıyoruz işte. Mutsuzluğumuz ondan

Aynen öyle gecmisi kurcalamamak ileriye bakmak gerekiyor doktorum da öyle söyledi anne yüreği işte

Allah yardımcımız olsun ama iyiki söyledin sıktım spreyi nasıl iyi geldi anlatamam.korkuyodum kullanmaya boşuna acı çekiyordum.
İyi hadi sevindim lokal olan şeylerden çok korkma . Burun spreyi , göz damlası bu sıralar yapışık yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…