Su an şüpheleneceğim bi kıpırtı yokki sonradan AA bebekmiş diyebileceğim sadece karnımda Bi kütle var ayrıca kabızlık cekiyorum ondan Baska bsy hissetmiyorum beni cok rahatsız ediyo
Ay valla evet acaba paralel evrende filan yakın arkadaş mıydık ya da ne bileyim ikiz miydik eşime bile anlatıyorum
Zaten telefonda çok oynayınca diyor ki kadınlar kulübündeki arkadaşınla mı konuşuyorsun diyor
Kızlar merhabalar ☺ uzun zamandır giremiyorum yazılanlar epey birikmiş hepsini okumam da imkansız,oruç tutan var mı içinizde onu merak ettim. Bir de Necla34
cinsiyet tahminin tuttu bende ☺
rino var avamis var . Avamis şuan piyasada yok bir kaç tane daha var elime ne gelirse sıkıyorum çünkü gerçekten bahar hatta yaz döneminde de devam ediyor . Çok fena oluyorum
Kızlar merhaba ben doktordan geldim şikayetlerim vardi doktor ilaç yazdi 2 çeşit fitil bitane toz ilaç bide antibiyotik verdi bende dedim hocam zararli olmaz mi bebek artik buyuk dedi ben ona göre yazdim iç dedi bebiş iyi dedi muayne etti ağrilarimi soyledim cok normak bebek ters dedi cunku ayaklarin rahmin içine doğru aşşağida dedu hatta gösterdiyandik valla ben ultrasona koyar koyarmaz bebeğin erkek olduğunu biliyorsunuz dime dedi evet dedik
Valla bir gün buraya çok takılmışım tribini bile yedim
Bu ara çok takılamadığım için aramız iyi şimdik.
Yalnız bu kabızlık bende de var 4 gündür. Salata yiyorum bol bol ama yine de var. Egzersiz mi yapmak lazım acaba?
Bak altta örnek ölçüm var . Gittiğin haftanın ölçümleri gayet iyi çıkmış. Birde mm lik ölçümler biraz kaydırsa noktayı farklı çıkacak. İlk zamanlarda kese var mı , bebek gelişiyor mu bunlar daha önemli . Makina kaliteli olmaz , eski olur ölçüm net olmaz bunlara takılma daha ilerleyen haftalarda önemli bebeğin kilosu boyu
Ilk defa kilosu yazınca mutlu oldum canim farkli bir duygu merak ediyorum normal mi degil mi insallah hersey yolunda giderde kucagimiza alırız insallah
Valla bir gün buraya çok takılmışım tribini bile yedim
Bu ara çok takılamadığım için aramız iyi şimdik.
Yalnız bu kabızlık bende de var 4 gündür. Salata yiyorum bol bol ama yine de var. Egzersiz mi yapmak lazım acaba?
Neyse ki bizde öle trip yok herkes kafasına göre takılıyo sürekli ilgi göstermekten de görmekten de hoşlanmıyorum yay burcu olarak bana eğlence verin yoksa gözüme gözükmeyin diyenlerdenim valla egzersiz denemedim ama yürüsem iyi gelcek gibi sanki kayısı komposto boş su herseyi deniyorum su an bakalım hesapladım 3 günde 3 ekmek yemişim sadece ekmek yani bide bunun ekstraları var oturamayavagım yakında
Ilk defa kilosu yazınca mutlu oldum canim farkli bir duygu merak ediyorum normal mi degil mi insallah hersey yolunda giderde kucagimiza alırız insallah