2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İlk hamileliğin üzülme hissedersin o zaman aaa daha öncede böyle oluyordu bebekmiş dersin ❤
Su an şüpheleneceğim bi kıpırtı yokki sonradan AA bebekmiş diyebileceğim sadece karnımda Bi kütle var ayrıca kabızlık cekiyorum ondan Baska bsy hissetmiyorum beni cok rahatsız ediyo

Hahahha evet sefişiyoruz biz deseydin benim eşim alıstı artık sormuyor bakıyo ekran pembiş pembiş anlıyor

Selam kızlar.
Bugün e-bebekte babyjem markasında indirim vardı. Ben bildirene kadar ürünler tükendi.
Bu seti aldım 109
l

Eklentiler

• Adsızabyjem.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar merhabalar ☺ uzun zamandır giremiyorum yazılanlar epey birikmiş hepsini okumam da imkansız,oruç tutan var mı içinizde onu merak ettim. Bir de Necla34 cinsiyet tahminin tuttu bende ☺
Ben tutuyorum canım dün hiç hissetmedim baya rahattım da bugün nedense içim çekiliyor sürekli

Ben rinoclenil sprey kullanıyorum canım sen hangi spreyi kullanıyorsun ?

rino var avamis var . Avamis şuan piyasada yok bir kaç tane daha var elime ne gelirse sıkıyorum çünkü gerçekten bahar hatta yaz döneminde de devam ediyor . Çok fena oluyorum

Doktor bile bilmene şaşırmıyor necla

Hahahha evet sefişiyoruz biz deseydin benim eşim alıstı artık sormuyor bakıyo ekran pembiş pembiş anlıyor
Valla bir gün buraya çok takılmışım tribini bile yedim
Bu ara çok takılamadığım için aramız iyi şimdik.
Yalnız bu kabızlık bende de var 4 gündür. Salata yiyorum bol bol ama yine de var. Egzersiz mi yapmak lazım acaba?

Ilk defa kilosu yazınca mutlu oldum canim farkli bir duygu merak ediyorum normal mi degil mi insallah hersey yolunda giderde kucagimiza alırız insallah

Neyse ki bizde öle trip yok herkes kafasına göre takılıyo sürekli ilgi göstermekten de görmekten de hoşlanmıyorum yay burcu olarak bana eğlence verin yoksa gözüme gözükmeyin diyenlerdenim valla egzersiz denemedim ama yürüsem iyi gelcek gibi sanki kayısı komposto boş su herseyi deniyorum su an bakalım hesapladım 3 günde 3 ekmek yemişim sadece ekmek yani bide bunun ekstraları var oturamayavagım yakında

Ilk defa kilosu yazınca mutlu oldum canim farkli bir duygu merak ediyorum normal mi degil mi insallah hersey yolunda giderde kucagimiza alırız insallah
Bnce normal bende 15+3 ken gittiğimde 100 gram demişti ben cok yerden bakıyorum normaldi senn kide normal 14. haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…