- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Evet canım kesin deyince bugün ilk defa bişeyler alayım dedim dayanamadım artıkCok tatli canim takimla ayakkabi yeni mi aldin
Anladim canim kesin dememiş ama kesinleşmeden ben kimseye demedim 2 kere daha gittim o zaman kesin diyince soyledim hayirlisi olsun hakkinda canim bide bu 3D ultrasonu doktorun normal ultrasonla mi cekti bende istiyorum boyle 3DHayır kesin değil değişebilir kendini çok şartlandırma demişti ama o kız deyince bi haftadır kıza alışmıştımben bugün başka bi doktora gittim bacakları kapatıyor onun için yanılmıştır diğer doktor dedi
Yaa bizim aile öyle olmuyor işte.ablalarım kiloları vermek için çok uğraştılar.küçük ablam en sonunda 4 ay diyetisyene gitti öyle verdi.büyük ablam da resmen ölüm orucuna girdi de öyle verdi.bende de haşimato olduğundan hem şişkinlik yapıyor hem de milim milim kilo verdiriyor.geçen sene 61den 54e ininceye kadar neler çekmiştim.normal bir insan bir ayda 4/5 kilo verebilirken ben maksimum 2 kilo verebiliyordum ki günde 10.000 adım atıyordum :/Aslinda en guzel dönem emzirme dönemi ne yersen ye bol su icersen gebelik oncesi kilona dönuyosun. Yani ben oyle olmustum 5ayda vermistim kilolari.
Evet cok şükür iyi gidiyor simdilikTarifi cok zor olmali tahmin edebiliyorum. Şu 2 gunluk uzuntu bile beni mahvetti. Ama simdi sureclerimiz iyi gidiyor. Onlemlerimizi aliyoruz. Kotu olmasi icin hicbir sebep yok. Stres yapma lutfen. Bebeklerimizin yiyecegi kismet yazilmissa hicbir şey engelleyemez onları.
Cok güzeller rabbim giymeyi nasip etsinEvet canım kesin deyince bugün ilk defa bişeyler alayım dedim dayanamadım artık
Bikaç gün geride olması da kıza işaretti doktor da öyle deyince heralde kızdır artık dedim kıza benziyor dedi çünkü. Neyseki bişe almamıştım. Sağol canım evet bu 3 boyutlu hatta renkli ultrasonda da gösterdi tuşlara basınca renkli veya 3d oluyoduAnladim canim kesin dememiş ama kesinleşmeden ben kimseye demedim 2 kere daha gittim o zaman kesin diyince soyledim hayirlisi olsun hakkinda canim bide bu 3D ultrasonu doktorun normal ultrasonla mi cekti bende istiyorum boyle 3D
Amin canım çok teşekkürlerCok güzeller rabbim giymeyi nasip etsin
Ben soyledim benim doktorum ayrintili ultrasonla kariştirdi o şimdi olmaz falan filan dediBikaç gün geride olması da kıza işaretti doktor da öyle deyince heralde kızdır artık dedim kıza benziyor dedi çünkü. Neyseki bişe almamıştım. Sağol canım evet bu 3 boyutlu hatta renkli ultrasonda da gösterdi tuşlara basınca renkli veya 3d oluyodu
Cinsiyeti netleştirmek için öyle çok çok baktı canım. İlk defa bu doktora gittim ama şimdiye kadar ben de bu şekilde çıktı almamıştım hiç. Hatta bunu verince de tüh bulanık çıkardı felan dedi anlamadımBen soyledim benim doktorum ayrintili ultrasonla kariştirdi o şimdi olmaz falan filan dedi
Senin bu durumun aynisi bende yaşadım önceki gebeligimdeKızlar ben bugün başka bi doktora gittim. Kasık ve karın ağrım vardı. Yine enfeksiyon oluşmuş bi toz yazdı yine. Bi de bulantı ilacım bitmişti yazdırmaya gittim ama yazmadı neyse size başka bi haberim daha var. Bizim bebiş bana sürpriz yaptı bugün. ErkekmişSağlıklı mı dedim doktora. Muayeneyi bitireyim konuşcam sizinle dedi. Durdu ve evet bebeğimiz erkek dedi tabi ben şok nutkum tutuldu ama geçen hafta kız dedi dr dedim. Hayır kesinlikle erkek dedi. Şeysini de gösterdi hatta bana da. Bikaç kez sordum gösterdi o kadar kesin dese de ben hâlâ emin olamıyorum karmakarışık oldum ama hislerimin doğru çıktığına sevindim ben en baştan beri erkek hissediyorum buraya da bikaç kez yazdım tüylenmeden dolayı felan heralde öyle hissediyordum sonuç olarak eğer kesinse @Necla34 cım yanıldı çin takvimi tuttu bende. @Sinemsvdk canım geç okudum msjını sürpriz yaptın mı. Ben fotoğraftakileri aldım ve o şekilde söyledim eve gelince telefonda sordu da söylemedim kapattı dedim bacakları(o da doğru gösterip gösterip kapatıyodu) arada kaynadı eşim kız bildiği için şok oldu tabi Videoya da çektim tam bi komedi resmen
Çok sağol canımSenin bu durumun aynisi bende yaşadım önceki gebeligimde13.haftada kıza benziyor demişti 15.haftada kesin erkek biz sok olduk tabi oluyo böyle yanılmalar erken haftalarda hayırlısı olsun yinede sana kiz dendiğinde kaçıncı haftaydi
Çok sağol canımben buna daha çok sevindim erkek olduğu için değil öyle hissettiğim için. Bana geçen hafta 14+3 te kıza benziyor dedi. Bugün 15+3 bi gün ilerde gösteriyor erkek dedi. Eşim diyor haftaya yine değişir
Kendimi gördüm şuan evlendiğimde 61 kiloydum aradan 6 ay geçti 70 oldum haşimato olduğunu öğrendim. Geçen sene hem diyet hem sporla gittiğim yerlere ara öğünlerimi,yemeklerimi taşıyarak 70den 63e düştüm o da kaç ayı buldu bu yüzden korkuyorum çok kilo almaktanYaa bizim aile öyle olmuyor işte.ablalarım kiloları vermek için çok uğraştılar.küçük ablam en sonunda 4 ay diyetisyene gitti öyle verdi.büyük ablam da resmen ölüm orucuna girdi de öyle verdi.bende de haşimato olduğundan hem şişkinlik yapıyor hem de milim milim kilo verdiriyor.geçen sene 61den 54e ininceye kadar neler çekmiştim.normal bir insan bir ayda 4/5 kilo verebilirken ben maksimum 2 kilo verebiliyordum ki günde 10.000 adım atıyordum :/
Bende bugün bir bebek gördüm rüyamda oğlan çocuğu yolun ortasına bırakılmış arabayla annesini babasını aradım bulamadım sonra onu ben aldım. Birde hamile kalmadan önce rüyamda gelecekte bir oğlun olacak ismini kerim efe koy dediler ama pek tenezzül etmedim .p daha cinsiyeti belli değil doktor kıza benziyor dediKızlar aranızda bebeğinin cinsiyetini ruyasinda gören var mi ben dün gece ruyamda kucağımda bir bebek gördüm ne erkek nede kiz olduğunu anlayabildim kucucuk bebek konustu ve benim adimi asaf kurun dedi tabi adı üstünde rüya ama aklımda kaldı oyle
Katı canım aynı kalıp sabun gibi onu tencerede cam kavanozun içinde sıcak suyla eritip kullanıyorum sıvı olanını kesinlikle alma ilk başta bana aktar sıvı olanını satmaya çalıştı araştırınca öğrendim ki sıvı olan orijinal kakao yağı değilmiş haberin olsunCanım kakao yağı hangisinden aldın katı olan mı sıvı olan mı
Yalnız değilsin canım bana da bazen geliyorlarHayırlı geceler arkadaşlar sadece bende mi var anlamadım ama bazen agresifleşiyorum .yada şu karantina günleri yüzünden iyice gerginleştik
Haydaaaa bu sıpa resmen oynuyo senle annesiKızlar ben bugün başka bi doktora gittim. Kasık ve karın ağrım vardı. Yine enfeksiyon oluşmuş bi toz yazdı yine. Bi de bulantı ilacım bitmişti yazdırmaya gittim ama yazmadı neyse size başka bi haberim daha var. Bizim bebiş bana sürpriz yaptı bugün. ErkekmişSağlıklı mı dedim doktora. Muayeneyi bitireyim konuşcam sizinle dedi. Durdu ve evet bebeğimiz erkek dedi tabi ben şok nutkum tutuldu ama geçen hafta kız dedi dr dedim. Hayır kesinlikle erkek dedi. Şeysini de gösterdi hatta bana da. Bikaç kez sordum gösterdi o kadar kesin dese de ben hâlâ emin olamıyorum karmakarışık oldum ama hislerimin doğru çıktığına sevindim ben en baştan beri erkek hissediyorum buraya da bikaç kez yazdım tüylenmeden dolayı felan heralde öyle hissediyordum sonuç olarak eğer kesinse @Necla34 cım yanıldı çin takvimi tuttu bende. @Sinemsvdk canım geç okudum msjını sürpriz yaptın mı. Ben fotoğraftakileri aldım ve o şekilde söyledim eve gelince telefonda sordu da söylemedim kapattı dedim bacakları(o da doğru gösterip gösterip kapatıyodu) arada kaynadı eşim kız bildiği için şok oldu tabi Videoya da çektim tam bi komedi resmen
Değişmesin artık yaYok yok değişmez artık sağlıkla gelsin oğlusun bende cok merak ediyorum dsha ognemedim haftaya randevum var bakalim insallah gösterir bizimkide
Öyle valla eşime bakıp bak eşek sıpası naptı gördün mü diyorum eşek sıpası işte diyo nolacakHaydaaaa bu sıpa resmen oynuyo senle annesiSon kararımıymış iyice sorsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?