2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Anladim canim kesin dememiş ama kesinleşmeden ben kimseye demedim 2 kere daha gittim o zaman kesin diyince soyledim hayirlisi olsun hakkinda canim bide bu 3D ultrasonu doktorun normal ultrasonla mi cekti bende istiyorum boyle 3D

Aslinda en guzel dönem emzirme dönemi ne yersen ye bol su icersen gebelik oncesi kilona dönuyosun. Yani ben oyle olmustum 5ayda vermistim kilolari.
Yaa bizim aile öyle olmuyor işte.ablalarım kiloları vermek için çok uğraştılar.küçük ablam en sonunda 4 ay diyetisyene gitti öyle verdi.büyük ablam da resmen ölüm orucuna girdi de öyle verdi.bende de haşimato olduğundan hem şişkinlik yapıyor hem de milim milim kilo verdiriyor.geçen sene 61den 54e ininceye kadar neler çekmiştim.normal bir insan bir ayda 4/5 kilo verebilirken ben maksimum 2 kilo verebiliyordum ki günde 10.000 adım atıyordum :/

Evet cok şükür iyi gidiyor simdilik
rabbim kolaylik versin bizlere

Anladim canim kesin dememiş ama kesinleşmeden ben kimseye demedim 2 kere daha gittim o zaman kesin diyince soyledim hayirlisi olsun hakkinda canim bide bu 3D ultrasonu doktorun normal ultrasonla mi cekti bende istiyorum boyle 3D
Bikaç gün geride olması da kıza işaretti doktor da öyle deyince heralde kızdır artık dedim kıza benziyor dedi çünkü. Neyseki bişe almamıştım. Sağol canım evet bu 3 boyutlu hatta renkli ultrasonda da gösterdi tuşlara basınca renkli veya 3d oluyodu

Ben soyledim benim doktorum ayrintili ultrasonla kariştirdi o şimdi olmaz falan filan dedi

Ben soyledim benim doktorum ayrintili ultrasonla kariştirdi o şimdi olmaz falan filan dedi
Cinsiyeti netleştirmek için öyle çok çok baktı canım. İlk defa bu doktora gittim ama şimdiye kadar ben de bu şekilde çıktı almamıştım hiç. Hatta bunu verince de tüh bulanık çıkardı felan dedi anlamadım

Senin bu durumun aynisi bende yaşadım önceki gebeligimde 13.haftada kıza benziyor demişti 15.haftada kesin erkek biz sok olduk tabi oluyo böyle yanılmalar erken haftalarda hayırlısı olsun yinedesana kiz dendiğinde kaçıncı haftaydi

Çok sağol canım ben buna daha çok sevindim erkek olduğu için değil öyle hissettiğim için. Bana geçen hafta 14+3 te kıza benziyor dedi. Bugün 15+3 bi gün ilerde gösteriyor erkek dedi. Eşim diyor haftaya yine değişir

Yok yok değişmez artık sağlıkla gelsin oğlusun bende cok merak ediyorum dsha ognemedim haftaya randevum var bakalim insallah gösterir bizimkide

Kendimi gördüm şuan evlendiğimde 61 kiloydum aradan 6 ay geçti 70 oldum haşimato olduğunu öğrendim. Geçen sene hem diyet hem sporla gittiğim yerlere ara öğünlerimi,yemeklerimi taşıyarak 70den 63e düştüm o da kaç ayı buldu bu yüzden korkuyorum çok kilo almaktan

Kızlar aranızda bebeğinin cinsiyetini ruyasinda gören var mi ben dün gece ruyamda kucağımda bir bebek gördüm ne erkek nede kiz olduğunu anlayabildim kucucuk bebek konustu ve benim adimi asaf kurun dedi tabi adı üstünde rüya ama aklımda kaldı oyle

Bende bugün bir bebek gördüm rüyamda oğlan çocuğu yolun ortasına bırakılmış arabayla annesini babasını aradım bulamadım sonra onu ben aldım. Birde hamile kalmadan önce rüyamda gelecekte bir oğlun olacak ismini kerim efe koy dediler ama pek tenezzül etmedim .p daha cinsiyeti belli değil doktor kıza benziyor dedi

Canım kakao yağı hangisinden aldın katı olan mı sıvı olan mı
Katı canım aynı kalıp sabun gibi onu tencerede cam kavanozun içinde sıcak suyla eritip kullanıyorum sıvı olanını kesinlikle alma ilk başta bana aktar sıvı olanını satmaya çalıştı araştırınca öğrendim ki sıvı olan orijinal kakao yağı değilmiş haberin olsun

Haydaaaa bu sıpa resmen oynuyo senle annesi Son kararımıymış iyice sorsaydın

Yok yok değişmez artık sağlıkla gelsin oğlusun bende cok merak ediyorum dsha ognemedim haftaya randevum var bakalim insallah gösterir bizimkide
Değişmesin artık ya bi şok daha kaldırır mıyım bilmiyorum inşAllah öğrenirsin canım 16.haftada kesin öğreniliyo zaten de ben sabırsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…