- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Teşekkürler bugünün hatırasına kıyafet bakayım dedim günlerce o kadar unisex kıyafet bakmışım ki pembelere gitmiyor gözümgözünaydın Bebişin cinsiyetini öğrenmişsin.
Canım alfa-fetoprotein (AFP) kan testi, hamile bir kadının kanındaki AFP seviyelerini kontrol eder. AFP, doğmamış bir bebeğin karaciğeri (fetüs) tarafından üretilen bir maddedir. Hamile bir kadının kanındaki AFP miktarı, bebeğin spina bifida ve anensefali gibi sorunlara sahip olup olamayacağı konusunda fikir verebilir.Haberler güzel hayırlısı olsun cnm bende zayıfım o yüzden kasılma cok oluyo bide bazen sağda bazen solda ağırlık hissediyorum demekki dönğyo süreklibu AFP değeri nedir benden hiç öle Bi kan alınmadı ama 20. Haftada gidicem bende ayrıntılı için
Teşekkürler canım listene +1 tutan tahmin olarak ekleyebilirsinHayirli olsun prensesinn
Bende bio oil kullanıyorum canım arkadaşım kullanmıştı hiç çatlağı olmamış o önerdi tavsiyesi üzerine bende aldım kokusu falan çok güzel dediğin gibi ben ek olarak Hindistan cevizi yağı da almayı düşünüyorumKızlar çatlak için bio-oil kullanıyorum bende kokusu çok hoş ve güzel yorumlar okudum hakkında var mı kullanan?
Bnde 3lü yaptırmadım ama bunu sorayım Bi bu Kacıncı haftada bakılması gereken bsy pekiCanım alfa-fetoprotein (AFP) kan testi, hamile bir kadının kanındaki AFP seviyelerini kontrol eder. AFP, doğmamış bir bebeğin karaciğeri (fetüs) tarafından üretilen bir maddedir. Hamile bir kadının kanındaki AFP miktarı, bebeğin spina bifida ve anensefali gibi sorunlara sahip olup olamayacağı konusunda fikir verebilir.
yazıyor üçlü dörtlü yapmayacağım ikili sonuçları güzeldi dedi ama afp değerine 3lü ve 4lü testte de bakılıyor sanırım sadece buna bakacağını söyledi
Ben de hem kilo almaya elverişliyim hem de haşimato hastası olduğum için kilo aldığımda çok çok zor veriyorum.onun için diyetisyen eşliğinde devam ediyorum.online diyet.56 ile hamile kaldım.ilk üç aylık süreçte bir kilo verdim.şu anda da 57 kiloyum.18 haftalık da hamileyim.haftada bir tartı görseli attığım için mecburen yediğime içtiğime dikkat ediyorumO kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama 3 kilo almışım şok oldum var mı benim gibi olan zaten çok müsaitim kilo almaya
Onuda denedim canim bende ise yaramadiCanım çubuk kraker iyi geliyor bende
Canim ara ara geliyor ozellikle yemeklerden sonra cok kötü oluyor cikariyorum buna nasil alistinkiben sanırım alıstım ona arada oluyo arada olmuyo genelde yatınca oluyo oda uyuyunca geciyor :)
Kaç kilo ile bitircez acabaBen 4 kilo aldım :) napalım, bünyemiz böyleymiş :)
Ohh sen kesin zayıfsın4 kilo aldım bende ama hiç dikkat filan etmiyorum
Bende haşimato hastasıyım böyle giderse online görüşcem diyetisyenle bebek doğduktan sonra da zorBen de hem kilo almaya elverişliyim hem de haşimato hastası olduğum için kilo aldığımda çok çok zor veriyorum.onun için diyetisyen eşliğinde devam ediyorum.online diyet.56 ile hamile kaldım.ilk üç aylık süreçte bir kilo verdim.şu anda da 57 kiloyum.18 haftalık da hamileyim.haftada bir tartı görseli attığım için mecburen yediğime içtiğime dikkat ediyorumzaten verilen listede bebeğe yarayacak her şey mevcut.yani bebeğimin de aç kaldığını hiç düşünmüyorum.tekmelerinden belli oluyor
Canım kakao yağını ben de duymuştum ama kıllanma da yapıyormuş takip et bakalım yapacak mı gerçi gebelikte özellikle erkek bebeklerde kıllanma olacak ama biraz kullan bizi de bilgilendir ben de almaya düşündüm o aklıma takıldı ben de Lierac kullanıyorum öneren çok ama dediğin gibi krem gibi değilKızlar bende çatlaklar için lierac aldım yanına takviye olarak aktarın özellikle önerisi ve internette yaptığım araştırmalar üzerine kakao yağı aldım. Lierac sürdükten sonra hiç yağ hissi bırakmıyor ben vücudumun yeteri kadar nemli kaldığını hissedemedim ama kakao yağında akşam bi sürüyorum sabah hala vücudum yağlı kalıyor sanki kakao yağı daha çok işe yarayacak gibi hissediyorum.
Tek sıkıntı bu kakao yağını sürdükten sonra uzunca bi süre vücudum yapış yapış geziyorum ve bunu sevmiyorum. Yağ kullanan arkadaşlar bu durum için yapabileceğim bişey var mı?
Canım 16-20 hafta olarak gözüküyor ben de tam bilmiyorum internetten baktım 20 de gidince ayrıntılı ultrason için sorarsın doktor gerekli görürse o zaman da verebilirsinBnde 3lü yaptırmadım ama bunu sorayım Bi bu Kacıncı haftada bakılması gereken bsy peki
Bende bio oil kullanıyorum canım arkadaşım kullanmıştı hiç çatlağı olmamış o önerdi tavsiyesi üzerine bende aldım kokusu falan çok güzel dediğin gibi ben ek olarak Hindistan cevizi yağı da almayı düşünüyorum
Badem yağının kıllanma yaptığını duydum ama kakao yağında hiç öyle bişey duymadım canımCanım kakao yağını ben de duymuştum ama kıllanma da yapıyormuş takip et bakalım yapacak mı gerçi gebelikte özellikle erkek bebeklerde kıllanma olacak ama biraz kullan bizi de bilgilendir ben de almaya düşündüm o aklıma takıldı ben de Lierac kullanıyorum öneren çok ama dediğin gibi krem gibi değil
Bende kusma muhabbeti olmadı o yüzden bogazıma acı acı geliyor biraz dolasınca geciyorCanim ara ara geliyor ozellikle yemeklerden sonra cok kötü oluyor cikariyorum buna nasil alistinki
Aynen su an aslında olmam gereken kiloya geldim resmenKaç kilo ile bitircez acaba
Ohh sen kesin zayıfsın
Bende haşimato hastasıyım böyle giderse online görüşcem diyetisyenle bebek doğduktan sonra da zor
Aynen sölicem tşk ederimCanım 16-20 hafta olarak gözüküyor ben de tam bilmiyorum internetten baktım 20 de gidince ayrıntılı ultrason için sorarsın doktor gerekli görürse o zaman da verebilirsin
18.haftada tekmelermiBen de hem kilo almaya elverişliyim hem de haşimato hastası olduğum için kilo aldığımda çok çok zor veriyorum.onun için diyetisyen eşliğinde devam ediyorum.online diyet.56 ile hamile kaldım.ilk üç aylık süreçte bir kilo verdim.şu anda da 57 kiloyum.18 haftalık da hamileyim.haftada bir tartı görseli attığım için mecburen yediğime içtiğime dikkat ediyorumzaten verilen listede bebeğe yarayacak her şey mevcut.yani bebeğimin de aç kaldığını hiç düşünmüyorum.tekmelerinden belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?