2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hayir olsun insallah cocuk kendi adını koymuş resmen bence erkek bebek

Aa gerçktn mi Canım hayırlı olsun .çok güzel aldıkların da bayıldım bende alayım benim minik adama bunlardan yaa Geçmiş olsun bu arada kendine dikkat et canım.

Aa gerçktn mi Canım hayırlı olsun .çok güzel aldıkların da bayıldım bende alayım benim minik adama bunlardan yaa❤ Geçmiş olsun bu arada kendine dikkat et canım.
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için ben de bayıldım al ya ben de dolandım dolandım buldum sonunda

Kızlar bu gece afedersiniz 3 defa kustum mahvoldum bulantı ilacı da yazmadı. Bi de bana magnezyum ilacı da yazdı çok ilaç oldu yazmicam dedi bulantı ilacı. Erkek bebeklerde de mide bulantısı çok olur ve çok uzun sürüyor dedi ilk defa bi doktordan böyle bişey duyuyorum herkes cinsiyetle alakası yok diyor

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için ben de bayıldım al ya ben de dolandım dolandım buldum sonunda
Bu haftasonundan sonra gideceğim mutlaka bişeyler almaya bende sabırsızlanıyorum Merkeze gelirsen eğer Novada da e-bebek açılmış hizmet veriyor artık aklında bulunsun.Piazzadakinden daha büyükmüş galiba . bende en başından beri erkek hissediyordum Senin gibi yanılmadım.demek hisler doğru çıkıyormuş hamilelikte

Alla alla bende hiç bulantı kusma olmadı canım cinsiyetle alakalı olsaydı bende kesin olurdu o zaman

Yaa açılmış demek hemen de. Merkeze bi müddet daha gidemicez sanki canım 4 lü testi de burda ilçede yapıcam inşAllah haftaya ve malum korona ama teşekkür ederim aklımda olacak gelince muhakkak uğricam e bebek çünkü bu
Evet canım kesinlikle hissediyo insan

Alla alla bende hiç bulantı kusma olmadı canım cinsiyetle alakalı olsaydı bende kesin olurdu o zaman
Bilmiyorum ki ona da ayrı şok oldum bebeğin erkek ve erkek bebeklerde bulantı daha uzun haftalara kadar sürebiliyor dedi aynen böyle söyledi. Sende baştan beri olmadıysa o ayrı canım benim bi arkadaşta da hiç olmadı ve bebeği erkek

Evet en başından beri yoktu bende bulantı kusma falan.annem de kızlarda aşırı bulantım olurdu diyo erkeklerde olmazdı demek ona çekmişim inşallah ennn kısa sürede biter bulantıların canımm çok berbat bişe allah yardımcın olsun

Daha vakit çok inş rahatça dolaşabilceğimiz günlere geri döneriz yeniden yakındır umarım Çünkü e bebek bu aynen canım

Ilk gebeligimde sadece kakao yagi kullandim benimki sabun seklindeydi ben eritip suruyordum hic catlagim yok

Selam kızlar ben de ekim annesi olacağım inşallah ilk gebeliğim. Magnezyum kullanan veya migren hastası olan var mı aranızda bana gebelikte migren atağı olmuyor dendi ama 2 günde bir gelen atağa ağrı kesici de fayda etmiyor. Doktorum suda eriyen magnezyum verdi o da şekerli tadı içemiyorum ve sanırım magnezyum eksikliğinden oluyor bu arada ben de Lierac kullaniyorum ve yağlı olmadığı icin memnunum ama etki eder mi bilemiyorum.

Yalnız değilsin canım bana da bazen geliyorlar hormonlarımızdan dolayı sanırım
Anladım o zaman olabilir ama bu hal beni çok üzüyor insanları boşverde 4 yaşında oğlum var onu kırmak istemiyorum .onun icin elimden geleni yapıyorum ama inşallah onu kırmam sonra çok üzülürüm .zamanla geçer sanırım

Kızlar urfada yaşıyorsunuz sanırım ben de urfadayim hangi doktora gidiyorsunuz

Benim var migrenim hamileliktede oluyor malesef 3 gun gecmedigi oluyor ama siddeti eskisi kadar kotu degil hastanelik olmuyorum en azindan

Ayy muhteşem tebrik ederim canım benim Allah sağlıkla almamızı nasip etsin kucaklarımıza bebişlerimizi demek erkek ha bak seninle aynı hissediyorduk seninki doğru çıktı en azından iyi bari

Ben de hala kusuyorum önceden sadece sabahlarıydı artık akşama döndü resmen sürekli çıkarıyorum bide baş ağrısıyla beraber çok zor valla bizim doktor da bulantı ilacı yazmıyor bana

Günaydın kızlar, bu hafta kıpırtıları hissediyorum, benden mutlusu yok. Artık hamileliğin keyfini çıkarma zamanlarımız geldi. İsimler düşünülüyor, ufak ufak alışverişler başlıyor iki ay öncesini hatırlıyorum da hep risklerden korkulardan konuşuyorduk. Sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri paylaşmak da nasip olsun inşallah

Benim var migrenim hamileliktede oluyor malesef 3 gun gecmedigi oluyor ama siddeti eskisi kadar kotu degil hastanelik olmuyorum en azindan
Benim de eskisi kadar değil ama nerdeyse oluyor hatta ağrıyla uyuyup ağrıyla uyandigim bile oluyor. Şu virüs olayı olmasa akupunktur yaptıracaktım. Bebek doğunca daha zorlu olacak bu durum.

Maşallah ne kadar güzel sağlıkla gelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…