2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım kakao yağı hangisinden aldın katı olan mı sıvı olan mı

Kakao yagı sıvı olanı gerçek degildir. Soguk sıkım yapan bir yer söyledi kakao yagının erime noktası oda sıcaklıgı degil o yuzden katı Krem gibi olmalı. Dikkatli olmalı.
O zaman katı alayım bende onu eritipte sürücez ozaman çok sağol canım

Canım bayramdan önce çalışacağımızı zannetmiyorum. Vaka sayıları azalsa da sonuçta yine hastanelerde yatan binlerce hasta var bence yeni vakalar bitmeye yakın olunca ve hastalar da iyileşince döneriz diye düşünüyorum.

Evet canim malesef nedeni bellli değil doktorumda sebep arama stres yapma dedi kendini uzersin bulamazsın diye.
Kaybımdan sonra bazı testler yaptırdım pihtilasma yok ama tasiyicisin dedi doktorum
Kan sulandirici igne ve coraspin yazdı ,kanamam yok ama progestan kullaniyorum ve folik asiti 4 ay kullanacaksın dedi doktorum normalde üç ay yeterli oluyor rahim agzi yetmezligim yok ama ilerleyen haftalarda rahim agzi ölçümü yapalim dedi doktorum yani anlıyacağın sıkı takipteyim canim sağlıkla alırız insallah kucağımiza
bende cok korku var kaybım olduğu için rabbim bizlere bagislasin yavrularımızı sen stes yapma allahın izniyle takibini yaptır bisey olmaz bende gebel8k ile ilgili sıkıntılar vardı son iki üç haftam hastanede geçti çok kötü gunler geçirdim senin bebegin iyiyse sıkıntı yapma doktorlar ihtimalleri söyler her zaman

Anladım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Neler atlatmışsın sen de Allah kimseyi evlat acısı ile sınamasın. En azından artık bilinçliyiz ve doktorumuz da ona göre yönlendiriyor öyle düşünelim o zaman. Senin de doktorun önlemleri alıyor, hiç korkma sen de. Takipte kalalım bakalım. Dua edelim bol bol.

Amin aminn çok saol canim o surec nasil gecti anlatamam kizim hala kardeşim nerde diyor stres yapıyorum yinede yapmamak gerek dua ediyorum her zaman Inşallah sağlıkla ve zamanında gelsinler

Kaç kilo ile bitircez acaba

Ohh sen kesin zayıfsın

Bende haşimato hastasıyım böyle giderse online görüşcem diyetisyenle bebek doğduktan sonra da zor
Boy 163,kilo 57 şu anda.orta kilo aslında.ablalarlmdan gördüğüm kadarıyla,eğer dikkat edilmezse en fazla kilonun alındığı dönem emzirme dönemietrafta çok bilmişler oluyor çünkü.süt olsun diye durmadan baklava yedirtiyorlar

Amin aminn çok saol canim o surec nasil gecti anlatamam kizim hala kardeşim nerde diyor stres yapıyorum yinede yapmamak gerek dua ediyorum her zaman Inşallah sağlıkla ve zamanında gelsinler
Tarifi cok zor olmali tahmin edebiliyorum. Şu 2 gunluk uzuntu bile beni mahvetti. Ama simdi sureclerimiz iyi gidiyor. Onlemlerimizi aliyoruz. Kotu olmasi icin hicbir sebep yok. Stres yapma lutfen. Bebeklerimizin yiyecegi kismet yazilmissa hicbir şey engelleyemez onları.

2gundur ben de hissediyorum. Toplanma gibi oluyo duzeliyo. Sirt ustu uzanmami sevmiyo sanirim tepki veriyo hmn.

Aslinda en guzel dönem emzirme dönemi ne yersen ye bol su icersen gebelik oncesi kilona dönuyosun. Yani ben oyle olmustum 5ayda vermistim kilolari.

Hayırlı geceler arkadaşlar sadece bende mi var anlamadım ama bazen agresifleşiyorum .yada şu karantina günleri yüzünden iyice gerginleştik

Kızlar ben bugün başka bi doktora gittim. Kasık ve karın ağrım vardı. Yine enfeksiyon oluşmuş bi toz yazdı yine. Bi de bulantı ilacım bitmişti yazdırmaya gittim ama yazmadı neyse size başka bi haberim daha var. Bizim bebiş bana sürpriz yaptı bugün. Erkekmiş Sağlıklı mı dedim doktora. Muayeneyi bitireyim konuşcam sizinle dedi. Durdu ve evet bebeğimiz erkek dedi tabi ben şok nutkum tutuldu ama geçen hafta kız dedi dr dedim. Hayır kesinlikle erkek dedi. Şeysini de gösterdi hatta bana da. Bikaç kez sordum gösterdi o kadar kesin dese de ben hâlâ emin olamıyorum karmakarışık oldum ama hislerimin doğru çıktığına sevindim ben en baştan beri erkek hissediyorum buraya da bikaç kez yazdım tüylenmeden dolayı felan heralde öyle hissediyordum sonuç olarak eğer kesinse @Necla34 cım yanıldı çin takvimi tuttu bende. S Sinemsvdk canım geç okudum msjını sürpriz yaptın mı. Ben fotoğraftakileri aldım ve o şekilde söyledim eve gelince telefonda sordu da söylemedim kapattı dedim bacakları(o da doğru gösterip gösterip kapatıyodu) arada kaynadı eşim kız bildiği için şok oldu tabi Videoya da çektim tam bi komedi resmen

Eklentiler

• 20200430_001230.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 50
Aaa ben şok valla seni duşunemiyorum kesin demiş bide bizde de yannişlik olmasin gelci 3 keredir gidiyorum 3 de erkek dedi ilkki benziyor dedi 2 sinde kesin %100 de yüz erkek dedivallahi ne desem bilemedimkız dediği zaman kesin dedi mi ki sana

Canim sana hangisini verdi antibiyotik banada verdi benim midem de intihap var ağzim kurudu midem ağridi sordum doktoruma dün bitane içmiştim zaten birak dedi toz şaşe ve fitiller iyi gelir dedi
Aksef 500mg rahatsiz etmedi hic beni kan sonuclarim temiz geldi sonra o yuzden fitile gerek yok dedi

Cok tatli canim takimla ayakkabi yeni mi aldin

Aksef 500mg rahatsiz etmedi hic beni kan sonuclarim temiz geldi sonra o yuzden fitile gerek yok dedi
Benimki cefansk diye antiboyotik bana ağir geldi midem fena oldu ağzima aci tat oldu başim dondu birak dedi biraktim bende

Hayır kesin değil değişebilir kendini çok şartlandırma demişti ama o kız deyince bi haftadır kıza alışmıştım ben bugün başka bi doktora gittim bacakları kapatıyor onun için yanılmıştır diğer doktor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…