2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hayırlı sabahlar dün ben belim hala ağrıyınca fizik tedavi doktoruna gittim.beni emar a algılar hemen ve belimde bel fıtığı olduğunu Ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler hem beyin cerrahi hem fizik doktoru Ve de Kadın dogum doktumda fitigin büyük ilerde bayanılmaz agrıların olabilir dedi yani 7-8-9 aylık olunca inşallahtabi ben ameliyat kabul etmedim dinlenirim iş yapmam gerekirse veya diyet yaparım çok az kilo alırım bebeğime zarar gelmez inşallah dedimdoktor bebeğe bir şey olmaz sen çok etkilenirsin dedi .bilmiyorum dünden beri geldim stresten ağladım nasıl olacak bilmem ama gerekirse Birsel tedavi yaparım ama ameliyat olmam bence .cünkü bel fıtığında ameliyat son çare değil malesef.o yüzden kendinize dikkat edin inşallah Velütfen bana dua edin

Hayırlı sabahlar dün ben belim hala ağrıyınca fizik tedavi doktoruna gittim.beni emar a aldılar hemen ve belimde bel fıtığı olduğunu Ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler hem beyin cerrahi hem fizik doktoru Ve de Kadın dogum doktorum fitigin büyük ilerde dayanılmaz agrıların olabilir dedi yani 7-8-9 aylık olunca inşallahtabi ben ameliyat kabul etmedim dinlenirim iş yapmam gerekirse veya diyet yaparım çok az kilo alırım bebeğime zarar gelmez inşallah dedimdoktor bebeğe bir şey olmaz sen çok etkilenirsin dedi .bilmiyorum dünden beri geldim stresten ağladım nasıl olacak bilmem ama gerekirse Bitkilsel tedavi yaparım ama ameliyat olmam bence .cünkü bel fıtığında ameliyat son çare değil malesef.o yüzden kendinize dikkat edin inşallah ve lütfen bana dua edin

Çok çok geçmiş olsun ama üç dr da ameliyat dediyse eninde sonunda ameliyat olacaksın hele fıtığın büyük dediyse Allah kolaylık versin . Çok çok üzüldüm . başka dr a da git istersen

Çok geçmiş olsun Acil şifalar olsun umarım bitkisel ile hafifler ve geçer ağrı. zor ama inancını yitirme güzel düşün güzel olsun

Cok geçmiş olsun canim inşallah herşey yoluna girer sen dikkat et kendine

Gurbetlik derken uzakliktan bahsetmiştim canim
Aynen uzaklık zordur tabi ki ama köken olarak İstanbullu olupta siirte gitseydin nasıl olurdu örf , adet , gelenek göreneğine yabancı değilsin en azından bazı şeylere anlam verebilirsin , anlarsın

Şoyle annemler istanbulda ben siirtte ne oluyor gurbetlik cekmiş olmuyorum mu yane 4 senedir boşuna mi cektim ben

İstanbulda ne iş yapıyordu eşin , bayaa oturmuşsunuz o zaman burada . İyi cesaret işi gücü bırakıp memleket değiştirmek Seni de tebrik ediyorum . Herkes destek çıkmaz , kurulu düzen varken

Kızlar çok güzel değil mi bu 3 lü 125, 10 parca hastane çıkışı da 350 miş. Pahalı mı sizce?

Eklentiler

• IMG-20200505-WA0002.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 48
Al
Çok çok geçmiş olsun ama üç dr da ameliyat dediyse eninde sonunda ameliyat olacaksın hele fıtığın büyük dediyse Allah kolaylık versin . Çok çok üzüldüm . başka dr a da git istersen
Allah razı olsun canım .ablamda varmış ameliyat dediler senelerce ameliyat olmadı Suan çok şükür Ablam kilo verdi iyi.gerci ben çok kilolu değilim ama en azından kilo almam inşallah ona dikkat ederim

Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul'da isen Pelin Yazgan'a bir görün derim, benim hamilelikten önce çok sıkıntılarım vardı kafamı döndüremiyordum bir omzum yukarı çekilmişti eşitsizlik vardı. Benimle 2 saat uğraştı bir bir bütün ağrılarımı geçirdi. Allah ondan razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…