- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Canım hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbul'da isen Pelin Yazgan'a bir görün derim, benim hamilelikten bir ay önce çok sıkıntılarım vardı kafamı döndüremiyordum bir omzum yukarı çekilmişti eşitsizlik vardı. Benimle 2 saat uğraştı bir bir bütün ağrılarımı geçirdi. Allah ondan razı olsun.
Ay bende oyle elim hep karnimdaAy evet benimki bIr poz verdi yüzünü döndü annesine bakiyordu oyyyy onu yerimm daha karnimda seviyorum gelci ben cocuk hastasi biriyimm deli oluyorum hareket ediyor bazen ben ağzim kulaklarimdaaaa korkuyorum deli diycekler diye bu kari niye gülüyor durup dururken
Bi kardes lazim zaten simdiden ikincinin planını olusturOrası öle ama ben Bi süre üzülmedim değil ama herseuden önce sağlık kız olup sağlıksız olduktan sonra allahım vermesin hayrlısı böleymiş 2.yi düşünmüyordum belkide düşüneyim diye böle oldu kız olsun diye 2.yide yaparım ben artık
Kızlar çok güzel değil mi bu 3 lü 125, 10 parca hastane çıkışı da 350 miş. Pahalı mı sizce?
Dün yaptım kayısı yedim içtim o kadar iyi geldi ki valla. Teşekkür ederim kızlar. Çok zor zamanlardıGebelikte oluyor canim rahim bağırsaklara baskı yaptığı icin sindirim sistemi düzgün çalışmıyor demir ve vitamin ilaçları da yapiyor malesef bende bi ara çektim sürekli sis gaz çok kotu hissediyorsun
Geceden iki üç tane gün kurusu bir bardak suya koy sabah ac karnına ye onları suyunu da iç doktorumun tavsiyesiydi yaptim rahatladim her gun mutlaka sabah ac karnina kayisi yerim birakinca kabızlık başlıyor hemen.
yaklaşık 1 kg kayısı yedim heralde
Sağol canım bakayımBana biraz pahalı geldi arkadaşa almıştık minilola sitesinden kumaşı çok güzeldi çok memnun kalmıştı orda fiyatlar daha uygundu bir bak istersen.
Geçmiş olsun. Gebelik normalde de bele çok yük bindiren bir şey. İlerledikçe senin için gerçekten zor olacak. Belini güçlendirecek ve esnetecek egzersizler yapman ve kilo almaman çok önemli olacak. Ayrıca hiç eğilmeden sadece çömelerek işlerini görmeye çalış. Bir de fizyoterapiste görünebilirsin. Bazen onların da yapabileceği bir şey olmuyor ama kemik veya kaslarla ilgili bir durum varsa elle tedavi ediyorlar. Çevremde çok faydasını gören oldu. Şifa diliyorum.Hayırlı sabahlar dün ben belim hala ağrıyınca fizik tedavi doktoruna gittim.beni emar a aldılar hemen ve belimde bel fıtığı olduğunu Ve ameliyat olmam gerektiğini söyledilerhem beyin cerrahi hem fizik doktoru Ve de Kadın dogum doktorum fitigin büyük ilerde dayanılmaz agrıların olabilir dedi yani 7-8-9 aylık olunca inşallah tabi ben ameliyat kabul etmedim dinlenirim iş yapmam gerekirse veya diyet yaparım çok az kilo alırım bebeğime zarar gelmez inşallah dedim doktor bebeğe bir şey olmaz sen çok etkilenirsin dedi .bilmiyorum dünden beri geldim stresten ağladım nasıl olacak bilmem ama gerekirse Bitkilsel tedavi yaparım ama ameliyat olmam bence .cünkü bel fıtığında ameliyat son çare değil malesef.o yüzden kendinize dikkat edin inşallah ve lütfen bana dua edin
en iyisi canim tek skntimiz bunlar olsun cok sukur teror olaylari falan azaldi rahatizCanım evet biz de o kadar alıştık ki doğuya, doğayı temiz havayı içimize işledik resmen burda. İşte hastane olayları sıkıntısı var. Çok şükür alışveriş online çözülüyor da hastane işleri sıkıntı oluyor doğum zamanı. Onun içinde ailemin yanına gidicem zaten yazın inş
Bayırlı mı ..Bana normal geliyo sanırım hiç öyle düşünmemiştimBol bayırlı Bursaneresindesin bursanın, Bursa da akrabalarım var benimde
bunlari bende goruyorum ama fyat olarak cok abartildgini dusunuyorum canm insta da cogu sayfa yapiyo fakat fiyatlar fazlaca abartili geldi bana sonucta cok cabuk kuculuyo birde tam kalitesini bilmiyoruz rengi solucak mi tam pamuklu mu falanKızlar çok güzel değil mi bu 3 lü 125, 10 parca hastane çıkışı da 350 miş. Pahalı mı sizce?
Doğru canım en iyisi görerek almak yada bir bilene danışmak bana da pahalı geldi aslında ama piyasayı bilmediğim için sizlere sorayım dedimbunlari bende goruyorum ama fyat olarak cok abartildgini dusunuyorum canm insta da cogu sayfa yapiyo fakat fiyatlar fazlaca abartili geldi bana sonucta cok cabuk kuculuyo birde tam kalitesini bilmiyoruz rengi solucak mi tam pamuklu mu falan
☺ Demekki hepimizde olmuş oluyor canım sebebi neye dayalıysa normal birşey herlde☺
Canım hevesini kırmak istemem ama bence çok pahalı.Kızlar çok güzel değil mi bu 3 lü 125, 10 parca hastane çıkışı da 350 miş. Pahalı mı sizce?
AminGüle güle giydirmek nasip olsun ustunde paralansin❣sayfanin adini soyler misin canim
Dogru canımCanım hevesini kırmak istemem ama bence çok pahalı.
Artan parayla bebeğin başka ihtiyacını alırsın.
Çok sağol canımOkuduğum bir kitapta bu konu ile ilgili şöyle bir açıklama vardı. Bende de oluyor kuyruk sokumu ağrısı ben buna bağladım.
KıyamamHayırlı sabahlar dün ben belim hala ağrıyınca fizik tedavi doktoruna gittim.beni emar a algılar hemen ve belimde bel fıtığı olduğunu Ve ameliyat olmam gerektiğini söyledilerhem beyin cerrahi hem fizik doktoru Ve de Kadın dogum doktumda fitigin büyük ilerde bayanılmaz agrıların olabilir dedi yani 7-8-9 aylık olunca inşallah tabi ben ameliyat kabul etmedim dinlenirim iş yapmam gerekirse veya diyet yaparım çok az kilo alırım bebeğime zarar gelmez inşallah dedim doktor bebeğe bir şey olmaz sen çok etkilenirsin dedi .bilmiyorum dünden beri geldim stresten ağladım nasıl olacak bilmem ama gerekirse Birsel tedavi yaparım ama ameliyat olmam bence .cünkü bel fıtığında ameliyat son çare değil malesef.o yüzden kendinize dikkat edin inşallah Velütfen bana dua edin
Ben bu takımı aldım içinde müslin örtüsü, normal örtüsü 4 zıbını falan var. Bir bak istersen ve %100 organik. 199 TL ye aldımKızlar çok güzel değil mi bu 3 lü 125, 10 parca hastane çıkışı da 350 miş. Pahalı mı sizce?
Canim cok gecmis olsun benim ablamdada vardi yıllarca tedavi gördü gecmedi doktorlar ameliyat olman gerek dedi biz araştırdık ameliyat olanlarda cok memnun degildi ablam olmadi hamile kalirsan yuruyemezsin bile demişlerdi cok şükür ablam gecen ay dogum yapti ve hicbir sıkıntı yaşamadı sadece daha dikkatli olman lazimAl
Allah razı olsun canım .ablamda varmış ameliyat dediler senelerce ameliyat olmadı Suan çok şükür Ablam kilo verdi iyi.gerci ben çok kilolu değilim ama en azından kilo almam inşallah ona dikkat ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?