2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben bu takımı aldım içinde müslin örtüsü, normal örtüsü 4 zıbını falan var. Bir bak istersen ve %100 organik. 199 TL ye aldım
Güzelmiş canım, bende bakayım buna. Kumaşı falan güzel mi? Ulaştı mı eline?

Güzelmiş canım, bende bakayım buna. Kumaşı falan güzel mi? Ulaştı mı eline?
Geldi ürün canım. Gerçekten yumuşacık çok güzel deseni ben zaten ayı hastası olduğum İçin fiyatı çok uygun. Çok pahalı birşey almak mantıklı değil çünkü gerçekten çok kısa bir zaman diliminde giyiyorlar. 3- 6 aylık zamanlarda daha fiyatlı şeyler tercih ediyorum çünkü defalarca giyebiliyor.

Hatta canlı resim atayım

Eklentiler

• A167D47B-6CC0-4334-A1F6-C4F89C82A48B.webp
    56 KB · Görüntüleme: 102
  • image.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 73
Ben bu takımı aldım içinde müslin örtüsü, normal örtüsü 4 zıbını falan var. Bir bak istersen ve %100 organik. 199 TL ye aldım
Sağol canım güle güle kullanın buna benzer bir takım ben de aldım da sembolik isim yazılı bişey olsun istedim aslında vakit bulabilirsem tabi önce öğrenmem lazım ben de yapabilirim evde dikiş makinesi var ama bir yandan da tezimi yazıyorum bu yaz vermezsem atılıcam okuldan

Çok geçmis olsun canim..damdan.dusenin halini damdan duser anlar..tahmin edebiliyorum cektigin aciyi ama emin ol ameliyat cozum degil..3 tane fıtık var benimde belimde..sıkıştığinda bırak yurumeyı wc ye emekleyerek gittigim gunleri bilirim..kac.kere ameliyat dendi o haldeyken ben hep alabalık yağıyla masaj yaptirarak düzeldim..kolumdan tutup goturdikleri yere 3.gidisimde ayakkabimi bile kendim giyerek ciktim ..Ama.bu isi bilen biri yapması gerekir arastir bi.cevrende varmı bilmiyorum bulabilirsen tavsiye ederim

ne guzel bi oglun bi kizin oluyomus seninde benm de 2016 li oglum var simdi bebisi de kiza benzetti
Benim oğlum da 2017 li canım. Bizim de doktor Kıza benzetti ama tam emin olamadı sanki, uyuyordu bebiş 3-4 defa baktı bacak arası boş kız dedi ama sanki tam emin değildi. Acaba değişme ihtimali olur mu? Geceden beri içime kurt düştü

kıyamam kolaylıklar gelsin, tez yazmak ciddi odaklanma gerektiriyor. güle güle giysin inşallah bebiş

Merhaba Canım kac gün önden gidiyor sizin benim mesela 5-6 gün önden gidiyor dedim ve bir şey demedi gayet normal dedi bebeğe göre dedi
Benim bir haftadan fazla önden gidiyor. Bu Doğum tarihini değiştirebilir dedi erken döllenme olmuştur dedi.

Kızlar kan ve idrar sonuçlarım çıkmış dörtlü de afp beta hcg falan bakmışlar tablo falan var düşük risk gözüküyor gibi idrar tahlili sonuçlarımda hepsi normal fakat maya görüldü diyo o ne oluyor internetten baktım anlamadım doktorunda muayenehanesi bugün kapalı

M mertur polisler 2 kere şark yapıyor benide 2 şark bekliyor yani ben napcam nasıl alıcam bilmiyorum bide işim cok iyi emekli olana kdr çalısablceğim byer yani onuda bırakmak zorunda kalcam en cok ona üzülüyorum beni daha neler bekliyor 2.hayatım nasıl olcak bilmiyorum

Canım sonuçların normal olmasına sevindim maya mantar demek aslında vajina da kaşıntı var mı ben de iki gündür kaşıntı başladı maalesef doktora sordum krem için haber bekliyorum kaşıntı dayanılacak gibi değil gebelik öncesinde de sık mantar enfeksiyonu kapardım ama şimdi dışarı çok nadir cıkıyorum ama tuvalet kullanmıyorum dışarıda eşimle tuvaletleri de ayırdım aradalar gidiyor çünkü çok hassas ya yine oldu en azından ilk üç ay olmadı

Maya derken mantar'dan mı bahsediyorlar aceba

Hatta yakın zamanda enfeksiyon geçirdiysen mantar ve enfeksiyon genellikle bir arada oluyor mantar vardı da sen belirti göstermedin belki de şu an herhangi belirtin yoksa bol su içip iç çamaşırlarını ayrı olarak yüksek sıcaklıkta yıkayıp ütülersen geçecektir. Geçmiş olsun. Belirtin olmaması güzel birşey bu arada iyileşme dönemindesindir büyük ihtimalle diye düşünüyorum

canm bilmiyirum ki 12 haftalikken bana da bacak arasi bos gibi yuzde 70 kiz diyebilirz demisti yarin netleşicek cok kaptrdm kendimi kiz olmasna yarn erkek derse baya bi sure toparlanamiycağim kesin

canm bilmiyirum ki 12 haftalikken bana da bacak arasi bos gibi yuzde 70 kiz diyebilirz demisti yarin netleşicek cok kaptrdm kendimi kiz olmasna yarn erkek derse baya bi sure toparlanamiycağim kesin
Eğer bacak arasını 12 de gördüyse kızların erkeğe dönmesinin olasılığı biraz daha düşük sanki Erkeği kordonla ya da klitorisle karıştırıyorlar ama kız da çok olmuyor sanki bakalım yarın ne olacak saat saymaya başlarsın artık

selam olsun polis eslerinee bzde van a geleli 4 yil oldu canm smdi ikinici sarki verdik inan guzel biyer cikarsa korktugun gibi olmuyor sehir degstrmektenze alstigimiz yerde ikinciyi de yapalm dedk isallah 4 yil daha burdayz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…