Gidicem canım yarın tekrardan.Teşekkür ederim canım inşallah sende ögrenirsin sen bu hafta gitmeyecek miydin sanki ☺
Güzelmiş canım, bende bakayım buna. Kumaşı falan güzel mi? Ulaştı mı eline?Ben bu takımı aldım içinde müslin örtüsü, normal örtüsü 4 zıbını falan var. Bir bak istersen ve %100 organik. 199 TL ye aldım
Geldi ürün canım. Gerçekten yumuşacık çok güzel deseni ben zaten ayı hastası olduğum İçinGüzelmiş canım, bende bakayım buna. Kumaşı falan güzel mi? Ulaştı mı eline?
Sağol canım güle güle kullanın buna benzer bir takım ben de aldım da sembolik isim yazılı bişey olsun istedim aslında vakit bulabilirsem tabi önce öğrenmem lazım ben de yapabilirim evde dikiş makinesi var ama bir yandan da tezimi yazıyorumBen bu takımı aldım içinde müslin örtüsü, normal örtüsü 4 zıbını falan var. Bir bak istersen ve %100 organik. 199 TL ye aldım
Çok geçmis olsun canim..damdan.dusenin halini damdan duser anlar..tahmin edebiliyorum cektigin aciyi ama emin ol ameliyat cozum degil..3 tane fıtık var benimde belimde..sıkıştığinda bırak yurumeyı wc ye emekleyerek gittigim gunleri bilirim..kac.kere ameliyat dendi o haldeyken ben hep alabalık yağıyla masaj yaptirarak düzeldim..kolumdan tutup goturdikleri yere 3.gidisimde ayakkabimi bile kendim giyerek ciktim ..Ama.bu isi bilen biri yapması gerekir arastir bi.cevrende varmı bilmiyorum bulabilirsen tavsiye ederimHayırlı sabahlar dün ben belim hala ağrıyınca fizik tedavi doktoruna gittim.beni emar a algılar hemen ve belimde bel fıtığı olduğunu Ve ameliyat olmam gerektiğini söyledilerhem beyin cerrahi hem fizik doktoru Ve de Kadın dogum doktumda fitigin büyük ilerde bayanılmaz agrıların olabilir dedi yani 7-8-9 aylık olunca inşallah tabi ben ameliyat kabul etmedim dinlenirim iş yapmam gerekirse veya diyet yaparım çok az kilo alırım bebeğime zarar gelmez inşallah dedim doktor bebeğe bir şey olmaz sen çok etkilenirsin dedi .bilmiyorum dünden beri geldim stresten ağladım nasıl olacak bilmem ama gerekirse Birsel tedavi yaparım ama ameliyat olmam bence .cünkü bel fıtığında ameliyat son çare değil malesef.o yüzden kendinize dikkat edin inşallah Velütfen bana dua edin
Benim oğlum da 2017 li canım. Bizim de doktor Kıza benzetti ama tam emin olamadı sanki, uyuyordu bebiş 3-4 defa baktı bacak arası boş kız dedi ama sanki tam emin değildi. Acaba değişme ihtimali olur mu? Geceden beri içime kurt düştüne guzel bi oglun bi kizin oluyomus senindebenm de 2016 li oglum var simdi bebisi de kiza benzetti
Çok güzelmiş canım, güle güle kullan. Bende bundan alayım bari.Hatta canlı resim atayım
kıyamamSağol canım güle güle kullanın buna benzer bir takım ben de aldım da sembolik isim yazılı bişey olsun istedim aslında vakit bulabilirsem tabi önce öğrenmem lazım ben de yapabilirim evde dikiş makinesi var ama bir yandan da tezimi yazıyorumbu yaz vermezsem atılıcam okuldan
beğenmene çok sevindim canım :) bir bak bakalım başka modellerde varÇok güzelmiş canım, güle güle kullan. Bende bundan alayım bari. ☺
Benim bir haftadan fazla önden gidiyor. Bu Doğum tarihini değiştirebilir dedi erken döllenme olmuştur dedi.Merhaba Canım kac gün önden gidiyor sizin benim mesela 5-6 gün önden gidiyor dedim ve bir şey demedi gayet normal dedi bebeğe göre dedi
Kızlar kan ve idrar sonuçlarım çıkmış dörtlü de afp beta hcg falan bakmışlar tablo falan var düşük risk gözüküyor gibi idrar tahlili sonuçlarımda hepsi normal fakat maya görüldü diyo o ne oluyor internetten baktım anlamadım doktorunda muayenehanesi bugün kapalı
[/QUOTE
Canım sonuçların normal olmasına sevindimmaya mantar demek aslında vajina da kaşıntı var mı ben de iki gündür kaşıntı başladı maalesef doktora sordum krem için haber bekliyorum kaşıntı dayanılacak gibi değil gebelik öncesinde de sık mantar enfeksiyonu kapardım ama şimdi dışarı çok nadir cıkıyorum ama tuvalet kullanmıyorum dışarıda eşimle tuvaletleri de ayırdım aradalar gidiyor çünkü çok hassas ya yine oldu en azından ilk üç ay olmadı
Kızlar kan ve idrar sonuçlarım çıkmış dörtlü de afp beta hcg falan bakmışlar tablo falan var düşük risk gözüküyor gibi idrar tahlili sonuçlarımda hepsi normal fakat maya görüldü diyo o ne oluyor internetten baktım anlamadım doktorunda muayenehanesi bugün kapalı
Hatta yakın zamanda enfeksiyon geçirdiysen mantar ve enfeksiyon genellikle bir arada oluyor mantar vardı da sen belirti göstermedin belki de şu an herhangi belirtin yoksa bol su içip iç çamaşırlarını ayrı olarak yüksek sıcaklıkta yıkayıp ütülersen geçecektir. Geçmiş olsun. Belirtin olmaması güzel birşey bu arada iyileşme dönemindesindir büyük ihtimalle diye düşünüyorumCanım sonuçların normal olmasına sevindimmaya mantar demek aslında vajina da kaşıntı var mı ben de iki gündür kaşıntı başladı maalesef doktora sordum krem için haber bekliyorum kaşıntı dayanılacak gibi değil gebelik öncesinde de sık mantar enfeksiyonu kapardım ama şimdi dışarı çok nadir cıkıyorum ama tuvalet kullanmıyorum dışarıda eşimle tuvaletleri de ayırdım aradalar gidiyor çünkü çok hassas ya yine oldu en azından ilk üç ay olmadı
canm bilmiyirum ki 12 haftalikken bana da bacak arasi bos gibi yuzde 70 kiz diyebilirz demisti yarin netleşicek cok kaptrdm kendimi kiz olmasna yarn erkek derse baya bi sure toparlanamiycağim kesinBenim oğlum da 2017 li canım. Bizim de doktor Kıza benzetti ama tam emin olamadı sanki, uyuyordu bebiş 3-4 defa baktı bacak arası boş kız dedi ama sanki tam emin değildi. Acaba değişme ihtimali olur mu? Geceden beri içime kurt düştü
Eğer bacak arasını 12 de gördüyse kızların erkeğe dönmesinin olasılığı biraz daha düşük sankicanm bilmiyirum ki 12 haftalikken bana da bacak arasi bos gibi yuzde 70 kiz diyebilirz demisti yarin netleşicek cok kaptrdm kendimi kiz olmasna yarn erkek derse baya bi sure toparlanamiycağim kesin
selam olsun polis eslerinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?